WEEKEND IS HERE

 

Photos: Minna Somero /edit by me

Tommy x Gigi Jacket

Ray Ban Sunnies

Gucci Bag

H&M Jeans

Zara Boots

Ihanaa lauantaita kaikille! En ymmärrä mihin tämä aika on taas oikein hurahtanut, ihan uskomatonta että taas ollaan viikonlopussa! Olen ollut kiireinen tämän viikon, jonka olette varmasti täällä blogissakin huomanneet. Minulla on ollut yksinkertaisesti niin paljon asioita hoidettavana, että en ole kerennyt päivittää niin usein kuin olisin toivonut. Tähän päälle sattui vielä tyttäreni sairastuminen, jonka vuoksi hän on ollut poissa dagiksesta keskiviikosta asti. Joten kahden lapsen kanssa kotona tarkoittaa no work time for mami what so ever! 

Kuitenkin positiivinen mieli yllä, sillä ensi viikolla taas luvassa kivoja juttuja kuten muun muassa torstaina järjestettävä Elle Style Awards. Tapahtuma järjestettiin viimeksi kaksi vuotta sitten, jolloin lensin Saksasta paikan päälle juhlistamaan näitä upeita muodin ammattilaisia. Oli ihana juhla tuolloin, nyt malttamattomana odotan mitä tämän vuoden juhlat tuovat tullessaan. Mielessä kutkuttelee myöskin vajaa kahden viikon päästä alkava loma, kun suuntaamme perheemme kanssa jälleen kerran Espanjan auringon alle! Niin ihanaa, olen ehdottomasti loman tarpeessa! Tästä aiheesta vielä lisää myöhemmin blogissa.

Nyt viikonlopun viettoon, joka alkaa niinkin hehkeissä merkeissä kuin ruokakauppaan menolla, haha! Nautinnollista viikonloppua kaikille! xxx

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sanna/Beauty Box 15.10.2016

  Kaunis syysasu. Tuo laukku on niin upea. Ihanaa viikonloppua sinne! 🙂

  http://www.beautyboxblog.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.10.2016

   Kiitos paljon 🙂 I know, mäkin rakastan tota laukkua! Se on käytössä koko ajan <3

   Vastaa
 2. Vanessa 15.10.2016

  Hei! Haluaisin kysyä postauksen aiheesta poikkeavan kysymyksen, mutta riitelettekö te useasti miehesi kanssa:) ja mikäli riitoja tulee miten sovitte ja unohdatteko te ne nopeasti?

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.10.2016

   Hei! Tottakai riitelemme. Riitely kuuluu varmasti ihan jokaiseen parisuhteeseen. Lapsiperheen arkeen kuuluu yleensä molempien vanhempien väsymys, josta meidänkin riitamme yleensä saavat alkunsa. Mutta sovimme ne nopeasti, sillä kumpikaan meistä ei jaksa käyttää energiaa tuollaiseen negatiiviseen ja ”typerään”. Riitelemme todella harvoin, mutta jos riitelemme, meille molemmille on todella tärkeää puhua asiat kunnolla läpi eikä vain unohtaa tai lakaista erimielisyyksiä maton alle. Tällä tavalla välttää riitelyn samasta aiheesta uudestaan tulevaisuudessa 🙂

   Vastaa
 3. Marianne 16.10.2016

  Todella upea tuo Tommy x Gigi takki 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.10.2016

   Eikö? Mäkin tykkään siitä hurjasti <3 On muuten myös todella lämmin kun on aavistuksen pidempi! 🙂

   Vastaa