BOMBER FOR FALL

 

Gina Tricot Bomber

H&M Mohair Knit

Ray Ban Sunglasses

Zara Jeans

H&M Boots

En voi olla hehkuttamatta näitä upeita syksyisiä aamuja! Vaikka päivät ovatkin jo todella kylmiä, ei se haittaa ollenkaan, kun saamme nauttia näin uskomattoman ihanista ja aurinkoisista ilmoista. Saan hurjasti energiaa päivään kun saan lähteä kävelemään tuonne auringonpaisteeseen aamuisin. I just absolutely love it <3

Tässä postauksessa pyysin teitä heittämään minulle pukeutumisen suhteen ideoita, joilla astuisin aavistuksen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Monet teistä pyysivät rennompaa ja arkisempaa lookia bombertakin ympärille. Innostuin ideasti heti ja kun muutama bomber omasta vaatekaapista jo löytyykin, päätin tällaisen lookin ensimmäiseksi toteuttaa.

Tykkään asukokonaisuudesta todella paljon! Se on mielestäni tyylikäs ja naisellinen, vaikka olen yhdistänyt asukokonaisuuteen tämän maskuliinisen, ison bombertakin. Rakastan sitä kuinka bomber tuo asuun kuin asuun rentoa vivahdetta, pukisit sen sitten minkä asun kanssa tahansa. Jopa juhlavammat mekot saavat lisäkäyttöä kun voit yhdistää ne ison bomberin kanssa luoden arkisemman tyylin. En ymmärrä miksi bomberit eivät ole itselläni päässeet käyttöön niin usein, mutta nyt ehdottomasti haluan taas uudelleen alkaa käyttämään niitä. Tässäkin Gina Tricotin bomberissa on paksuhko vuori ja siksi takki soveltuukin täydellisesti juuri tähän vuoden aikaan. Mitä mieltä olette rennomasti lookista?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. Kirsi 20.10.2016

  Tosi kivoja kokonaisuuksia. Mistä noi sun kengät on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Kiitos! Ne ovat H&M.stä! 🙂

   Vastaa
 2. Siiri 20.10.2016

  Look on kaunis mutta parantuisi huomattavasti jos molemmat lapsesikin olisivat mukana?

  Miten tulitte siihen päätökseen että pikkuinen tytär viedään hoitoon samaan aikaan kun vauva saa olla äidin kanssa? Tästähän monet asiantuntijat ovat sitä mieltä – ja myös monet itse asian kokeiltuaan todenneet – että mustasukkaisuus sekä hylätyksi tulemisen tunteet vahvistuvat.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Kiitos kommentistasi 🙂 Minä kun työskelentelen ja opiskelen tässä samalla kun olen vauvan kanssa kotona, en pystyisi millään viihdyttämään siinä samalla vielä touhukasta pikkulasta. Onneksi tyttäremme viihtyy todella hyvin päiväkodissa, jossa hän pääsee leikkimään ja puuhastelemaan vaikka mitä mukavaa päivästä toiseen 🙂 Kotona kuitenkin kun olen lasten kanssa kolmistaan (esim kun mieheni pelireissuilla) joudumme kaikki menemään pikkuherran ehdoilla. On tullut monta kertaa tilanteita, että meillä on Lilian kanssa leikit täydessä vauhdissa ja sitten vauva herää huutaen nälkään ja minun on luonnollisesti samantien siirryttävä imetyspuuhiin. Tällöin tietysti Lilia pettyy eikä se minullekaan ole kiva tunne tuottaa tämä pettymys rakkaalle pikkuiselleni :/ Pidämme erityisen kovasti huolta siitä, että tyttäremme saa meiltä molemmilta vanhemmilta hirmuisesti huomiota aina kun olemme hänen kanssaan juuri tuon mustasukkaisuuden tai muiden negatiivisten tunteiden välttämiseksi. Onneksi tähän mennessä ainakin kaikki on sujunut mitä parhaiten eikä Lilia ole mustasukkainen pikkuveljestään. Sen sijaan hän on niin huolehtiva ja hellivä isosisko <3 Koen, että jos Lilia olisi ihan joka päivä minun ja vauvan kanssa kotona joutuisimme paljon useammin tilanteisiin, jossa Lilia saattaisi kokea mustasukkaisuutta ja pettymystä.

