DINNER AT SUNSET

 

Nelly Dress

Chanel Bag

Asos Heels

Aivan kotimme lähellä sijaitsee ihana Puro Beach, rauhallinen beach club, missä vietämme paljon aikaa kesäisin. Tuo beach club on auki vain lokakuun loppuun asti, joten valitettavasti tällä reissulla emme kerenneet siellä yhtään päivää viettämään. Puro Beachin yhteydessä on kuitenkin paljon erilaisia ravintoloita ja pieniä butiikeja, jotka ovat auki ympäri vuoden. Yksi suosikki ravintoloistamme, Camuri, sijaitseekin Puro Beachin yhteydessä ja sinne on helppo suunnata illallistamaan perheen kanssa. Ravintolassa on hyvä ruoka ja paikka sijaitsee ihanasti aivan meren äärellä (snapchatissa ja instastoriessa näkynyt tämäkin paikka useaan otteeseen <3). Viime viikolla suuntasimme jälleen sinne ”juhlistamaan” ystäväperheemme viimeistä iltaa täällä Espanjassa. Päälläni oli ensimmäistä kertaa tämä Nelly.comista tilaamani roosan värinen ohut neulemekko, jossa on ihana solmuyksityiskohta edessä. I absolutely love this dress <3 Mekossa on myös aivan ihana ruusukultaan hohkaava pinta, joka ei valitettavasti niin hyvin kuvissa näy. Luonnossa se on kuitenkin hurmaava! Seuraavan kerran mekko pääsee käyttöön kylläkin vasta ensi kesänä, sillä parhaimmalta se näyttää mielestäni paljaiden säärien ja korkeiden avokkaiden parina.

Täytyy tähän loppuun vielä hieman kehua espanjalaista palvelukulttuuria ja varsinkin sitä miten täällä otetaan lapset huomioon!! Aina hymyissä suin meidät otetaan vastaan, vaikka lähestymme ravintolaa järkyttävän kokoisten tuplarattaiden ja kahden äänekkään pikkuisen kanssa. Koskaan emme ole saaneet tympeää katsetta tai ”älkää-nyt-h*lvetti-vaan-tänne-tulko” -ilmettä, olipa sitten kyseessä rento lounaskahvila tai hienompi illallisravintola. On ihanaa saada tunne, että olemme koko perhe aidosti tervetulleita ravintolaan. Ymmärrän, että täällä turismi on suuremmassa roolissa kuin Suomessa, mutta silti tällaisesta aidosti iloisesta, positiivisesta ja ystävällisestä palvelusta saisi Suomikin ottaa rutkasti mallia…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

23 kommenttia

 1. Jenni 25.11.2016

  Tämä mekko on niin kaunis, ihana väri! Näytti jo siinä instakuvassa tosi upealta, kiva oli nähdä nyt mekosta enemmänkin kuvia. Sopii sulle muutes tosi hyvin. Huulipuna näyttää myös kivalta, mätsää mekon kanssa! Mikäköhän puna kyseessä? 🙂 Kivoja kuvia -jälleen kerran!

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.11.2016

   Voi kiitos paljon! Mäkin tykkään mekosta tosi paljon. Kivaa kun vaihteeksi jotain muutakin väriä kuin vain mustaa ja harmaata 😉 Huulipuna on YSL.n ja jos tulkitsen pohjatekstejä oikein on kyseessä ”Rouge Volupté Shine” sävy 8. Olen ostanut omani keskustan Stockalta, joten sieltä pitäisi ainakin löytyä jos kiinnostaa 🙂 Huulipunassa uskomattoman pehmeä pigmentti ja tuntuu huulilla todella miellyttävältä!

   Vastaa
 2. TP 25.11.2016

  Vau mikä look! Want too!

