SEPTEMBER FAVOURITES

 

Syyskuu lähenee loppuaan ja halusin jakaa teille muutamia kuluneen kuukauden suosikkejani. Ihanaa viikkoa kaikille!

1. Suosikki ruoka

Smoothie Bowlit – Rakastan smoothie bowleja. Paras aamiainen ever. Kuten minua snäpchatissa ja ig-storyssa seuraavat tietävätkin teen sekä itse, että tilaan ahkerasti kahviloissa erilaisia smoothie bowleja. Ne ovat samalla ihanan freesejä, mutta myös täyttäviä ja ravitsevia. Nam nam nam!

2. Suosikki kosmetiikkatuote

Estelle & Thild Biodefence sarja – Uusi suosikkini kosmetiikatuotteiden saralla on Estelle & Thildin biodefence tuotesarja. Tuotteet sisältävät paljon antioxidantteja ja aktiivisia ainesosia, jotka estävät varhaisia vanhentumisen merkkejä. Tuotetta suositellaan nimenomaan nuorille aikuisille niin sanotusti ensimmäiseksi anti-aging tuotteeksi. Omaksi suosikiksi tuotteet ovat nousseet myös niiden ihanan pehmeän koostumuksen ja miellyttävän tuoksun vuoksi. Pehmeä ja hyvä tunne iholla käytön jälkeen.

3. Suosikki vaatetrendi

Bell Sleeve – Tänä syksynä fokus on hihoissa. Hihat voivat olla a-linjaisesti levenevät tai vaikka pussimaiset kunhan niissä on volyymia! Tykkään tästä trendistä sen vuoksi, että tavalliseen paitaan tai neuleeseen tulee heti ”sitä jotain” kun siinä on levenevät hihat. Helppo ja tyylikäs.

4. Suosikki kosmetiikkatrendi

Lumene Matt Effect – Tänä syksynä mattapintaiset kynsilakat ovat pop! Olen tuunannut omia ”tavallisia” kynsilakkojani laittamalla päälle kerroksen Lumenen Matt Effect päällyslakkaa. Tällä saa ihanan trendikkään, samettisen mattaisen lopputuloksen. Ranskalainen manikyyrikin on trendikäs tänä syksynä, kunhan vain muistaa lakata kynnen päädyn mattapintaiseksi 😉

5. Suosikki hetki

Rauhalliset aamut –  Kun pikkuisellemme ei vielä ole unirytmiä muodostunut tarkoittaa se, että meillä nukutaan vähän niin ja näin. Rehellisesti sanottuna tällä hetkellä täällä valvotaan öisin enemmän kuin nukutaan. Aamulla energiataso ei ole huipuissaan, mutta saanpahan ainakin nauttia rennoista, pitkistä aamuista. Kiire kun harvoin on minnekään. Yleensä pikkuisemme on valvotusta yöstä niin väsynyt aamuisin, että aamupäivä menee hänellä nukkuessa ja minä saan silloin rauhallisen hetken itselleni – nautin aamukahvia ja lepäilen sohvalla. Parasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Anna Sofia 27.09.2016

  Olen itsekin ihastunut näihin bell sleeve paitoihin! Tuovat juurikin kivaa lisää yhdistettynä vaikkapa farkkujen kanssa.

  Tsemppiä sinne jaksamiseen vauva-arjen keskellä! Toivottavasti pystyt taas pian nukkumaan pidempiä pätkiä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.09.2016

   Ne on ihanat, mutta voi apua miten epäkäytännölliset, varsinkin lasten kanssa sählätessä.. Aina on hihat ruoassa 😀

   Vastaa
 2. Marianne 27.09.2016

  Smoothie bowlit ovat kyllä ihan lemppareita!!
  Ihanaa alkusyksyä sinulle <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.09.2016

   No niin on!! Ja kun niistä voi tehdä niin miljoonia variaatioita, ei kerkeä kyllästymään 😉 Ihanaa syksyä sinnekin <3

   Vastaa
 3. Tilda 28.09.2016

  Voisitko tehä joskus liikunta- ja ruokapäiväkirjan esim viikolta?:-)

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.09.2016

   Joo! Blogiini lupaan ehdottomasti lisää urheiluaiheisia postauksia! Varsinkin nyt kun taas raskausajan jälkeen alan pikkuhiljaa päästä normaalimpaan liikuntarytmiin! 🙂

   Vastaa