SUPER COMFY

 

All Saints Leather Jacket

Gina Tricot Knit and Tights

Chanel Bag

Adidas Shoes

Tässä olisi varmasti koko blogihistoriani rennoin asu! En muista nimittäin koskaan julkaisseeni blogiini kuvia, joissa minulla olisi päälläni trikoohousut – no kerta se on ensimmäinenkin 😀

Kun poikamme syntyi, pääsimme synnytyssairaalasta jo saman vuorokauden sisällä kotiin. Tämä oli toiveemme, sillä kotona on vain yksinkertaisesti niin paljon mukavampi olla pienen tulokkaan kanssa kuin ahtaassa sairaalan huoneessa. Ja koska kaikki oli niin vauvalla kuin minullakin hyvin eivät lääkärit nähneet mitään syytä siihen etteikö meitä olisi voitu kotiuttaa jo niinkin varhain. Pari päivää synnytyksen jälkeen meidän piti kuitenkin käydä vielä synnytyssairaalassa lääkärin tarkistuksessa vauvan kanssa. Lähdin ensimmäistä kertaa ulos talosta kotiintulon jälkeen ja mukavuudenhaluissani päätin olla vaihtamatta kotitrikoitani farkkuihin. Olinhan kuitenkin vain menossa nopealle visiitille sairaalaan. Kuitenkin asussa oli mielestäni jotain kivaa – leveät lahkeet on hauskat ja tennareiden kanssa yhdistelmä on mukavan rento mutta chic. Ja nahkatakki tuo sentään jotain ryhtiä kokonaisuuteen. Tosi yllättävä asukokonaisuus mulla, mutta jotenkin ehkä tykkään. Mitä mieltä te olette? Hit or miss?

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

25 kommenttia

 1. Laura Heinikki 19.08.2016

  Oon täysin rakastunut sun blogiin, vaikka uusi tuttavuus onkin <3 Sulla on sellaista pientä boheemia vivahdetta, mistä itse pidän 🙂

  http://lauraheinikki.fi

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2016

   Ihana kuulla, kiitos <3 Kiva kun olet löytänyt blogini, tervetuloa seuraamaan 🙂

   Vastaa
 2. Elina 19.08.2016

  Hei! Itse en pidä trikoohousuista lainkaan, sillä trikoo on jotenkin ryhditöntä, MUTTA totuus on, että voit pitää ylläsi varmasti mitä vain ja näyttää upealta! Hyvää oloa vauva arkeen. Kirjoittaisitko jatkossa esim. treenivaatteista ja kengistä postauksen. Eli mitä trikoita, t-paitoja, takkeja, kenkiä käytät treenatessa? Kiitos paljon.

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2016

   Niimpä, ainakin itse trikoita tulee käytettyä lähinnä kotivaatteena ja joskus puistossa lasten kanssa. Mutta vaihtelu virkistää 😀 Kiitos postausehdotuksesta! Nyt kun pikkuhiljaa pääsee taas itsekin lenkkipolulle pitkän tauon jälkeen voisi treeni/treenivaate aiheinen postaus olla ihan paikallaan 🙂

   Vastaa
 3. sari 19.08.2016

  Beautiful,hit and cool 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2016

   Hih, kiitos 🙂

   Vastaa
 4. Tuulia 19.08.2016

  Mun mielestä asu toimii loistavasti ja niin kuin sanoit nahktakki tuo ryhtiä muuten rennolle asulle 🙂 Millaisena olet kokenut All Saintsin nahkatakit? Ovatko hintansa arvoisia tai pieniä kooltaan? Tuo sinun päällä olevan nahkatakin mallinimi kiinnostaa 🙂

  Vastaa
 5. Minni 19.08.2016

  Kiva nähdä tällaisia asuja välillä myös blogissa, hit siis 🙂 mutta täällä yksi kateellinen, palautuminen normaaleihin mittoihisi ei siis kestäny muutamaa päivää enempää!! Siis Wau. Saat kiittä tästäkin asiasta ilmeisesti geenejäsi? 😉 ihanaa vauvantuoksuista arkea koko perheelle ja ihanaa syksyn odotusta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2016

   Kiva kuulla! 🙂 Joo olen todella onnellinen, että palautuminen on ollut nopeaa 🙂 Mutta samalla tavalla minulla kävi esikoisenkin kanssa, kaikki kilot/vatsa mitkä minulle raskausaikana tuli jäi synnytyssairaalaan… Tästä saanen nimenomaan kiittää geenejä!

