Q/A – ANSWERS PART 1

 

Oletko kotoisin Helsingistä?

En ole. Olen syntynyt Kokkolassa, mutta muutimme perheeni kanssa Tuusulaan ollessani noin 3-vuotias. Siellä asuin aina siihen asti kunnes muutin lukion jälkeen omilleni Helsinkiin. Yksiöni sijaitsi noin 30 metrin päässä nykyisestä kodistani, eli Miklu kirjaimellisesti asui aivan nurkan takana, mutta emme kuitenkaan olleet koskaan tavanneet aikaisemmin.

Miten tapasitte Miklun kanssa?

Olin viettämässä tyttökaverini kanssa iltaa ravintola Kappelin terassilla Helsingin keskustassa. Miklu oli omien kavereidensa kanssa samaisessa ravintolassa ja tuli terassilla juttelemaan minulle. Juttelimme (porukalla) pitkään ja jossain vaiheessa iltaa tuli puhe golfharrastuksestani ja Miklu kavereineen ehdotti, että lähdettäisiin yhdessä löymään golfpalloja mereen?! (…muutaman samppanja lasin jälkeen tämä kuulosti oikein hauskalta ja hyvältä idealta kaikkien mielestä, haha) Sitten oikeasti lähdimmekin porukalla Kaivopuistoon ja löimme golfpalloja mereen Cafe Ursulan viereiseltä pitkältä laiturilta kolmen aikaan yöllä. 😀 ”Golfin” jälkeen Miklu pyysi puhelinnumeroani ja seuraavalla viikolla menimme yhdessä lounaalle. Siitä se kaikki alkoi… <3

Oletko seurustellut ennen Mikaelia?

Tapasimme Miklun kanssa kun olin 21-vuotias. Juuri muutamaa kuukautta ennen kuin tapasimme, loppui minulta vajaa kaksi vuotta kestänyt suhde.

Onko sinulla hiuksenpidennykset/lisäkkeet hiuksissasi?

Tätä kysytään minulta todella usein ja täytyy kai ottaa se kohteliaisuutena 😀 Mutta siis minulla ei ole mitään lisäkkeitä tai pidennyksiä! Minulla on vain luonnostaan todella paksu ja pitkä tukka!

Kuinka hyvin osaat ruotsia?

Mielestäni hyvin. Pystyn keskustelemaan ihan normaalisti 🙂

Koetko, että ihmisillä on ennakkoluuloja sinua kohtaan? Haittaako se sinua?

Kyllä varmaan on. Jo pelkästään se, että olen jalkapalloilijan vaimo saa jotkut ihmiset suhtautumaan minuun tietyllä tavalla ja asettamaan minut tietynlaiseen kategoriaan. En valehtele jos väitän, että usein olen jälkeenpäin saanut kuulla ihmisten sanovan  ”että hei, Mettihän on todella mukava ja fiksu”. Minua alussa häiritsi todella paljon se, että ihmiset luulivat minusta jotain aivan muuta kuin mitä todellisuudessa olen. Mutta nopeasti ymmärsin, että ihmisten ennakkoluuloja on todella vaikea muuttaa, ainakaan lyhyessä ajassa. Minä ja lähimmäiseni tietää minkälainen olen ja se riittää minulle. Tiedän, että aina löytyy sellaisia ihmisiä, jotka saavat itselleen mielihyvää, jos yrittävät tuoda toisia alas haukkumalla, kritisoimalla tai löytämällä toisista jotain vikaa. Loppupeleissä se kertoo kuitenkin näistä haukkujista itsestään enemmän. Olen niin onnellinen omaan elämääni tällä hetkellä, että mitkään pienet kritisoinnit eivät minua haittaa 🙂

Haluaisitko asua tulevaisuudessa vielä ulkomailla?

Ehdottomasti! Nyt olisi vielä helppoa asua ulkomailla, kun lapset ovat niin pieniä eivätkä koulut yms. sido meitä yhteen paikkaan. Huomasin kuitenkin Saksassa asuessamme kuinka paljon haasteellisempaa arjen pyörittäminen vieraassa maassa on ilman minkäänlaista tukiverkkoa ja läheisiä. Tällä hetkellä kahden pienen kanssa molemmat vanhempamme ovat meille korvaamaton apu emmekä haluaisin heistä hevillä luopua 😀 Olen kuitenkin varma, että tulevaisuus tulee viemään perheemme uudestaan ulkomaille, nopeammin tai myöhemmin.

Kuinka paljon luet muita maailmalla olevia ykkösmuotiblogeja? Saatko niistä ideoita tai onko niistä hyötyä sinulle?

Rehellisesti sanottuna en seuraa mitään blogia säännöllisesti. Oma aikani on niin vähissä lapsiarjen, koulujuttujen ja omien töiden ohella, ettei minulla yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa. Enemmänkin saan inspiraatiota instagrammista tai ihan tavallisista aikakausilehdistä. Suurin osa ideoistani tulee ihan oman pään sisältä, tietämättä onko joku muu tehnyt jo jotain vastaavaa vai ei. Itselleni sisällöntuotossa on tärkeää kirjoittaa sellaisia juttuja ja tehdä sellaisia postauksia, joita toivoisin itse lukevani muiden blogeista!

Oletko käynyt valokuvauskurssin vai missä olet oppinut niin taitavaksi kuvaajaksi?

Vau, kiitos! En ole käynyt mitään valokuvauskurssia vaan olen opetellut järjestelmäkameran käytön ihan itse. Ennen bloggaamista minulla ei ollut edes tavallista digikameraa, joten olen aloittanut kuvaamisen ihan nollasta. Olen saanut vinkkejä kameran käyttöön Nikiltä (nainen useimpien muotikuvieni takana) sekä blogikolleegoiltani, mutta pääsääntöisesti olen vain itse lukenut valokuvaamisesta, kameransäädöksistä sekä harjoitellut paljon.

Mitä teiltä löytyy aina jääkaapista?

Aamukahviin maitoa meiltä löytyy ihan A-I-N-A. Minulle soijamaitoa ja miehelleni rasvatontamaitoa. Olemme molemmat sen verran aamukahvi-addikteja, että maitoa yksinkertaisesti pitää olla. Piste. Meillä myös on aina jääkaapissa tölkki tolkulla tavallista Cokista sekä Cokis Zeroa. Minulta ei saa loppua avocadot, tuoreet marjat eikä kookossoijajogurtti ja mieheni taas saa slaagin jos meiltä ei löydy juustoa ja ketsuppia. Joten näitä sitten hamstrataan ihan jokaisella kauppareissulla 😀

(Tarkennukseksi; minulla ei ole laktoosi-inteloranssia vaikka suosinkin soijatuotteita. Tyttärellämme oli pienenä vauvana maitoallergia, jolloin korvasin kahvimaitoni yms. soijatuotteilla. Tykästyin vain yksinkertaisesti niin paljon joidenkin soijatuotteiden makuun, että ne ovat jääneet säännöllisiksi osaksi ruokavaliotani aina tähän päivään asti)

Millainen olit nuorena?

Olin kiltti nuori. Koulu oli minulle todella tärkeää ja olen aina ollut kympin oppilas. Muistan kuinka vielä lukiossakin vain sanakokeet ennen tuntia saivat vatsani vääntelehtimään, puhumattakaan kokeista ja koeviikoista, haha 😀 Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, sillä sekä peruskoulun että lukion päätin stipendit kädessäni. Golf oli rakas harrastus minulle ja sen parissa kului paljon aikaa. Olin myös golfin valmennusryhmässä ja muistan jossain vaiheessa jopa yhdessä vanhempieni kanssa harkinneeni josko golfista voisi tulla minulle tulevaisuuden ammatti. Koulun ja harrastusten ohella luonnollisesti ystävät olivat minulle todella tärkeitä, varsinkin tiivis tyttöporukkamme. Teimme ja jaoimme kaikki asiat yhdessä; ensimmäiset baarikeikat, jutut pojista, salaisuudet… you know <3 Lukion ohella tein myös töitä mallina sekä satunnaisia viikonloppuvuoroja vaateliikkeessä.

Kuinka paljon sinulle tuli raskauskiloja raskauden aikana?

En muista ihan tarkalleen, mutta noin 12-14kg tuli painoa molempien raskauksien aikana.

Imetätkö ja karistaako se sinulta kiloja? 

Imetin Liliaa ja imetän edelleen Lucasta ja se on ainakin minulta karistanut kiloja tehokkaasti. Ensimmäisen lapsen kohdalla minulle tulikin suurena yllätyksenä kuinka paljon imetys todellisuudessa kuluttaa kaloreita (500-600kcal päivässä!). Hoikistuin Lilian imetyksen aikana aika paljon, joten nyt toisella kerralla (viisaampana) muistan huolehtia myös omasta säännöllisestä syömisestäni paremmin. Olen todella onnellinen ja kiitollinen siitä, että olen kuitenkin pystynyt imettämään molempia lapsiani ilmaan minkäänlaisia ongelmia, sillä sekään ei ole itsestäänselvyys!

 Onko arki kahden pienen lapsen äitinä sujunut hyvin?

Kiitos, on sujunut todella hyvin. Olen maailman onnellisin kahdesta ihanasta lapsestani ja vaikka arki onkin välillä todella raskasta, yritän silti nauttia arjen pienistäkin jutuista mahdollisimman paljon! Lilia on maailman huolehtivaisin isosisko ja herkistyn päivittän kun katselen miten tuo pieni ihminen pitää huolta toisesta pienestä <3 Lilia on myös mahtavassa “juttu-iässä” ja hän höpötteleekin omia juttujaan non-stop ja saa minut nauramaan jatkuvasti. Lucas puolestaan on maailman kiltein ja suloisin pieni poika, joka on juuri oppinut kääntymään ja jokeltelemaan. Isoja juttuja pienelle miehelle <3  Vaikka kuinka ihania lapseni ovatkaan, en silti yhdy väittämään ”toinen menee siinä sivussa”, jota hoettiin minulle koko ajan odottaessani Lucasta. Ihan niin se ei kuitenkaan mene, vaan kaksi lasta on kaksi lasta ja hommaa on vähintään tuplasti enemmän! …tai ainakin minulla ovat kädet täynnä heidän kanssaan ihan koko ajan! 😀

Mitä teet mieluiten jos saat viettää aikaa yksin?

Tällä hetkellä opiskelen ja teen töitä, joten kaikki pienikin vapaa-aika menee näiden juttujen parissa. Koulutehtävät eivät nyt ole niin mieluista puuhaa, mutta blogiin liittyvistä jutuista nautin. Tykkään kuvata, tehdä postauksia ja hoitaa kaikkia muitakin blogijuttuja. Jos en tee kumpaakaan näistä, oma aika menee mieluisasti esimerkiksi urheillessa tai kaveria treffatessa. Nautin myös todella paljon jos saisin vain löhötä sohvalla ja katsoa netflixiä muutaman tunnin!

Mitkä ovat Helsingin parhaat kahvilat? Ravintolat?

Tykkään eniten Cafe Birgitasta (auki tosin vain kesäisin ja alkusyksystä), joka sijaitsee Hernesaaressa. Siellä käyn kesäisin lähes päivittäin. Mahtavan lokaation lisäksi sieltä saa ihania salaatteja ja herkullisia leivoksia. Tykkään myös Sis. Delistä, josta saa terveellisempia herkkuja.

Ravintoloista suosikkejani ovat Farang, Bronda ja Sushibar. Olen todella monia sushiravintoloita testannut (sekä Suomessa että maailmalla) enkä ole vielä mistään parempaa sushia löytänyt! Kaikki sushiloverit, testatkaa siis Sushibar!!

Minkä kokoisessa asunnossa asutte Helsingissä?

Asuntomme on vajaa 300 neliötä.

Tykkäätkö itse sisustaa vai käytättekö sisustussuunnittelijaa?

Tykkään ja en tykkää. Välillä iskee suuri sisustusinto ja tuntuu, että on ihan selvä visio siitä mitä haluan. Meillä on kuitenkin Miklun kanssa hieman erilainen sisustusmaku, joten välillä kädenvääntöä saatetaan käydä pitkäänkin ennen kuin molempia miellyttävä vaihtoehto löydetään. Tämän vuoksi olisikin varmasti helpompaa ulkoistaa tämä projekti ammattilaiselle, joka varmasti löytäisi meitä molempia mielyttävät ratkaisut 🙂

Onko sulla ja Miklulla samanlainen sisustussilmä?

