GOLD FEVER

kultakollaasi200-100

Loppuvuosi on täynnä erilaisia juhlia kun vietämme pikkujouluja, joulua ja vielä vuoden viimeisenä päivänä uuden vuoden aattoa. Metallinhohtoiset sävyt ja paljetit nostavat päätään viimeistään näissä juhlissa mutta ilokseni olen saanut huomata, että metallihohdon sävyjä, kultaa varsinkin, näkyy yhä enemmän ja enemmän ihan ympäri vuoden. Kultaa käytetään paljon juhlapukeutumisessa, sillä mikäpä muu väri olisi yhtä hohdokas upeisiin juhliin? Et varmasti jää seinäruusuksi kultainen mekko päällä. Kultaa on näkynyt jonkin verran myös arkipukeutumisessa. Esimerkiksi kultaisilla asusteilla, kuten suloisella laukulla, saa tavalliseen t-paita & farkku-lookiin hieman extraa. Yläkollaasissa näkyykin muutama suosikki yhdistelmäni: kultainen vekkihame yhdistettynä t-paitaan ja bootseihin sekä kultaiset shortistit kauniisti yhdistettynä sifonkisen topin ja vyön kanssa. Niin kaunista!

Tässä muutamia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta:

1. Anine Bing

2. Saint Laurent

3. Isabel Marant

4. Shein

5. A.L.C

6. Charlotte Olympia

7. Arme De L`amour

8. Simone Rocha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *