CELICIOSO

 

Löysimme aikaisemmin tällä viikolla Marbellasta aivan ihanan uuden aamiaspaikan – Celicioson. Olin kuullut tästä paikasta sosiaalisen median kautta ja törmännyt heidän kauniisiin kuviin muun muassa instagrammissa. Nyt halusin ehdottomasti päästä testaamaan paikan, kun kerran täällä ihan lähellä lomaillaan.

Onneksi suuntasimme Celiciosoon tarpeeksi hyvissä ajoin, että kerkeän käymään siellä aamiasilla ja brunsseilla vielä monia kertoja ennen paluutamme – oli se nimittäin niin ihana paikka <3 Ensinnäkin tärkeimpänä tietenkin se, että ruoka oli todella herkullista, terveellistä ja ihanan tuoretta! Kuinka hyvältä maistuu vastapuristettu appelisiinimehu tai vihersmoothie? NAM! Mieheni oli aluksi hieman epäileväinen tätä ruokapaikkaa kohtaan, koska luuli sen olevan vähän liian ”terveysmesta”.  Gluten free bakery -nimi saattaakin vähän hämätä, sillä listalta löytyy kyllä myös paljon ihan normaaleja viljatuotteita. Mieheni suosikiksi nousikin herkullinen eggs benedict ja tyttäreni kauhoi suuhunsa pannukakkuannoksen tuoreilla marjoilla ja vaahterasiirapilla. Olemme käyneet tuolla aamiaisella jo kolme kertaa ja itse olen päässyt testaamaan sekä acai- että matcha bowlit (matcha bowl is my favorite, yum!) sekä tuorepursitettuja mehuja ja smootheja. Celicioso tunnetaan ehkä parhaiten kuitenkin heidän makeista herkuistaan ja listalta löytyykin pitkä liuta erilaisia kuppikakkuja ja muita leivonnaisia – sekä gluteenittomana että normaalina.

Suosittelen lämpimästi testaamaan Celicioson, jos lomailette täällä päin! Jo pelkästään kahvin tai tuorepuristetun mehun nauttiminen tuossa uskomattoman kauniissa puutarhamaisessa miljöössä on kokeilemisen arvoinen juttu. Mieli lepää <3

(Btw, toinen Celicioso avattiin hiljattain Madridiin, eli sieltäkin tämän unelmakahvilan löytää!)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Kirsi 13.11.2016

  Onpa kaunis paikka ja ihanat annokset! Tällaiset matkavinkit on ihan parhaita, säästää aikaa reissuissa kun kuulee jo hyvät vinkit etukäteen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Tuo on ihana paikka! Suosittelen lämpimästi testaamaan jos Espanjassa lomailet 🙂

   Vastaa
 2. Ssss 13.11.2016

  Näyttää kyllä huikealta! Tyytyväisyydestä kertoo oletettavasti myös tuo Lilian ilme 😀 Todella suloinen tapaus kuvien ja snapchatin videoiden perusteella!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2016

   Kiitos! Suosittelen lämpimästi testaamaan! 🙂 Ja joo, Lilia tosiaan oli tyytyväinen omaan pannari-annokseensa. Tosin tuolle neidille uppoaa kyllä ihan mikä vaan makea… 😀

   Vastaa