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.11.2016

   Kiitos kiitos! <3

   Vastaa
 3. Sofi 25.11.2016

  Noi sun hiukset…apua! Ne on järkyttävän UPEET! Siis kertakaikkiaan, kun sanotaan että hiukset on naisen kruunu,niin sulla se todella pitää paikkansa. Eikö siellä espaniassa miehet kuolaa perään? 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.11.2016

   Kiitos paljon! Mulla on luonnostaan tosi paksut hiukset, joten niihin saa helposti volyymia jo pienellä kiharruksella 🙂 Täytyy kyllä myöntää, että monesti on tehnyt mieli napsaista latvoista hieman reilummin pituutta pois, mutta en ole vielä ”uskaltanut”… Minulla on nimittäin aina ollut pitkä vaalea tukka ja tuntuisi todella oudolta jos minulla olisi jotain muuta kuin pitkä vaalea tukka 😀

   Vastaa
 4. Iina 25.11.2016

  Ei voi muuta sanoa kun olet ihan älyttömän upea Metti! Asu on todella tyylikäs ja ihana tunnelma välittyy kuvista. Mukavaa loppu lomaa sinne!

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.11.2016

   Wau, kiitos niin paljon! Kivaa vaihtelua niille harmaille ja mustille asukokonaisuuksille… 😉 Kiitos, nautimme!

   Vastaa
 5. Kirsikkainen 25.11.2016

  Mekko olisi kyllä parempi nudenvärisillä rintsikoilla. On vähän mautonta tuo tummien liivien läpinäkyminen. Sisältö kyllä huomataan ilman ekstrakorostusta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.11.2016

   Ehkä niin, mutta minun mielestä menee näillä mustillakin ihan hyvin… Mekko kun kuitenkin umpinainen ylhäältä, ei povi kuitenkaan liikaa korostu 🙂 Mutta toki tämä on mielipide asia! 🙂

   Vastaa
 6. Maire 26.11.2016

  Vietimme juuri kolme viikkoa Espanjassa kolmen lapsen kanssa (1v, 3v ja 5v) ja minun täytyy sanoa, että lapsille oltiin toki kadulla todella ystävällisiä, taputeltiin päätä ja ihmeteltiin kolmea pellavapäistä tyttöä mutta monessa tilanteessa koin, että heidän odotettiin käyttäytyvän kuin aikuiset. Kolmessa eri lelukaupassa tultiin erikseen sanomaan, että lapset eivät saa koskea mihinkään. Ymmärtäisin tämän esim posliinikaupassa, mutta hei LELUkaupassa!! Kerran ravintolassa 3v tyttö kastui tuolillaan ja satutti päänsä. Ravintolan henkilökunta tuli kysymään voisiko tyttö itkeä vähän hiljempää tai voisinko viedä tämän pois. Kyseessä oli siisti ravintola, ei kuitenkaan mikään todella hieno ja aivan vieressämme ei istunut kukaan. Kerran ruokakaupassa yhtä tytärtäni läimäistiin sormille kun hän koski hedelmiin. Hän puhkesi kauheaan itkuun ja tulistuin henkilökunnalle. Muuta henkilökuntaa tuli paikalle puolustamaan lastani lyönyttä henkilöä ja poistuin paikalta, enkä koskaan mennyt kyseiseen kauppaan uudelleen. Täytyy sanoa että olin HELPOTTUNUT palatessamme Suomeen. Vaikka sinä päivänä satoi ja oli pimeää, hymyilin koko matkan lentokentältä kotiin!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.11.2016

   Voi ei, todella harmi kuulla, että teillä on ollut tällaisia kokemuksia! :/ Tuollainen käytös ei ole missään nimessä hyväksyttävää!! Toivottavasti nämä teidän kohdalle käyneet jutut ovat olleet todella harvinaisia poikkeuksia, sillä kuulostaa esimerkiksi tämä sormille läimäisy ihan järkyttävältä. 🙁 Olen pahoillani teidän puolesta! Meille ei ole koskaan sattunut mitään tällaista vaan niin kuin tekstissä kirjoitin pelkästään positiivista suhtautumisesta lapsiin.

   Vastaa
   • Sanni 27.11.2016

    Taitaa ravintolan väki huomata, että teillä on varaa tämmöisiin palveluihin useasti ja haluavat teitä erityisesti miellyttää 🙂

    Vastaa
 7. Izabella 27.11.2016

  Haluaisin nähdä ne tuplarattaat näissä kuvissa 😀 Aika hyvin onnistut piilottamaan sen ”oikean arjen” lapsiperheen kanssa.

