BUDGET FINDS FOR DESIGNER SHOES

 

 

Vaatehuone, naisen lempi paikka? No minulle se ainakin on, varsinkin kun siellä sijaitsee minulle se oi niin rakas kenkähylly! Se ei ole ihan niin hohdokas kuin Carrie Bradshawlla, mutta silti rakas. Kengät on asetettu kauniisti tasaiselle hyllylle vieri viereen, jotta sieltä saa helposti valittua sopivan parin asukokonaisuuden mukaan. Toisinaan saatan myös ensikisi valita haluamani kengät ja vasta sen jälkeen rakennan muun asukokonaisuuden valitsemieni kenkien ympärille.

Vaatekaapistani löytyy sekä designer-kenkiä että ketjuliikkeistä ostettuja. Tärkeintä kengissä on tietysti hyvä lesti ja mukavuus. Myöskin laadukkaista materiaaleista tehdyt kengät luonnollisesti kestävät yleensä käyttöä paremmin. Nuorempana saatoin ostaa epämukavia kenkiä vain kauniin ulkonäon vuoksi, mutta nyt minusta on tullut paljon mukavuudenhaluisempi – ja viisaampi! Mitä järkeä ostaa epämukavia kenkiä, kun ne jäävät sitten kuitenkin käyttämättä…

Designer kenkiä ostaessani panostan yleensä klassisiin yksilöihin. Rahoille saa paljon enemmän vastinetta jos panostaa klassiseen kenkäpariin, jota voi käyttää monia vuosia ja useissa eri tilaisuuksissa. Toki joskus on myös hauska kokeilla viimeisimpien trendien mukaisia, aavistuksen räväkämpiäkin kenkiä. Jos kuitenkaan ei halua panostaa suuria summia kenkätrendeihin, suosittelen katsastamaan Zaran valikoiman. Zara seuraa hyvin tarkasti muotilavoja ja heidän valikoimastaan löytyy paljon Designer kenkiä muistuttavia yksilöitä.

 

Open Ankle Boots

Pom Pom Heels

Mid-Heel shoes with contrasting toe

Ballerinas with a twist

Slippers

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Minna 04.09.2016

  Voisitko joskus esitellä vaatehuoneesi, se olisi ihana nähdä! Mm. millaisiin säilytysratkaisuihin olet päätynyt, miten pidät järjestystä yllä ym.

  Vastaa
  • Jonna 04.09.2016

   Minustakin olisi ihana nähdä vaatehuoneesi 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 04.09.2016

  Ihana postaus!
  Unelmoin noista Chanelin slingback kengistä!! 🙂
  Ja olen samaa mieltä edellisten kommentien kanssa – olisi ihanaa nähdä vaatehuoneesi!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 3. Marenki 06.09.2016

  Hei Metti!
  Vaatehuoneesi kiinnostaa kovasti ja olisi todella ihanaa nähdä enemmänkin kuvia kauniista kodistanne, joka on pikkuisen vilahdellut kuvissa. Ymmärrän ettet halua esitellä koko kotianne, mutta pienet sisustusjutut ja yksityiskohdat sieltä täältä antaisivat hurjasti inspiraatiota. Rakastan vanhojen asuntojen charmia ja sinä olet osannut sisustaa kotinne todella ihastuttavasti ja kauniisti.
  Aurinkoista syksyä teidän koko perheelle ja onnittelut vielä suloisesta pikkupojusta 🙂

  Vastaa