WHITE

 

 

Club Monaco Dress

Ray Ban Sunglasses

Valentino Bag

Aquazzura Heels

Tarkoitukseni oli postata nämä asukuvat jo eilen, mutta muuttuvien tekijöiden (lue lasten) johdosta, en päässyt työstämään postausta loppuun asti alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Pahoittelut!

Olemme olleet lomalla jo reilu neljä viikkoa, kylläpäs aika menee nopeasti! Toisaalta aika täällä on tuntunut lomalta, toisaalta taas ei yhtään. Kyseessä kun ei ole ollut mikään perinteinen ”allasloma” vaan tuntuu, että me ollaan pikemminkin tultu tänne asumaan. Arkihan täällä pyörii lasten ympärillä ihan samalla tavalla kuin Suomessakin. Toisaalta taas päivämme täällä ovat olleet huomattavasti kiirettömäämpää, sillä mieheni on lomalla (ainakin osittain) ja minäkin yritän olla lomalla (ainakin osittain) 😀 Täällä kivoina bonuksina, Suomen arkeen verrattuna, ovat tuo taivaallisen ihana auringonpaiste ja miellyttävä lämpö, joista saamme valtavasti energiaa. Palmut ja auringonpaiste vain vetävät hymyn huulille, oli takana sitten kuinka huonosti nukuttu yö tahansa.

Kysymyspostauksen yhteydessä eräs lukija esitti hauskan kysymyksen: ”Jos sinun pitäisi valita yksi luottovaate jokaiseen vuodenaikaan, mitkä ne olisivat?”. Muita vuodenaikoja pitää vielä miettiä, mutta kesän luottovaate on ollut selvillä jo vuosia; valkoinen mekko, ehdottomasti! Rakastan mekkoja ja luulempa, että eläisin aika tyytyväisen elämän käyttäen pelkkiä mekkoja, haha. Mekko, jossa on pitkät hihat, peittävä/umpinanen yläosa ja lyhkäinen helma on ollut suosikkimallini jo niin pitkään kuin muistan. Tykkään mekoista, jotka peittävät rintavan yläosani mutta samalla kuitenkin hieman korostaa hoikkia jalkojani. Tällaisessa mekossa koen olevani tyylikkäällä tavalla seksikäs!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.