NEW BOOTS IN ACTION

 

All Saints Leather Jacket

Zara Dress

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Maje Boots

Puerto Banuksesta löytämäni täydelliset ylipolvensaappaat pääsivät käyttöön ensimmäistä kertaa jo muutama päivä sitten! Vaikka täällä päivisin aurinko paistaa ja on ihanan lämmintä, ovat illat silti äärimmäisen kylmiä. Lyhyempien hameiden ja mekkojen pariksi onkin täydellistä yhdistää uudet saappaani. Edellisessä postauksessa jo kerroinkin kuinka ihastunut olen uusiin saappaisiini ja kuinka onnekas olin, että satuin löytämään kerrankin itselleni tarpeeksi kapeat (lue postaus tästä!).

Kengissä on paksu, ehkä noin 5cm korko, joka sopii itseasiassa minulle vielä paremmin kuin ihan matala pohja. Materiaali on pehmeää mokkaa ja kengät istuvat jalkaani kuin unelma. Kengät sopivat täällä kevyiden kukkamekkojen parina, mutta kotona minua odottaa vinot pinot erilaisia villamekkoja ja -hameita, joiden kanssa pääsen uusia kenkiäni yhdistelemään! Ainakin yksi syy odottaa kylmää Suomea, haha.. 😉

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. JohannaN 15.11.2016

  Voi jestas miten upea asu ja kuvat taas jälleen kerran! 🙂 Wou! Tuollaista kukkamekkoa olen etsinyt pitkään, täytyy varmaan Zarassa poiketa 😉
  Ihanaa loman jatkoa vielä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Kiitos paljon! Löydettiin ihan mahtava (salainen) puutarha, jonka edusta sopi mielestäni täydellisesti tähän asuun! 🙂 Tuon mekon ostin täältä Zarasta, mutta varmasti löytyy myös Suomesta, netistä ainakin!

   Vastaa
 2. Jenni 15.11.2016

  Wau miten kaunis olet ja mikä tyyli <3 Kiitos niin paljon tästä blogista, tämä on mulle mun jokapäiväinen päivän piristys! 🙂 Ihanaa lomaa teille!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Waude, kiitos niin paljon Jenni! Sanasi merkkaavat minulle todella paljon, kiitos <3

   Vastaa
 3. Roosa 15.11.2016

  Tosi ihania kuvia niinkuin aina! <3 Kuka nää kuvasi? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Kiitos paljon!! Ihana kuulla <3 Miklu kuvasi 😉 <3

   Vastaa
 4. Sofia 15.11.2016

  Upeaa Metti! Olet noussut kirkkaasti suosikkibloggaajakseni! Teet työsi huolella ja sen huomaa kuinka paljon panostat blogiisi. Välillä ihan unohtaa, että sinulla on kaksi pientä lasta! En ymmärrä miten pyörität tuota palettia, mutta kiitos, että teet niin 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Kiitos todella todella paljon <3 Tuntuu niin palkitsevalta kuulla tuollaista palautetta <3 Yritän panostaa blogiini niin paljon kuin pystyn lapsiarjen ohella vaikka se välillä olisikin todella haasteellista 🙂 Blogini on minulle inspiraatio ja intohimo!

   Vastaa
 5. Merja 15.11.2016

  Olet varmaan hoikempi kuin ennen, muistatko syödä ollenkaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Ihan saman painoinen olen kuin ennen raskauttakin! 🙂

   Vastaa
 6. Milla 15.11.2016

  Heippa! Sulla on ihana tyyli ja blogi ja nyt ekaa kertaa uskallan jättää kommentin. 🙂 Olen itsekin pienen pojan äiti ja mietin olisiko sulla jotain vinkkejä imetysystävällisiin asuihin? Tuntuu, että kuljen joka päivä musta imetystoppi päällä ja vähän inspis hukassa 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Hei! Mahtavaa, että rohkenit kommentoimaan. Kiitos siitä! 🙂 Helppoja vaatteita imetyksen aikana ovat mm. kauluspaidat, kietaisumalliset yläosat ja -mekot, viittamaiset neuleet ja esimerkiksi ponchot! Ehkäpä jotain asukokonaisuutta näiden vaatekappaileiden ympärille? 🙂

   Vastaa
 7. Petra 15.11.2016

  Upea Sinä.. ja aivan täydellisesti istuvat upeat saappaat.. Ihanaa loppulomaa!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Kiitos! Kerrankin tärppäsi saappaiden suhteen, jes! 😉 Kiitos, täällä nautimme vielä hetken auringosta! 🙂

   Vastaa
 8. Roosa 18.11.2016

  Tuo asuyhdistelmä noiden saappaiden kera on jollain tapaa todella todella seksikäs, vähän sama kuin pukisi stay up sukat jalkaan. En ymmärrä tuota tyyliä ollenkaan, vaikka saman ikäisiä ollaan!

  Vastaa
 9. Jenna 25.01.2017

  Upeat saappaat! Osaatko sanoa ovatko saappaat normaalikokoiset? Minulla on kengistä riippuen koko 40-41 ja mietin uskallanko tilata koossa 40.

  Vastaa