Valitettavasti ei 😀 Niin kuin edellisessä kysymyksessä jo tätä vähän sivuutinkin, pienempiäkin hankintoja saatetaan miettiä pitkään, sillä sisustusmakumme ovat hieman erilaisia. Miklu tykkää vanhanaikaisesta ja ”kuninkaallisesta” (oh yes, you heard me :D) tyylistä, kun taas minä modernimmasta linjauksesta. Minulle on kuitenkin tärkeää, että ostamme kotiimme asioita, jotka miellyttävät meidän molempien silmää. Kyllä sellaisiakin juttuja on! 😀

Mikä on seuraava hankinta kotiin?

Uusi sänky! …mutta kun ei millään jaksaisi lähteä tutkimaan ja kiertelemään kauppoja, mikä olisi se paras vaihtoehto. Kaikki vinkit laadukkaista sängyistä otetaan siis enemmän kuin mielellään vastaan! 🙂

Kivoimmat materiaa olevat lahjat, joita Miklu on sinulle antanut?

Kaikki häneltä saamani lahjat ovat olleet niin ihania, että tähän kysymykseen on todella vaikea vastata! Huomenlahjaksi saamani Rolex-kello on ollut ranteessani siitä päivästä lähtien kun sen sain, joten ehkäpä se… Toisaalta laukkufriikkinä myös kaikki Chanelit ja Hermeksen Birkin Bag ovat olleet unelmia.

Näkyykö ikäeronne mitenkään? Jos näkyy niin miten?

Naamasta?! 😀 Haha, no ei vaiskaan! Ei mun mielestä näy mitenkään. 10 vuoden ikäeromme mietitytti minua alussa, mutta rehellisesti sanottuna sen jälkeen en ole sitä edes ajatellut. Miklu on varmaan sopivan lapsellinen ja minä (tietysti) sopivan aikuismainen. Vaikka ikäeroa olisi vielä enemmänkin on parisuhteessa mielestäni kuitenkin paljon tärkeämpää, että ihmisillä on esimerkiksi samanlaiset arvot, tulevaisuuden suunnitelmat ja huumorintaju.

Kuinka usein urheilet ja teetkö muuta kuin lenkkeilet? Kuinka pitkiä intensiivisiä lenkkisi ovat?

Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen normaalit urheilutottumukset olen joutunut heittää ikkunasta ulos. On pitänyt hidastaa tahtia ja urheilla tarkasti omaa kehoa kuunnellen. Ennen raskautta (ja nyt piakkoin taas normaaliin urheilurytmiin päässeenä) urheilen noin 3-4 kertaa viikossa. Toki joskus enemmän ja joskus vähemmän, riippuen omista ja perheen kiireistä. Rakastaisin käydä (aamu)lenkeillä vaikka joka päivä jos olisi siihen mahdollisuus. Musat kovaa soimaan ja kunnon hikilenkki on loistava aloitus päivään. Lenkit ovat yleensä noin 7-10km pitkiä, mutta matkan sijaan katson enemmänkin aikaa. Esimerkiksi usein ”sanon” itselleni, että tänään juoksen tunnin. Päivästä ja fiiliksestä riippuen juoksen sen tunnin kevyempää tai nopeampaa vauhtia, mutta pääasia on, että juoksen ainakin 60 minuuttia.

Lenkkeilyn ohella tykkään käydä erilaisissa jumpissa ja spinnigissä. Myöskin erilaisiet mailapelit, kuten tennis ja sulkapallo, ovat kivoja lajeja. Niitä tosin tulee pelattua liiankin harvoin… Rakkain harrastukseni on kuitenkin golf, jota valitettavasti tällä hetkellä pääsen pelaamaan aivan liian harvoin. Golf kun on niin aikaavievää puuhaa, ettei minulla olisi mitään mahdollisuutta pelata yhtä paljon kuin nuorempana (jopa 4-5 kierrosta viikossa!) Golfin miellän kuitenkin enemmänkin mukavaksi ajanvietteeksi kuin varsinaiseksi urheiluksi ja olenkin aina golfin ohella tehnyt myös jotain muuta ”hikiurheilua”.

