SYKSYINEN KUKONASKEL

 

kukkokollaasi1

Photos: Minna Somero/edit by me

Zara Dress

Chanel Bag

H&M Boots

Hyvää uutta alkanutta viikkoa kaikille! Takana ihana ja rentouttava viikonloppu. Lauantaina meillä oli mieheni kanssa date night ja pääsimme illaksi kahdestaan rentoutumaan ensimmäistä kertaa Lucaksen syntymän jälkeen. Oli ihanaa vain istua rauhassa ja jutella, nauttia hyvästä ruoasta ja toisistamme <3 Näitä iltoja kun ei liian paljon ole, osaa näitä harvinaisia yhteisiä hetkiä arvostaa vielä entistä enemmän.

Tämä viikko tulee olemaan omalta osaltani aika kiireinen, mutta paljon kivoja juttuja tiedossa. Yritän päivitellä blogiani mahdollisuuksien mukaan ja huomenna ajattelin kuvata teille taas uuden ”päivä kanssani” -videon. Ajattelin videolla myös vähän kertoa siitä miten meillä tällä hetkellä täällä kotona pikkuisen kanssa menee, sillä monet teistä ovat sellaista päivitystä toivoneet. Tarkoituksena olisi myös käydä nappaamassa vielä muutamia asukuvia, joissa puen päälleni teidän toivomianne asuja ja asusteita. Haluaisin ikuistaa kuviin tuon mahtavan ruskan, joka on juuri nyt kauneimmillaan. Näissäkin kuvissa on jo vähän ruska fiilistä, vaikka kuvissa puut vielä vihreydellään kukoistavatkin.

Kuvissa uusi kukonaskel -mekko Zarasta. I just looove it! Mustavalkoinen kukonaskel kuosi on klassikko, mutta tässä mekossa mustan ja valkoisen joukossa menee tummansininen vielä lanka, joka tuo mekkoon astetta nuorekkaampaa vibaa. Rakastan myös mekon yläosan röyhelö yksityiskohtaa, joka on vähän samanlainen kuin tässä rakastamassani Self Portraitin mekossa.

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Iina 10.10.2016

  Ihana asu! Ihastuin niin kovasti noihin H&Mn nilkkureihin jo kun ekan kerran esittelit ne ja olen yrittänyt kuumeisesti niitä etsiä, tuloksetta. Ehkä vielä saan ne tai sitten pitää luovuttaa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.10.2016

   Kiitos! 🙂 Voi harmi! Oletko katsonut nettikaupasta? Heillä ei silloin pari viikkoa sitten ollut tuota kiiltonahkaversiota kengistä, mutta yleensä nettiin saattaa tulla jutut aavistuksen myöhemmin kuin kauppoihin…

   Vastaa
   • Iina 14.10.2016

    Joka päivä ! Alan käymään niin epätoivoiseksi että pakko kysyä mistä liikkeestä tarkalleen ostit kengät? 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 15.10.2016

     Haha, voi ei 😀 Omani ostin Aleksanterinkadun liikkeestä Helsingistä! Eilen kun poikkesin sieltä hakemassa tyttärelleni Frozen asua Halloween juhlia varten oli näitä nilkkureita ainakin vielä siellä hyllyillä muutamia pareja jäljellä 🙂

     Vastaa
 2. A 10.10.2016

  Kaunis asu, mutta sinulla näyttää olevan sama ongelma kuin minulla 176 cm pitkänä ihmisenä, eli Zaran mekot jäävät liian lyhyiksi… Sopii pikkutytölle mutta aikusella naisella hieman hassua 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.10.2016

   Niin tosiaan, joskus mekot tai mulla ainakin usein farkun lahkeet jäävät aavistuksen liian lyhyiksi. Tässä mekossa kuitenkin tuo minimitta ei haittaa minua ollenkaan kun malli on a-linjainen ja mekon parina paksut mustat sukkahousut! 🙂

   Vastaa
 3. Maija 10.10.2016

  Ihan törkeen ihana tuo mekko! Odotinkin jo, että tästä asusta tulee postaus, kun näin vilauksen mekostasi jo snapchatissä. Toivottavasti noita löytyisi vielä zarasta! ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.10.2016

   Toi on niin ihana <3 Kannattaa käydä kurkkaamassa jos löytyisi vielä! Samalla niin klassinen ja trendikäs 😉

   Vastaa
 4. Marianne 11.10.2016

  Vau miten kaunis mekko 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.10.2016

   Kiitos paljon Marianne! <3

   Vastaa