FALL FASHION BY LINDEX

* Postaus toteutettu yhteistyössä Lindexin kanssa

Syksy on jo kovaa vauhtia käynnissä ja kauppojen hyllyt täyttyvät taas mitä ihanimmista syysvaatteista. Tänä syksynä pinnalla ovat muun muassa paksut neuleet, levenevät hihat, midimittaiset mekot ja hameet sekä vajaamittaiset housut. Syksyn väripaletti muodostuu perinteisten ruskeiden ja harmaiden sävyjen lisäksi myös kirkkaimmista väreistä kuten vaaleanpunaisen-, sinisen- ja oranssin eri sävyistä.

Pääsin yhteistyössä Lindexin kanssa valitsemaan heidän Fall Fashion Heroes -mallistostaan omat suosikkiasuni syksyyn. Valitsin asuni töihin, kaupungille ja illanviettoon. Kaikki kuvissa olevat tuotteet ovat tästä uudesta mallistosta, joka lanseerataan Lindexin myymälöissä ja osoitteessa lindex.com torstaina 22.9.2016. Fall Fashion Heroes -malliston myötä Lindex tekee myös mahtavan uudistuksen mallistoihinsa: Tästä syksystä eteenpäin plus-koot tulevat pysyväksi osaksi mallistojen valikoimaa. Lindex tarjoaa jatkossa naisten muotia koosta XS kokoon 3XL. Uudistuksen myötä erillinen plus-koon Generous -mallisto tulee poistumaan ja kaikki asiakkaat voivat löytää omassa koossaan olevaa muotia kaikista naistenmallistoista. Aivan mahtavaa!

1. Asu töihin

Lindex Shirt

Lindex Pants

Tänä syksynä olen erityisen ihastunut kauniisiin marjaväreihin. Viinipunainen on jokseenkin klassikko syysväri, mutta miten vastustamattoman hyvältä näyttääkään pehmeä vaaleanpunainen sen rinnalla? Vaaleanpunainen onkin yksi ehdoton trendiväri tänä syksynä. Kaikki sävyt aina kirkkaista pinkeistä hempeisiin vaaleanpunaisiin ovat nyt kuuminta muotia. Työpukeutumisessa ei siis kannata säästellä värienkäytön suhteen! Toki tästä asukokonaisuudesta löytyy paljon muitakin tämän hetken isoja trendejä, kuten puseron trumpettihihat ja kilpikonnakaulus sekä kapeat, vajaamittaiset housut.

1. Asu kaupungille

Lindex Pullover

Lindex Skirt

Ihanan muhkea neule yhdistettynä hempeään, naiselliseen hameeseen. Voiko tästä enää alkusyksyn asukokonaisuus paremmaksi mennä? Tykkään hurjasti paksun neuleen ja kevyen midihameen kontrastista; yläosan muhkeaa fiilistä tasapainottaa tuulessa liehuva kevyt hame. Pohkeisiin asti ulottuva midi-pituus on syksyn trendikkäin valinta hameissa. Neuleissa puolestaan fokus on hihoissa ja muun muassa isot pussihihat ovat nyt todella in.

3. Asu illalliselle

Photos: Niki Strbian

Lindex Dress

Olen aina vannonut mustan ribbimekon nimeen. Se on ehdottomasti yksi vaatekaappini monipuolisimmista vaatekappaleista ja suosittelen sellaista lämpimästi ihan jokaiselle naiselle! Mustan ribbimekon voit yhdistää nahkatakin ja lenkkareiden kanssa luoden täydellisen arkiasun jokapäiväiseen käyttöön. Kun viskaat lenkkarit sivuun ja vaihdat korkokengät tilalle on sinulla puolestaan täydellinen asu iltamenoja varten. Kuinka helppoa! Tämä Lindexin ribbimekko tuleekin varmasti pelastamaan minut monilta asukriiseiltä vielä tämän syksyn ja tulevan talven aikana. Mustaa mekkoa kun on niin uskomattoman helppo asustaa eri tavoin tilanteesta riippuen. Ja mikä parasta – on hienoa kun sama mekko pääsee käyttöön yhä uudestaan ja uudestaan.