  Ja noista lapsista hienoissa ravintoloissa. En itse henk.koht. halua maksaa montaa kymmentä euroa ravintolassa ja kuunnella kitiseviä lapsia seuraavassa pöydässä ja kun spagettia heitellään ilmaan. Tarjoilijat kyllä tietävät miten se vaikuttaa muiden fiiliksiin. Siksi on erikseen nämä lasten ravintolat. Lasten kanssa ei mennä niihin kalliimpiin ja samalla hienoihin ravintoloihin, koska monet aikuiset haluavat syödä rauhassa. Siksi ravintola ei tarjoa lasten ruokaa tai lapsille ei löydy syöttötuoleja. Näin saadaan ravintolasta tehtyä aikuisten paikka.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.11.2016

   Kiitos kommentista. Täytyy muistaa, että blogini on työni ei päiväkirjani! Sen vuoksi en tännekään jaa ihan kaikkea, ainakaan kuvien muodossa 😀

   Tämä ”lapset ravintolassa” -keskustelu varmasti jakaa ihmisten mielipiteet täysin ja jokaisella on tietysti oikeus olla juuri sitä mieltä mitä haluaa 🙂 Itse olen sitä mieltä, että Suomessa pitäisi ”saada” lapsia viedä enemmän ulos syömään perheen kanssa. Ja ulos syömään, tarkoitan nimenomaan normaaleihin ravintoloihin, eikä pelkästään näihin mainitsemiisi lasten ravintoloihin. Eihän lapset koskaan opi käyttäytymään ravintolassa jos heitä ei sinne koskaan viedä?
   Olen moneen kertaan hehkuttanut saksalaista kulttuuria, jossa lapset automaattisesti otetaan mukaan illallisille. Muistan kuinka vapauttavaa oli ”saada ottaa” 6kk tyttömme vaunuihin nukkumaan, kun menimme mieheni kanssa lauantai-iltana syömään. Nautimme terassilla illallisemme ja tyttäremme nukkui vaunuissa. Kukaan ei katsonut meitä hullunkurisesti kun söimme viikonloppu iltana klo20 aikaan ulkona ja meillä oli vauva vaunuissa nukkumassa. Ja miksi he olisivatkaan, sillä viereisissä pöydissä monilla muillakin oli lapsia mukana. Tämä oli miehelleni ja minulle valtava henkireikä, että pääsimme nauttimaan illallista ravintolaan vauvan nukkuessa. Toki nyt tilanne on toinen ja aina täytyy ottaa lasten jaksaminen huomioon. Tällä hetkellä kahdeksan aikaan syöminen ei tulisi kuuloonkaan, kun tyttärellämme alkaa silloin olemaan jo nukkumaanmeno aika.
   Haluan korostaa vielä (jos se jäi tekstistä epäselväksi), että tällä puolustuksella en tietenkään tarkoita sitä, että mielestäni olisi ok ottaa lapsia mukaan ravintolaan jos/kun vanhemmat ovat siellä viettämässä (pidempään) iltaa. Tarkoitan vain, että uskon, että monille vanhemmille olisi suuri henkireikä lapsiarjen ohella, jos Suomessakin hyväksyttäisiin paremmin se, että lapsia voisi ottaa mukaan ravintoloihin syömään.

   Vastaa
   • Anna 27.11.2016

    Välimeren maissa lasten vieminen ravintolaan on normiarkea. Asuimme neljä vuotta Italiassa, söimme yleensä joka viikko sunnuntailounaan ulkona suositussa lähiravintolassa ja niin teki moni muukin perhe, törmäsimme usein samassa ravintolassa lasten kavereihin. Lapset tottuvat ravintoloihin aivan vauvasta alkaen. He kouliintuivat pöytätavoiltaan siistiksi eivätkä he itkeneet tai kitisseet – eli ehkä paikalliset odottivat paikalliseen tapaan käyttäytyviä lapsivieraita. Juoksentelu ja meluisat leikit sisätiloissa eivät olleet ok, ja perheet olivat hyvin tarkkoja kasvatuksesta. Ravintoloissa ei ollut erillisiä lastenmenuja vaan lasten oletettiin syövän oikeaa ruokaa jo pieninä. Nykyään on suuri ilo reissata ja käydä lasten kanssa syömässä.

    Hedelmien koskettelu on muuten etelässä tabu, niin ei saa tehdä aikuinenkaan, lähisupermarketissa oli muovihanskat hedelmien käsittelyyn ja vaivihkainenkin hedelmän kypsyyden tunnustelu herätti paheksuntaa.

