FAVOURITE SHOES – VIDEO

Viime viikko lopetettiin videolla ja tämä viikko aloitetaan jälleen uudella videolla! Joskus näinkin, toivottavasti ei haittaa 😉 Tänään olisi vuorossa ihan toisenlaisen video toissapäivänä julkaisemani meikkivideoni sijaan, nimittäin uusi muotiaiheinenvideo ihanan Alexan kanssa. Teiltä lukijoilta tulee aina niin hyviä ideoita videoiden suhteen ja Alexan kanssa niitä on yhdessä tosi kiva toteuttaa. Molemmat me kun olemme kunnon kenkäfriikkejä niin päätimme tehdä teille videon, jossa paljastamme molempien top5 kengät. Itse vannon korkeiden korkojen nimeen kun taas Alexa liputtaa matalampien korkojen puolesta. Molemmilta löytyy myös rennompia kenkiä suosikkikenkien joukosta. Kunnon höpöttelyvideo kengistä siis, toivottavasti pidätte!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Janem 02.08.2016

  Täältä pääsi riemuhuuto kun näin että ootte taas tehneet videon:D Oikeestaan vaikka sun asukuvat on aina olleet mulla ne tykätyimmät niin nää sun videot tulee kyllä hyvänä kakkosena, ellei samalla viivalla.. Oot niin super luonnollinen kameran edessä (samoin tietysti Alexa) ja toivon että jaksat panostaa näihin videoihin tulevaisuudessakin:) Myös noita meikkivideoita lisää, oli todella onnistunut tää ensimmäinen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2016

   Voi miten mahtavaa kuulla, kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3

   Vastaa
 2. Roosa 02.08.2016

  Taas tosi kiva video! Sun blogista on kyl muodostunut mun lemppari, vaikka vasta hetki sitten tän löysin <3 Kysymys vielä, eli jatkatko bloggailuja teidän vauvan synnyttyä vai pidätkö taukoa? Tietenkin omien jaksamisesi mukaan mutta sun postauksia on nii ihana lukea/kattoa, että niitä tulisi ikävä 🙂 No anyway tsemppiä loppuraskauteen<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2016

   Kiva kuulla, että tykkäsit videosta! 🙂 Ja ihanaa kuulla, että olet löytänyt ja tykästynyt blogiini, kiitos kun seuraat <3 Tarkoitus olisi jatkaa postailua ihan normaaliin tahtiin vauvan tulon jälkeenkin, mutta tietysti vielä sitä on hieman vaikea arvioida kuinka paljon tulen sitten loppupeleissä postailemaan. Yritän kuitenkin olla mahdollisimman aktiivinen enkä ole suunnitellut pitäväni minkäänlaista "lomaa" bloggailusta 🙂

   Vastaa
 3. Vmmm 03.08.2016

  Ihan mahtavia nämä teidän videot! Kiitos. Olisi kiva nähdä teidän top5 korut ja talven lähestyessä pipot/hatut/kaulahuivit.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.08.2016

   Ihana kuulla 🙂 Ja kiitos ehdotuksesta tulevia videoita varten! Laitetaan korvan taakse 🙂

   Vastaa