   Vastaa
 6. Ä 19.08.2016

  Huippuhyvät geenit on 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2016

   No näimpä! 🙂

   Vastaa
 7. nyyti 19.08.2016

  Etkö siis imetä – insta vihjaa alkoholin nauttimiseen? Sääli. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2016

   Imetän. Voin silti juoda lasin samppanjaa. Yksi lasi ei vaikuta maitoon 🙂

   Vastaa
 8. ? 19.08.2016

  Kyllä, tuli selväksi että kahdessa päivässä pääsit entisiin mittoihin. Kiva että halusit poseta matkalla vauvasi tarkastukseen. ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2016

   Minun tavoitteeni (ja lukijoiden toive) on se, että pyrkisin postaamaan mahdollisimman usein, enkä pitäisi taukoa vauvan syntymän vuoksi. Jo näin puolentoista viikon kokemuksella osaan sanoa, että ei tule olemaan mikään helppo tehtävä!! Mahdollista toki, muttei missään nimessä helppoa! Eli käytännössä se tarkoittaa, että kuvia ei aina päästä suunnitellusti ottamaan kuvaajan/ blogikolleekoiden kanssa vaan kuvia pitää räppästä siinä ja silloin jos siihen mahdollisuus tulee. Harmillista, että sinä näet asian heti tällä tavalla ”negatiivisessa valossa” etkä sen sijaan ajattele, että ompa kiva, että minä ylipäätään postaan jotain kuvia vaikka olenkin vastasyntyneen äiti.

   Vastaa
   • Vmmm 19.08.2016

    Näin on, on todella hienoa ja arvostan, että jaksat postata näin paljon heti synnytyksen jälkeen.

    Ps. Tykkään asusta. Nahkatakki ja korut sopivat hyvin rentoihin trikoihin.

    Vastaa
    • Metti Forssell 21.08.2016

     <3

     Vastaa
   • SatuJii 19.08.2016

    Arvostan ja kovasti, että jaksat postata, vaikka varmasti haasteellista tällä hetkellä. Kiva nähdä tällainen rennompi, kotoisa asu. Kaunis oot ja olisit, vaikka säkissä kulkisit ? Vauvantuoksuisisia päiviä sinne teille ?

    Vastaa
    • Metti Forssell 21.08.2016

     <3

     Vastaa
 9. Janem 20.08.2016

  Huoh… Mun mielestä näissä kuvissa tai tekstissä ei mitenkään välity mitkään synnytyksen jälkeiset mitat tai niiden esiin tuominen. Noh, mielipiteensä kaikilla mutta oma mielipide on että muotimaailmassa on vaan taivas rajana! Tää asu ehdottomasti toimii, vaikkei itse olisi tullut ensimmäisenä mieleen 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.08.2016

   Kiitos. Niin, itsekin ihmettelen miten tämä eroaa mistään muusta asupostauksesta? 😀

   Vastaa
 10. yes 20.08.2016

  Niin,sä oot aina HIT.Se on aivan sama mitä laitat päälle,se näyttää kuitenkin hyvältä.Sellanen blogivideo olisi hauska jossa miehesi puhuu muodista ja sinä futiksesta 🙂 🙂

  Vastaa
  • pirre 21.08.2016

   Yes, tuollainen videohan on jo. Se missä Miklu” pöllii” Metin kännyn ja ”esiintyy” Mettinä 😀 🙂 Saakohan noita nahkatakkeja suomesta?

   Vastaa
  • Metti Forssell 21.08.2016

   Kiitos! Hei ihan mahtava video-ehdotus!! Mä toteutan! 🙂

   Vastaa