THE PERFECT BUDGET FIND – aldoVANDINI

 

Voimakkaiden hajuvesien sijaan tykkään (varsinkin kesällä) käyttää tuoksuvia vartalotuotteita iholleni kevyttä tuoksua antamaan. Hento vaniljan tai kookoksen tuoksu iholla sopii mielestäni täydellisesti aurinkoon ja lomille, paremmin kuin voimakkaat hajuvedet. Senpä takia lähes poikkeuksetta jätänkin hajuvesipullot kotiin loman ajaksi ja niiden sijaan pakkaan mukaani suosikki vartalovoiteeni.

Halusinkin vinkata teille aldoVANDINI -merkkien tuotteista, joihin törmäsin ensimmäistä kertaa täällä Espanjassa. Bongasin merkin Bio Natural osastolta läheisestä marketista, kun merkin kauniit purkit kiinnittivät huomioni. Vaikka kyseessä onkin edullisempi ”markettimerkki”, ihastuin niin paljon heidän tuotteisiinsa, että halusin täällä bloginkin puolella niistä teille vinkata. Hurmaannuin merkin Comfort -sarjan Tahiti Vanilla & Macadamia vartalotuotteisiin, joiden miellyttävän ja pehmeän koostumuksen lisäksi totteissa on aivan taivaallinen tuoksu! Nappasinkin mukaani kolme sarjan tuotetta; kuorintavoiteen, kosteusvoiteen ja käsirasvan – kaikki tuossa ihanassa tuoksussa Tahiti Vanilla & Macadamia!

Ihastuksissani aloin googletella vähän aldoVANDINISTA ja selvisi, että kyseessä on saksalainen merkki, joille tärkeitä bränsiarvoja ovat muun muassa luonnonmukaisuus, ekologisuus ja eläinystävällisyys. Mitään tuotteita ei ole testattu elämilillä ja monet heidän tuotteistaan ovat jopa ihan vegaanisia. Tuotteiden valmistuksessa on siis panostuttu sekä kauniiseen ulkomuotoon että laadukkaaseen sisältöön, mahtavaa! Kannattaa kurkata merkin nettisivut, jos tuoteet kiinnostavat enemmän. Jos matkaatte Saksaan tai Espnajaan (löytyy varmasti muualtakin Euroopasta!) suosittelen tsekkaamaan aldoVANDININ. Tuotteissa on todella hyvä hintalaatusuhde! Itse aion hamstarta ainakin tuota kosteusvoidetta Suomeen mukaan muutaman purkin…

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Elisa 17.11.2016

  Noita löytyy täältä Itävallasta ja varmastikin Saksan puolelta ainakin DM:n myymälöistä. Hauskaa miten itselle ihan arkinen merkki (en ole itse kokeillut mutta ostanut ystävälle lahjaksi tuotepakkauksen) on uusi siellä Suomessa.. aina unohtuu, että siellä ei ole samat tuotteet kuin täällä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.11.2016

   Itseasiassa itsekin bongasin tämän tuotteen täältä Espanjasta, missä lomailemme perheeni kanssa paraikaa 🙂 Ihania tuotteita ja täälläkin myytiin merkin tuotteita kauniissa lahjapakkauksissa! Ai että mulla on ikävä DM.ää Saksan ajoilta! Siellä oli aina kaikkea kivaa hypisteltävää… 😉

   Vastaa
   • Elisa 22.11.2016

    Aivan joo, kirjoitin ehkä hieman väärin 😀
    DM on mahtava mutta niin petollinen, sieltä ei kyllä helposti lähde tyhjin käsin tai vain ostoslistalla olleiden tuotteiden kanssa. Eikä asiaa auta, että nyt DM alkoi myymään NYX:in meikkejä myymälöissään 😀

    Vastaa
 2. Jade 17.11.2016

  Voi ei, rakastan hentoa vanilijan tuoksua ja nyt on ehdottomasti pakko saada tuota kokeiluun ? Harmi, että syyskuun puolivälissä juuri vietin muutaman päivän siellä Marbellassa veljeni luona. Voi kun olisin tiennyt tästä tuotteesta silloin. Nyt pitää alkaa tutkimaan saako näitä tilattua netistä. Kiitos tästä vinkistä! Ja on todella kauniit purkitkin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.11.2016

   No voi harmi, mutta tämä kannattaa pitää muistissa seuraavan kerran kun suuntaa jonnekin Eurooppaan reissulle! Kokeilemisen arvoinen merkki! 🙂

   Vastaa