GREEN VELVET TOP

 

Zara Top & Shoes

Hallhuber Pants

Chanel Bag

Tässä viimeinen asu Espanjasta! Päälleni valikoitui tämä asu kun pääsimme mieheni kanssa kahdestaan illalliselle vanhempieni olessa vierailulla luonamme. Samettiin totaalisesti hurahtaneena tämä onkin yksi suosikki asukokonaisuuksistani. Sametti vaan toimii!

Tänään pääsin taas pitkästä aikaa kuvaamaan Nikin kanssa (ehkä huomasittekin instagramin mystorysta?). Hän kiiruhti vauvakuvauksistaan kuvaamaan minulle muutamat asukuvat. Jee! Kävimme tsekkaamassa uuden Clarion hotellin sekä Tuomiokirkon edustalla olevat Tuomaan joulumarkkinat. Vaikka sää oli harmaa eikä valitettavasti lainkaan jouluinen, saimme kuitenkin napsastua ihania kuvia. Niistä pian lisää blogissa. Kivaa saada taas vaihteeksi vähän paremmin tähän sesonkiin sopivia kuvia! Kiitos Niki <3

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Janem 19.12.2016

  Saat kyllä mielenkiinnon heräämään samettiin, josko sitä itekkin uskaltais… sopii sulle niin hyvin!! Olis muuten kiva tietää millainen shoppailija olet… pyöritkö tuntitolkulla liikkeessä jokaista vaatekappaletta hiplaillen vai näätkö jo tyyliin kaukaa onko mitään mielenkiintoista?:D

  Vastaa
 2. Taru 19.12.2016

  Moikka! Sulla on ihana blogi, oon sitä jo pidempään seurannut:) kysyisin että mitä siis opiskelet kun oot puhunut jostain kouluhommista?:)

  Vastaa
 3. Sannamari 20.12.2016

  Vautsi kuinka tuo paita sopii silmiesi väriin täydellisesti! Olen myös hurahtanut samettiin ihan täysin, pitän

  Vastaa
  • Sannamari 20.12.2016

   Hups, lause hieman jäi kesken 😀 pitänee siis etsiä joku samettinen paita tai mekko uuden vuoden juhliin. Tuo sinun paita olisi ihan täydellisen värinen. Ihanaa joulun odotusta teille! 🙂

   Vastaa
 4. Juttis 20.12.2016

  Milloin olet tuon paidan ostanut Zarasta? Niin ihanan näköinen asu, että haluan itsekin käydä nappaamassa tuon paidan mukaan, jos olet sen lähiaikoina Zarasta ostanut 🙂

  Vastaa
 5. Marianne 20.12.2016

  Huh, olet kyllä todella kaunis ja näyttävä nainen! 🙂

  Vastaa