LILIA`S SUNDAY OUTFIT

 

Zara Dress

Lindex Tights

Hair Clips from USA

Zara Boots

Sunnuntai on ehdottomasti viikon lempipäiväni. Sunnuntaisin saamme nauttia pitkistä aamuista ja vain nauttia rennosta päivästä kun ei ole (yleensä) kiire minnekään. Me jokainen kun tarvitsemme ainakin sen yhden päivän viikossa kun meillä on lupa olla tekemättä mitään.

Sunnuntaisin meillä on myös tapana käydä vanhempieni luona syömässä. On ihanaa kun saa nähdä perhettä, vaihtaa viikon kuulumisia ja rauhassa nauttia yhteisestä olosta. Kuitenkin kun me kaikki olemme töidemme ja perhe-elämän kanssa niin kiireisiä arkena, on mahtavaa, että voimme sunnuntaisin kokoontua yhteen ja nauttia toistemme seurasta.

Ajattelin jakaa teille näin sunnuntai-illan piristeeksi oman asuni sijaan tyttäreni päivän asun. Tällä outfitilla hän lähti tänään sunnuntaipäivälliselle. Yritin napata kuvan kun hänellä oli päällään vielä asuun täydellisesti sopivat harmaa takki, mutta neiti oli taas jälleen kerran liian nopea ja viskasi takin pois ennen kuin sain kaivettua kamerani laukustani. Noh, sainpas kuin sainkin pikku-neidin istutettua penkiin pariksi sekunniksi, että sain räpsästyä muutaman kuvan hänen suloisesta asustaan. Vielä on minulla hiukan treenattavaa kameranäppäryydessä ja varsinkin nopeudessa… 😉

Ihanaa ja rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille! xxx

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Roosa 25.09.2016

  Tosi kiva postaus! Hauska idea ois jos tekisit postauksen Lilian tyylistä, siis minkälaisia vaatteita tykkäät hänelle pukea. 🙂

  Vastaa
 2. P 26.09.2016

  Hei metti! Puet kyllä tyttäresi niin suloisesti ?
  Koska näemme hermes laukkusi ?

  Vastaa
 3. Sarnegna 26.09.2016

  Todella söpö asu! <3 Tuo mekko niin ihana mutta sitä ei taida valitettavasti saada aikuisten koossa! 🙁

  Vastaa
 4. Anna Sofia 26.09.2016

  Kauniisti puet myös tyttäresi! 🙂

  Vastaa