GUGGUU BRUNCH

brunssikollaasi2 brunssikollaasi4

Photos: Julia Toivola

Viime torstaina järjestettiin lastenvaatemerkki Gugguun syksyn vaatemalliston lanseeraustilaisuus, jonka olin yhdessä ihanien blogikolleegojen Kaisan ja Hannan sekä mahtavan Gugguun tiimin kanssa järjestänyt. Olen aina tykännyt järjestellä erilaisia juhlia, joten olin todella iloinen kun minua pyydettiin mukaan järjestämään tilaisuutta tälle ihanalle lastenvaatemerkille. Väriteemana oli Gugguun syksyn vaatemalliston ”marjavärit” ja sen mukaan rakensimme koko tilaisuuden viimeisiä yksityiskohtia myöten. Yhteistyömme sujuikin todella vaivattomasti, sillä meillä kaikilla oli hyvin yhtenäinen visio siitä millaisen tilaisuuden haluaisimme järjestää. Kattaus, kukat ja ruoat miettiin tarkkaan ja teemaan sopiviksi. Tarjolla oli erilaisia maukkaita brunssiherkkuja sekä upeita makeita marjaherkkuja. Tilaisuudessa esiteltiin myös Gugguun syksyn lastenvaatemallisto suloisessa muotinäytöksessä, joka oli ehdottomasti päivän kohokohta. En voinut kuin ihailla niitä rohkeita ja suloisia pikkumalleja, jotka niin hienosti vetivät koko muotinäytöksen läpi, niin söpöjä <3 Kokonaisuudessaan tilaisuus oli juuri sellainen kuin halusimme ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen.

Kiitos vielä Gugguu ihanasta yhteistyöstä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. JJ 06.08.2016

  Moikka! Vähän asian vierestä tulee tämä viesti, mutta kuitenkin: onko kirppisinstagramisi vielä käytössä? Olen yrittänyt kysellä Zaran ruudullisesta hameesta pari kertaa sähköpostitse, mutta viestit palautuu aina takaisin? Vai onkohan sähköpostissani vikaa…

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.08.2016

   Moikka! Hyvä kun laitoit viestiä tänne. Mulla tosiaan ”hajosi” edellinen sähköposti eli se ei ole enää toiminnassa. Tästä lähtien viestiä voi laittaa osoitteeseen [email protected]. Tuo instakirppis on edelleen käytössä ja itseasiassa just päivittelin sinne uutta tavaraa tänään 🙂 Laitathan siis sinnepäin viestiä, niin saadaan hametta sinulle päin tulemaan 🙂

   Vastaa
 2. Annn 07.08.2016

  Ihania hempeitä kuvia 🙂 Mikä kamera ja objektiivit sulla muuten käytössä? 🙂

  Vastaa
 3. Neeeaaa 08.08.2016

  Hei kuka toimitti ruuat? Todella suloiset tarjoilut 🙂

  Vastaa
 4. -heini- 10.08.2016

  Paljon onnea koko perheelle <3

  Vastaa