   Vastaa
 3. Vmmm 20.10.2016

  Miten bomber voikaan näyttää noin hyvältä päälläsi?! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Kiitos paljon!! Nyt pitää alkaa käyttämään ahkerammin bombereita taas 🙂

   Vastaa
 4. Anniina 20.10.2016

  ihanan simppeli lookki olematta kuitenkaan millään tavalla tylsä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Kiva kuulla, kiitos! Less is more 😉

   Vastaa
 5. H 20.10.2016

  Ihana asu! Luin, että kun olet Poikasi kanssa ulkona annat hänelle pumpattua maitoa pullosta. Näin teen itsekin! Olisinkin halunnut tietää että lämmitätkö maidon jotenkin vai annatko huoneenlämpöisenä? Itselle maidon lämmitys on aina hankalaa esimerkiksi jossakin kahvilassa… Halusinkin tietää onko sinulla jakoon vinkkiä? ☺️ Ihanaa viikon jatkoa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Kiitos! Joo yleensä jos lähden hänen kanssaan kaupungille niin pumppaan maitoa mukaan, mutta toki välillä myös imetän 🙂 Maidon lämmitys riippuu tilanteesta, esimerkiksi kuinka kauan arvelen olevani poissa kotoa ja milloin viimeksi vauva on syönyt. Jos hän on juuri syönyt silloin otan yleensä jääkaappikylmänä mukaan ja hän juo sen sitten huoneenlämpöisenä tai kuumennan maitoa esimerkiksi kahvilassa. Jos arvelen, että vauva saattaa olla piankin nälkäinen saatan kuumentaa maidon vesihauteessa jo kotona. 🙂

   Vastaa
 6. Kaisa 20.10.2016

  Todella tyylikäs kokonaisuus, vaikka kuuluukin sinun normaalia tyyliäsi rennompaan lookkiin. Minulle kyllä kolahti ja kovaa! bomberin kanssa on välillä vaikea asustaa etenkin huiveja (näin kylminä aamuina huivit on jo must). Minkälaisia asusteita sinä suosittelisit bombertakin kanssa pidettäväksi?
  Ihanaa syksyn jatkoa sinulle Metti, nautitaan näistä (ehkä) viimeisistä kuivista ruska-aamuista 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Totta! Kohta alkaa sitten taas se ”ihana” marraskuun harmaus :/ Nautitaan siis vielä ihan jokaisesta aurinkoisesta päivästä täysin rinnoin! 🙂 Bomberin kanssa asusteiksi sopii hyvin tottakai rennot asusteet, mutta on mulla välilä bomberin kanssa olkapäällä roikkunut Chanelikin. Kivaa kontrastia ja hienomman&rennon yhdistelmä on hyvä! Toki esim. nyt pinnalla oleva lentajän/kipparilakki sopii mielestäni kivasti bomberin kaveriksi 🙂

   Vastaa
 7. Linda 20.10.2016

  Voi että Metti! Tuhannesti onnea, ansaitsit voiton kyllä puhtaasti ja pysti tuli oikeaan osoitteeseen! <3 aito olemuksesi välittyy aina tekstistä ja kuvista. Kiitos että teet tätä blogia, tätä on ihana päivittäin lukea <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Ihana kommentti, kiitos niin paljon!! <3 Olen vieläkin ihan häkeltynyt voitosta ja niin kiitollinen kaikille äänestäjille <3

   Vastaa
 8. Lauriska 21.10.2016

  Hienolta näyttää ja onnea paljon blogivoitosta. Blogiasi on erittäin kiva seurata ja vaikutat oikein suloiselta, ihanalta ihmiseltä! Hyvää syksyä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.10.2016

   Kiitos paljon!! Ihan uskomatonta, että voitin! Tämä titteli on suuri kunnia minulle ja kaikki kiitos kuuluu ihanille lukijoilleni ja muille äänestäjille! <3

   Vastaa