DENIM + LEATHER

 

Gina Tricot Denim Jacket

Zara Leather Dress

Rolex Watch

Chanel Bag

Converse Shoes

Tuntuu, että aurinkoiset ja kesäiset ilmat loppuivat kuin seinään ja syksy iski yllättäen ja ryminällä. Elättelin toiveita vielä koko kesän ajan, että elokuu ja alkusyksy olisivat lämpimiä ja pääsisin käyttämään kaikkia niitä ihania kesävaatteita, jotka raskausvatsan vuoksi jäivät kesällä pitämättä. Noh, ei mennyt ihan niin kuin toivoin, mutta onneksi sentään muutamina päivinä on ollut aavistuksen lämpimämpää. Vaikka aurinko onkin pysytellyt visusti piilossa, olen silti rohjennut ulos muutaman kerran mekossa. Yksi suosikkini on tämä viime vuonna Zarasta ostettu nahkamekko. Viime vuonna pääsin käyttämään mekkoa muistaakseni vain pari kertaa, joten nyt se oli heti kaivettava ulos kaapista käyttöön. Viimeksi se oli päälläni kun olimme kaveriporukan kanssa ulkona, mutta toimiihan se myöskin näin kaupunkimekkona, kun vain vaihtaa korkokengät rentoon farkkurotsiin ja consseihin.

Musta nahkamekko on ehdottomasti yksi oman vaatekaappini kulmakiviä (samoin kuin nahkahousut), sillä se on niin monikäyttöinen klassikko. Monesta asukriisistä ovat nahkahousut tai nahkamekko minut pelastanut. Nahkamekko on myös kiva valinta syksyyn, kun siihen yhdistää esimerkiksi paksut sukkahousut ja muhkean pooloneuleen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Iina 24.08.2016

  Ihana asu! Mulla ois muutama postaustoive: videota teidän asunnosta (jos haluat esitellä) ja jotain inspiraatio postausta mitä haluaisit laittaa päälle tulevana syksynä/talvena.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.08.2016

   Kiitos! Kotia en valitettavasti tule esittelemään blogissa, sen haluan pitää täysin yksityisenä. Syksyn asuinspiraatioita puolestaan tulee blogiin pitkin syksyä ihan varmasti 🙂

   Vastaa
 2. Jennifer 24.08.2016

  Ihana mekko!! Mutta miten ihmeessä pystyt imettämään tällaisessa asussa? 😀 Minulla on ollut suurinosa mekoista täysin pannassa lasten ensimmäisen vuoden ajan 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.08.2016

   Kiitos! Jos olen käynyt kaupungilla olen pumpannut maitoa mukaan 🙂

   Vastaa
 3. Janem 24.08.2016

  Jokaisella naisella on varmaan oma ”woman crush” ja pakko sanoa että mä olen löytänyt omani:D oot vaan niin tyrmäävän kaunis!

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.08.2016

   Haha wau! Kiitos paljon <3

   Vastaa
 4. Marianne 24.08.2016

  Upea casual & chic look 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.08.2016

   Kiitos Marianne! 🙂

   Vastaa