GREY ON GREY

 

Samsoe & Samsoe Coat (gifted)

DKNY Knit

Ray Ban Sunglasses

Soft Goat Gloves (gifted)

Chanel Bag

Cos Pants

Zara Shoes

Vielä muutama päivä sitten oli näin ihanan aurinkoista, mutta nyt ovat alkaneet kunnolla nämä harmaat syys säät. Noh, eipä sitä paljon kerkeä harmittelemaan kun tulee tämä viikko olemaan taas hurjan kiireinen. Huh. Nytkin kirjoitan teille tätä postausta autosta tapaamisteni välissä. Jostain kun saisin vielä take-away kahvin käteeni… Viimeinen kunnon loppukiri ennen ensi viikolla alkavaa lomaa. Suuntaamme perheeni kanssa Espanjaan tulevana sunnuntaina, tällä kertaa hieman pidemmäksi aikaa. I H A N A A ! Alunperin suunnitelmissamme oli lähteä jonnekin ”varmaan lämpöön”, mutta kun poikamme on kuitenkin vasta reilu 2kk ajattelimme, että on paljon helpompi olla omassa asunnossa kuin hotellihuoneesssa. Toisaalta olisin kovasti halunnut lähteä jonnekin todella lämpimään, mutta kyllä se Espanjan +20 astetta voittaa nämä Suomen marraskuun harmaat sadepäivät… Ehkäpä sitten ensi keväänä jonnekin kunnon helteeseen.

Nyt jatkan matkaani ja toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa! Päälläni tänään lähes sama asu kuin kuvissa, mutta kengät ovat vaihtuneet nilkkureihin. Paljailla nilkoille kun ei enää tarkene. Tykkään paljon harmaasta ja se näkyy tässäkin asussa. Erityisesti grey on grey yläosa on kiva eikä mielestäni haittaa yhtään etteivät nuo harmaan sävyt takissa, neuleessa ja hanskoissa ole samat. Kirkkaanpunainen laukku tuo kokonaisuuteen hieman kaivattua väriä. Me like! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Maija Viola 25.10.2016

  Ihana takki! Mä oon kanssa harmaan ystävä. Katsoin vastaavaa takkia myös zarassa jo viime vuonna, niin klassinen! <3 Päädyin kuitenkin ostamaan pitkän (trendi) villakangastakin isolla kauluksella ja kietaistavalla vyöllä Ted Bakeriltä. Se tuo pientä liukuvärjäystä musta-valkoiseen asuun. 🙂 Tää "tavallinen" malli näyttää kyllä myös niin hyvältä, että nettikaupat pitää taas aukaista… 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.10.2016

   Niin minustakin! Takki on todella minimalistinen ja malliltaan ihan suora. Tosi basic, mutta siksi just hyvä! 🙂 Itse tykkään myös hurjasti villakangastakeista, joissa on kietaistava vyö! Vyöllä saa takkiin vähän ryhtiä ja kantajansa muodot aavistuksen paremmin esille.

   Vastaa
 2. Elviira 25.10.2016

  Ihana takki! ? millaista mitoitusta takki on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.10.2016

   Kiitos! Takki on malliltaan todella suora ja koollisesti ehkä aavistuksen reilua. 🙂

   Vastaa
 3. Anna Sofia 25.10.2016

  Näin harmaaseen täysin addiktoituneena, en voi muuta kun tykätä tästä asusta, heh! Ja mielestäni viininpunainen sopii niin kauniisti harmaan pariksi, joten tämä Chanel kyllä viimeistelee asun.

  Tsemppiä sinne kiireisiin ennen loman alkua! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.10.2016

   Kiitos paljon, täällä tosiaan lomaa odotetaan kuin kuuta nousevaa!! 😀 …ja joo, punainen sopii täydellisesti harmaan pariksi 🙂

   Vastaa
 4. Nanna 25.10.2016

  Mitä tuolle tekstin tavutukselle on käynyt?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.10.2016

   No sanoppa muuta! :/ Monet lukijat huomauttivat tästä todella ikävästä viasta toissa päivänä ja laitoin heti eilen viestiä eteenpäin. Nyt asiaa korjataan ja toivottavasti viimeistään huomiseen mennessä olisi kunnossa! Todella ärsyttävää lukea tekstiä kun kirjaimet pomppivat minne sattuu…

   Vastaa
 5. Marianne 25.10.2016

  Upea asu ja vau tuo Chanelin laukun sävy on todella upea. Niinkuin Anna Sofia edellisessä kommentissa toteaa se todella viimeistelee asun 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.10.2016

   Kiitos! Punainen tuo vähän piristystä asuun 😉

   Vastaa