Onko sinulla mottoa tai fraasia, joka saa sinut pysymään motivoituneena päivästä toiseen?

Ei minulla ole varsinaisesti mitään tiettyä mottoa tai fraasia, mitä hokisin itselleni. Jos kiukustun tai jokin pinnallinen asia ärsyttää saatan vain vilkaista miestäni leikkimässä tyttäremme kanssa tai katsoa jokeltelevaa vauvaamme ja silmänräpäyksessä minua taas muistutetaan siitä mikä elämässä on oikeasti tärkeää ja merkityksellistä. Kliseistä mutta niin totta!

Mitä tekisit jos saisit vuorokauteen yhden ylimääräisen tunnin?

Tylsä vastaus, mutta nukkuisin. Ehdottomasti! 😀

 

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

26 kommenttia

 1. Sini 28.11.2016

  Tää oli kiva postaus! Ja isona hauskana yllärinä tuli se, että tuo teidän kodin ’kuninkaallinen tyyli’ minkä itsekin olen pistänyt silmälle (rakastan itsekin samaa tyyliä) onkin enemmän Miklun kuin sinun makuusi! 😀 Mekin asutaan Helsingin keskustassa vanhassa arvokkaassa talossa ja mielestäni tänne vaan sopii niin hyvin niin sanottu kuninkaallinen tyyli:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Kiitos! Haha, no niinhän se kyllä on! Miklu on saanut minutkin tykkäämään tästä hieman vanhanaikaisesta tyylistä 🙂

   Vastaa
 2. A 28.11.2016

  Ihan huikeita vastauksia! Naurahdin monta kertaa ääneen 🙂 oon seurannu sun blogia ihan alkuajoista lähtien ja täytyy sanoa että piristät kyllä kummasti päivää kuin päivää. 🙂 positiivisuus ja myönteinen elämänasenne huokuu blogistasi! Kiitos Metti ihanasta blogista <3 ja huippua loppulomaa teidän perheelle espanjaan:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Voi kiitos niin paljon kauniista kommentistasi! Te ihanat lukijat piristätte minun päivää joka päivä <3 Kiitos kun olet seurannut jo tuolta alkuajoilta lähtien ja olet edelleen mukana! Ihanaa joulunodotusta! 🙂

   Vastaa
 3. Anna 28.11.2016

  Tää oli vaan niin kiva ja monipuolinen postaus, ihana lukea raskaan työpäivän jälkeen, KIITOS!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Kiitos, tosi kiva kuulla! Part 2 tulossa pian! 😉

   Vastaa
 4. Have an Ice Day 28.11.2016

  Pakko suositella Unikulman patjoja, jotka tehdään jokaiselle mittatilauksena. Teilläkin kehon paino ja koostumus ihan erilainen. Itselläni on lisäksi selkärankareuma ja nukkuminen aiheuttaa välillä kipuja varsinkin alaselkään, mutta nyt 3 vuotta Unikulman sängyllä nukuttuamme myöskin omat selkäkivut hävinneet. Välillä myös tuntuu, että herään samasta asennosta mihin nukahdin eli ei enää heräämisiä keskellä yötä kun vaihdat asentoa. Mieheni palasi eilen Espanjasta ja kun menimme nukkumaan niin kommentti oli ”Ihanaa oma sänky”

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Hei ihan mahtavaa, kiitos paljon vinkistä! 🙂 Olen kuullutkin paljon hyvää tällaisista patjoista, jotka tehdään jokaiselle mittatilauksena. Tällainen voisi olla hyvä meillekin. Mukavaa joulunodotusta!

   Vastaa
 5. Julia 28.11.2016

  Ihanan rehellinen ja herttaine postaus! Usein näissä kysymys-postauksissa vastaillaan ympäripyöreästi tai muuta outoa, mutta näitä vastauksia oli kiva lukea 🙂 Hyvää jatkoa koko perheelle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Mahtavaa kuulla, kiitos kommentista 🙂 Ihanaa joulunodotusta!

