MY FAVOURITE PERFUMES

 

 

Tuoksu on tärkeä osa naisellisuutta. Se on näkymätön asuste, jota ilman tulee orpo ja alaston olo. Parfyymi kuuluu jokapäiväisiin kauneusrutiineihini ja jo yksi suihkaus omaa lempituoksua saa olon tuntumaan astetta naisellisemmalta. Tuoksu on myös tärkeä osa tunnelmaa – joskus raikkaampi tuoksu on oikea valinta kun taas toisaalta voimakas ja viettelevä tuoksu on yhtä ihana. Arkiaamuisin suosin melko keveitä ja puuterisen puhtaita tuoksuja, jotka eivät hyökkää päälle. Iltakäytössä puolestaan useimmiten valitsen aavistuksen voimakkaamman vaihtoehdon. Tässä kaksi tämän hetken ehdotonta suosikkiani. Ensimmäinen arkikäyttöön ja toinen ilta- ja juhlakäyttöön.

Molecule 01

Molecule tuoksun löysin reilu vuosi Saksassa asuessamme. Silloin tämä tuote oli the ultimate trend scent. Molecule 01 ei ole ihan tavallinen hajuvesi vaan pikemminkin kemikaalinen aromi. Kyseessä on aromi, joka käyttäytyy jokaisen käyttäjän iholla eri tavalla. Tuoksu korostaa jokaisen käyttäjän yksilöllisiä, luonnollisia aromeja saaden aikaan taivaallisen ja tavallisesta poikkeavan lopputuloksen. Molecule 01 tuoksuu siis jokaisen iholla erilaiselta. Tuoksun hento puinen vivahde reagoi kehon luonnollisen ph.n ja ihon kemikaalien kanssa. Ajan kanssa tuoksu kehittyy ja muuttuu ihollasi, tuoden esiin uskomattoman tuoksun – sinun yksilöllisen tuoksun!

Hugo Boss – The Scent for Her

Toinen suosikki tuoksuni on Hugo Bossin syksyn uutuustuoksu – the scent for her. Tutustuin aikanaan tuotteeseen sen lanseeraustilaisuudessa kesän alussa ja rakastuin siihen heti ensi nuuhkaisulla! Tuoksu on vastustamattoman ihana; hedelmäinen, kukkainen ja aavistuksen makea, täydellinen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Emmi 07.09.2016

  Bossin uutuustuoksu on ihan super hyvä! Ostin sen itse juuri ja olen ihan koukussa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.09.2016

   Eikö olekin, niin täydellinen <3 Itsekin olin koukussa heti ensimmäisen nuuhkaisun jälkeen 😉

   Vastaa
 2. Mini mosa 07.09.2016

  Minullekin tuli tuo Bossin uusi tuoksu käyttöön, niin ihanaa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.09.2016

   No niimpä! Täydellinen <3

   Vastaa
 3. Kirsi 09.09.2016

  Saako tuota Molecule 01 suomesta tällä hetkellä? Ei ole sattunut kohdalleni?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.09.2016

   Itsekään en valitettavasti ole kaupoissa tähän tuoksuun törmännyt… Mutta nettikaupoissa myydään! 🙂

   Vastaa
   • Aliisa 18.09.2016

    Kicksistä saa 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 18.09.2016

     Kiitos tiedosta! 🙂

     Vastaa