    Vastaa
 8. Jenni 27.11.2016

  Heippa, kiitos kivasta blogista:)! Itsekin paljon aikaa siellä Espanjan rannikolla viettäneenä ymmärrän hyvin (vaikka en välttämättä hyväksy) miksi lapsia ”komennetaan” kaupoissa yms., kuri ja hyvä käytös on kasvatuksessa todella suuressa roolissa Espanjanjassa ja tämä mahdollistaa lapsien tuonnin ravintoloihin yms. Vuosikymmeniä siellä viettäneenä ei tule mieleen montaakaan kertaa, kun paikallisten lapset olisivat käyttäytyneen huonosti ja lasten omat vanhemmat yms. eivät olisi puuttuneet asiaan, turistien lasten olen kyllä useasti nähnyt ja todistanutkin useampaa harmillista tapahtumaa.

  Kerran ravintolassa ollessani olin harmistunut kauniin nuoren parin puolesta, jotka selkeästi halusivat viettää aikaa kahdestaan ja naapuri pöydän lapsi kävi koko ajan heidän pöydässään näyttämässä jotain, ihmettelemässä ja vanhemmat eivät puuttuneet siihen mitenkään, vaan nauroivat lapsen käytökselle.

  Uskon siis, että kulttuuri suomessakin voisi muuttua ymmärtävämmäksi, kun lasten kasvatus muuttuisi ja huomiotaisiin myös niitä lapsettomia ihmisiä, joiden mielestä toisten kultamussukat, eivät ole hassuja tai halua heitä osalliseksi omaan henkireikäänsä mennä viettämään rauhallista iltaa esim.miehensä tai vaimonsa kanssa:). Olen törmännyt monesti siihen, että lapsia omaavat ihmiset ajattelevat kaikkien muidenkin pitävän lapsista ja haluavan heitä elämäänsä. Itselläni on myös kaksi lasta ja olen vasta matkustuksen myötä ymmärtänyt miten erilainen kasvatus-kulttuuri muualla on ja ehkä suomalainen tyyli ei mahdollista näitä asioita täällä?

  Joten itse olen ottanut sen linjan, että huomion myös kaikki muut ja ymmärrän hyvin jos jonkun toisen henkireikä ja ajanvietto käsittää täysin erilaisia asioita, kun omani, vaikka ainut yhdistävä tekijä olisi paikka:). Joten haluan uskoa siihen, että ottaessani muut huomioon ja puuttumalla itse omaan sekä lasteni käytökseen, sekä ymmärtämällä sen etteivät kaikki nauti samoista asioista (lapset), kun itse niin saan paljon enemmän ymmärrystä osakseni<3 Ja uskon myös sen olevan muille samanlainen asia:). Tai oletko itse tai ylempi kommentoija ajatelleet millaista iltaa ne ihmiset joiden intressit eivät pyöri lasten ympärillä hakevat sieltä ravintolasta yms;)? Ymmärrys puolin ja toisin taitaa olla avain tämän ratkaisuun<3 Ihanaa ensimmäistä adventtia!

  Vastaa
 9. Emilia 28.11.2016

  Ihan super upea asu, näytät niin hyvältä!?sun blogisi on kyllä yksi mun lemppareista, onneksi löysin sen! Ihanaa viikkoa!

  Vastaa
 10. Sanna/Beauty Box 30.11.2016

  Kaunis asu ja tuo mekko on todella upea. Näissä kuvissa on jotenkin sopiva valo. 🙂 Mikä kamera/objektiivi sinulla on käytössä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.12.2016

   Voi kiitos paljon!:) Mulla on Canonin 6D runko ja objektiivi on Sigma 50mm 1.4 Art!

   Vastaa
 11. Sofia 10.12.2016

  Aivan ihanat kuvat! Mitä kiharrinta käytät? Hiukset näyttää niin kivoilta(kaikki muukin)?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.12.2016

   Kiitos paljon! Käytän GHD.n Gold Max Styler muotoilurautaa. Se on aavistuksen normaalia rautaa leveämpi, jolloin kiharakin on hieman isompaa. Iso suositus!

   Vastaa
 12. Kiia 19.12.2016

  Mitä kokoa tämä mekko on?:)

  Vastaa