#TB FLOW LOOK

 

Zara Top, Skirt and Shoes

Ray Ban Sunglasses

Saint Laurent Bag

Viime vuonna tähän aikaan kävin ensimmäistä kertaa ikinä festareilla – flowssa! En ole koskaan ollut mikään festarityyppi, mutta flowsta tykkäsin. Jos laskettupäiväni ei olisi ajoittunut juuri tälle ajankohdalle olisin ehdottomasti halunnut tänäkin vuonna käydä siellä. Viime vuonna flowhun lähtö oli ihan extempore juttu ja saimme kun saimmekin jostain hommattua liput meille vielä samaisena aamuna. Nyt näitä kuvia katsellessa ainakin yksi asia oli viime vuonna toisin – sää! Tämä koko viikonloppu on ollut aika mälsä sään suhteen, harmaata ja sadetta. Vielä edellisenä vuonna tuo viikonloppu oli aurinkoinen ja ihanan kesäinen.

Ensikertaa festareille menossa – mitä laittaa päälle? Tuota kysymystä muistan pohtineeni pitkään… Halusin laittaa päälle jotain hieman erikoisempaa, mutta kuitenkin pysyä hyvin maltillisena ja omalle tyylilleni uskollisena. Niimpä valitsin mustan asukokonaisuuden, joka toimii aina. Hauskan hapsuhameen pariksi tavallinen musta toppi sekä mokkaiset asusteet. I like!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Maija 14.08.2016

  Mistä nää kuvat on otettu? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2016

   Nämä kuvat on otettu Hernesaaressa! 🙂

   Vastaa
 2. Ancelmi 14.08.2016

  Huh, onpas upea asu ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2016

   Kiitos! En muistaakseni ole käyttänyt tuota hametta kuin viimeksi juuri tuolla Flowssa… pitääpäs kaivaa se takaisin käyttöön! 🙂

   Vastaa