Tulevana keskiviikkona 21.9.2016 järjestetään Ellen ja Lindexin yhteinen lukijailta klo 17-20 Lindexin Aleksanterinkadun liikkeessä Helsingissä. Olen itse paikalla tilaisuudessa ja olisi kerrassaan mahtavaa jos mahdollisimman moni teistäkin pääsisi paikalle! Illan kutsuvieraat saavat 25% alennusta kaikista naistenvaatteista ja asusteista ja saavat mahdollisuuden shoppailla Fall Fashion Heroes -mallistoa päivää ennen sen lanseerausta. Ensimmäiset 200 shoppaajaa saavat mukaansa myös upean lahjakassin. Voit ilmoittautua mukaan tästä.

Nähdään keskiviikkona!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Anna Sofia 19.09.2016

  Viimeinen asu kolahti ja kovaa! Onneksi Lindex toimittaa nykyään myös Ranskaan, eli täytyy harkita tuota ribbimekkoa 🙂

  Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2016

   Kiva! Tuo ribbimekko on kyllä tosi ihana <3 Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Vastaa
 2. Marianne 19.09.2016

  Todella upeita asuja kaikki kolme ja ihania väriyhdistelmiä!
  Viimeinen asu on oma lepparini – klassisen tyylikäs 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2016

   Kiva kuulla, kiitos! Ihania syksyisiä värejä!

   Vastaa
 3. Laura 19.09.2016

  Ihania asukokonaisuuksia, varsinkin tuo keskimmäinen <3 En olis ite tajunnut yhdistää tuollaiseen paksuun neuleeseen tuollaista juhlavampaa hametta, mutta kiitos kun näytit esimerkkiä ja kuinka hyvältä tuo yhdistelmä voikaan näyttää!

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2016

   Kiitos! Tuollaiseen juhlavampaan hameeseen saa paljon enemmän käyttöä kun yhdistää sen arkisempaan neuleeseen 🙂

   Vastaa
 4. Janem 19.09.2016

  En tiedä onko oma tyyli vaan muuttunut vai onko Lindex oikeesti tehnyt ison parannuksen entiseen?:D Ehdottomasti aion käydä metsästämässä ton superihanan neuleen! Ja samaten mekko lähtee kyllä kokeiluun. Tää oli muutenkin tosi kiva postaus!:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2016

   Kiva kuulla, kiitos! Lindexillä on kyllä todella kivoja vaatteita. Klassissia ja trendikkäitä samaan aikaan 🙂

   Vastaa
 5. Karin-Elena 19.09.2016

  Kauniita! Miten pysyt noin hoikkana ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.09.2016

   Tykkään syödä terveellistä, puhdasta ruokaa! Se on varmasti yksi isoin tekijä! Sen lisäksi vaalin muutenkin terveellisiä elämäntapoja (esim. vähäinen alkoholinkäyttö, paljon liikuntaa yms.) Toki osaltaan saan kiittää myös hyviä geenejäni 🙂

   Vastaa
 6. Tiina 20.09.2016

  Lindex kyllä yllättää nykyisin positiivisesti. Vielä kun alkaisivat kiinnittää huomiota materiaalieihin. Moni kiva vaate on jäänyt akryylin takia kauppaan. Olisin valmis jopa maksamaan hieman enemmän, jos vaate olisi laadukkaampi.
  Talvipakkasilla ei mikään ole kammottavampaa kuin ritisevät neuleet.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.09.2016

   Lindexillä on kyllä tosi kivoja vaatteita!! 🙂 …ja ihan totta, liian suuret määrät akryylia neuleissa ei ole ehkä se ihan paras vaihtoehto!

   Vastaa