KLASSINEN SININEN VILLAKANGASTAKKI

 

Tässä viime viikolla julkaisemassani postauksessa esittelin uutta sinista villakangastakkiani. Tänä talvena muodissa ovat muun muassa isojen toppatakkien, minimalististen pitkien takkien sekä kelsiturkkien lisäksi myös klassiset villakangastakit. Etenkin laivastonsiniset villakangastakit ovat supertrendikkäitä juuri nyt.

1. Tommy x Gigi

2. French Connection

3. Zara

Olen aina ollut klassisten villakangastakkien ystävä ja niitä minulta löytyykin vaatekaapista monessa eri värissä. Klassinen, hyvälaatuinen villakangastakki on pienen investoinnin arvoinen vaatekappale, sillä se tosiaan kestää aikaa ja on vuodesta toiseen tyylikäs. Tämä Tommy x Gigi malliston villakangastakki on ihana ja tulen sitä varmasti käyttämään vielä monet vuodet. Tykkään erityisesti takin hieman laivastohenkisestä tyylistä isoine nappeineen ja kiinnostavine yksityikohtineen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Janem 19.10.2016

  Kyseiset takit ovat kyllä todella tyylikkäitä ja hyvännäköisiä! Ainoo miinuspuoli on niiden pituus ja koko… Olisin valmis pulittamaan laadukkaasta takista paljonkin, mutta hittovie kun jokaikinen malli on kertakaikkiaan liian pitkä alle 160cm ihmiselle:/

  Vastaa
 2. Siiri 19.10.2016

  Sulla on aina niin kiavt kuvauspaikat! Olisko sulla jotain suosituksia missä voisi sisätiloissa mennä ottamaan kuvia Helsingin keskustassa? Jotakin classy tyylistä paikkaa mietin…

  Vastaa
 3. Marianne 20.10.2016

  Itsekkin olen ihastunut noihin navy takkeihin 🙂
  Todella upea look!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 4. Ehdottomasti samaa mieltä! Hankin viime vuonna sinisen villakangastakin, joka hieman pidempi malli. Jotenkin pehmeämpi sävy kuin musta, mutta silti tyylikäs. 🙂

  Vastaa