   Vastaa
 6. Tiia 28.11.2016

  Unikulman patjat ja sängyt on Suomen ykkönen! Ja sanon näin monen vuoden, eri sänkyjen ja selän välilevyongelmien siivittämänä. 😀 Mars sinne, ihan huippu palveluakin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Hei mahtavaa! Kiitos todella paljon suosituksesta! 🙂

   Vastaa
 7. Ellis 28.11.2016

  Täältäkin lähtee ääni unikulman unilabille… eli kehon mukaan tehdyille patjoille moottorirungolla. Hintava setti, mutta joka euron arvoinen. Paljon parempi, kuin tempurit sun muut 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Hienoa, kiitos vinkistä! Täällä näyttääkin moni suosittelevan unikulmaa, joten taidamme sen tarkistaa aivan ensimmäiseksi 🙂

   Vastaa
 8. sanniiiis 28.11.2016

  Oot mun mielestä jotenkin tosi suloinen. En oo lukenut blogia kun vasta pari kuukautta, mutta tykkään tosi paljon. Oon ite asunu ulkomailla lapsesta asti ja vaikka oon vähän sua nuorempi ja eri elämäntilanteessa niin sun juttuihin on silti helppo samaistua, ja sun instastoryt aina piristää päivää. On kiva seurailla Suomen kuvioita sun blogin kautta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Ihana kuulla! Kiitos niin paljon <3

   Vastaa
 9. Karoliina 29.11.2016

  Hei, en ole aikaisemmin uskaltanut kommentoida blogiisi. Täytyy sanoa, että aivan ihana postaus ja blogi kaikkinensa. Ostimme vähän aikaa sitten poikaystäväni kanssa Skannosta ligne rosetin sängyn, voin suositella lämpimästi! Skannossa on myös hyvä valikoima muidenkin merkkien sänkyjä. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Hienoa, että tulit kommentoimaan, kiitos siitä! Ja ihanaa kuulla, että pidät blogista <3 Nyt täytyy todella aloittaa sen uuden sängynmetsästys, kiitos vinkistä! 🙂

   Vastaa
 10. Essi 29.11.2016

  Vasta pari kuukautta sitten löysin sun blogin ja täytyy sanoo että tää on kyllä mun lemppari blogi!! Oot niin kaunis, tyylikäs ja herttaisen olonen 🙂 Mitä muuten opiskelet?

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Voi kiitos niin paljon! Mahtavaa, että löysit blogini, tervetuloa seuraamaan <3 Opiskelen etäopiskeluna kauppatieteita yliopistossa Englannissa!

   Vastaa
 11. Johanna 29.11.2016

  Onko iltameikkivideo on tulossa piakkoin? Odotan jo sitä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Yritän kuvata sen heti kun pääsemme Suomeen! Iltameikkivideo sopiikin nyt tähän pikkujoulukauteen hyvin 🙂

   Vastaa
 12. Jonsbe 30.11.2016

  Ihana postaus, näitä lisää! 🙂 ja noi kuvat, wau.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Voi kiitos niin paljon <3

   Vastaa
 13. Elli 06.12.2016

  Hei Metti, kiitos inspiroivasta blogista! Onko sinulla Hermeksen laukkuja? Niistä kiinnostaisi kuulla kokoa ja nahkan materiaaleista, kun sellainen on tulevaisuuden ostoslistalla eikä kukaan niistä oikein kirjoita. Hyvää joulunaikaa!

  Vastaa
 14. Henna 06.12.2016

  Kiva postaus! Mulla on aikalailla erilainen elämäntilanne mutta silti samankaltainen ku sulla. Olen kolmen pienen lapsen äiti ja muistan sut, niin mukavan ja herttaisen Metin ekalta historian kurssilta lukiossa. En tiedä muistatko, istuttiin vierekkäin sen kurssin Mulla jäi sittemmin lukio kesken ja elämä on kuljettanu eteenpäin, pohjanlahden toiselle puolelle.

  Koskaan aikasemmin en ole kommentoinu vaikka usein lueskelenkin. Kaikkea hyvää teille!

  Vastaa