BURGUNDY LOVE

 

Photos: Niki Strbian

H&M Knit

Zara Suede Skirt

Gucci Bag

Jimmy Choo Boots

Tuo ihana viininpunainen. Niin täydellinen syysväri. Vaikken koskaan olekaan ollut kovin rohkea värienkäyttäjä, viininpunainen ihastuttaa minut aina kerta toisensa jälkeen näin syksyisin. Tämän kauniin neuleen lisäksi olen kotiuttanut tänä syksynä jo viinipunaiset housut ja yhden huivinkin – kosmetiikasta puhumattakaan! Aina joko kynnet, huulet tai molemmat maalattuna kauniiseen viininpunaiseen sävyyn. Tykkään arkimeikissä pitää muun meikin suhteellisen neutraalina, mutta välillä on kiva tuoda hieman syksyn marjavärejä huuliin. Näin saa helposti ja nopeasti meikkiin ”sitä jotain”.

On ollut aivan mahtaa kun olemme saaneet nauttia niin aurinkoisesta ja lämpimästä syyskuusta. Tuntuu, että pukeutumisenkin suhteen on voinut leikitellä entistä enemmän kun ei ole tarvinnut pukeutua vielä pelkkiin paksuihin syystakkeihin ja kumisaappaisiin. Olen esimerkiksi käyttänyt paljon kuvissa olevia mokkaisia ylipolvensaappaitani, jotka sopivat täydellisesti erilaisten syysasujen kanssa.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Jonna 22.09.2016

  Tosi ihanat ja kauniit kuvat!! 🙂 Viininpunainen sopii sinulle todella hyvin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.09.2016

   Kiitos paljon! Viininpunainen on ihana syksyyn <3

   Vastaa
 2. Janem 22.09.2016

  Oot kyllä käsittämättömän upee…. ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.09.2016

   Voi kiitos <3 <3

   Vastaa
 3. Roosa 22.09.2016

  Siis ihania kuvia! <3Nää vois olla jostain muotilehdestä. Sulla on kyl niin hyvä kuvaaja myös. 🙂

  Vastaa
 4. Metti Forssell 23.09.2016

  Kiitos niin paljon! 🙂 Niki on kyllä mahtava kuvaaja!

  Vastaa
 5. Jonna 23.09.2016

  Upeat kuvat ja kaunis malli! Imetätkö vielä? Pienen tyttären äitinä kaipaisin vinkkejä, miten pukeutua siististi, mutta niin, että olisi helppo imettää julkisillakin paikoilla. Tyttäreni kun ei pulloa huoli…

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.09.2016

   Kiitos paljon <3 Kyllä imetän. Pumppaan yleensä aina maitoa mukaan silloin jos menemme jonnekin. Minulla ei siis tätä ongelmaa ole, sillä poikamme suostuu juomaan hyvin myös pullosta. Itse olen kokenut kauluspaidat tai muut edestä auki saatavat yläosat helpoimmiksi. Myöskin ponchot ja erilaiset viitat ovat hyviä imettävän äidin syysvaatteita 🙂

   Vastaa
 6. Marikki 23.09.2016

  Tos vikassa kuvassa,alimmaisessa,sä oot todella upee! Todella hyvä kuva. ja noi sun hiukset… sanat ei riitä(vähän kateellinen:) Voin vain arvailla kuinka miesten päät kääntyy kun kävelet tuossa lookissa kadulla 🙂 Laita tuo kuva myös sun instaan.
  Hyvää syksyä! 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.09.2016

   Voi kiitos niin paljon <3 Ihanaa ja aurinkoista syksyä sinullekin!

   Vastaa
 7. j 23.09.2016

  Oi kun näyttää kivalta! Viininpunainen sopii kyllä tosi hyvin syksyyn, niin syksynväri<3 Pakko kyllä käydä katselemassa kauppojen tarjontaa ja käydä ostamassa joku tämän värinen vaate 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.09.2016

   Kiitos! Niin kuin tekstissä kirjoitinkin, itse ihastun tähän viininpunaiseen väriin aina uudestaan näin syksyisin. Mielestäni se on myös muuten yksi harvoista väreistä joka sopii todella monelle!

   Vastaa
 8. Maija 24.09.2016

  Ihan törkeen ihana asu taas kerran! <3 minulla onkin ostoslistalla nyt ylipolvensaappaat

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.09.2016

   Kiitos ihana<3 Ylipolvensaappaat on kyllä ollut mulla tosi paljon käytössä, että voin lämpimästi suositella 🙂

   Vastaa