AUGUST

Gina Tricot Denim Jacket

Ray Ban Sunglasses

Chanel Brooch

Chloe Bag

Asos Espadrilles

Elokuu on päässyt jo hyvää vauhtia alkuun ja hyvä niin. Kun ennen kesää katsoin heinäkuun kohtaa kalenterissani sai se itselleni ainoastaan pienen stressinpoikasen aikaan: dagis kiinni, kaikki isovanhemmat poissa Helsingistä, kouluprojektien deadlineja, kasapäin töitä ja mies koko ajan poissa pelireissujen vuoksi. Tietysti kaiken tämän kruunasi fakta, että olen viimeisimmilläni raskaana. Oikein mahtava kombo siis. Joten vaikka se toisaalta tuntuukin hieman haikealta sanoa, olen silti niin iloinen, että heinäkuu on nyt takanapäin. Se oli nimittäin itselleni yksi raskaimmista kuukausista pitkään aikaan.

Nyt kuitenkin pikkuhiljaa tämän viikon myötä pääsemme taas normaalimpaan arkirytmiin. Tai no kuinka normaalia se sitten on kun uusi pikkuinen tulee pian mullistamaan elämäämme ja heittämään taas nykyiset arkirytmimme ovesta ulos. Ideani oli, että nämä viimeiset viikot ennen laskettua aikaa minä keskittyisin töiden sijaan vain rentoutumiseen, mutta huomaan, että minulle on rentouttavaa jo se, että saan tehdä töitä ja koulujuttuja ihan rauhassa. Yritänkin siis tehdä mahdollisimman paljon juttuja valmiiksi, jotta voin sitten rauhallisin mielin keskittyä vauvaan kun hän päättää tähän maailmaan tulla <3

Monet teistä ovat kyselleet, että pidänkö taukoa bloggaamisesta vauvantulon myötä ja vastaus on että en! Yritän postailla mahdollisimman paljon ja samaan tahtiin kuin aina ennenkin. Toki vauvan ehdollilla mennään, joten vielä on mahdotonta sanoa kuinka paljon tulen sitten loppupeleissä postailemaan parin seuraavan kuukauden aikana. Yritän kuitenkin olla mahdollisimman aktiivinen 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Ä 03.08.2016

  Nuorena jaksaa, mutta ei saa polttaa itseään loppuun. Kerää voimia tulevaan, perhe on <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2016

   No niinhän se on! Mutta kyllä sitä välillä nuorenakin väsyy… 😀 Perhe on parasta <3

   Vastaa
 2. linda 03.08.2016

  Näitä arjesta kertovia postauksia on ihana lukea! Varsinkin mielenkiintoista kun itse myös käyn töissä, yritän sivussa opiskella ja ensi vuonna häiden jälkeen olisi myös perheen perustaminen hiljalleen ajankohtaista. Olet kyllä aikamoinen superwoman! Ei voi kuin ihailla 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2016

   Voi kiitos! Huh, sinullakin on paljon asioita menossa samaan aikaan. Hurjasti tsemppiä kaikkeen 🙂 Ja joo, superwomanina on vedetty tämä heinäkuu, mutta olen kyllä onnellisessa tilassa siinä mielessä, että ympärilläni on aina ihanan monet auttavat kädet elämäämme helpottamaan – kunhan vain muistaa pyytää 🙂

   Vastaa
 3. Sanela 03.08.2016

  Ihanaa että jaksat postailla, vaikka olet viimeisilläs. Kiva että jatkat bloggaamista vauvan tulon jälkeenki. Olisi kiva kuulla sitten miten arki lähtee käyntii taaperon ja vauvan kanssa. Tosi kivoja postauksia teet näitä on aina kiva lukee 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2016

   Ihana kuulla, kiitos niin paljon! Blogiin upotan mielelläni aikaani. Vaikka se on minulle työ on se myös samalla suuri intohimoni ja pieni henkireikä hektisen perhe-elämän keskellä <3

   Vastaa
 4. Anna 03.08.2016

  Hei, rakastan lukea blogiasi. 3-vuotiaan pojan äitinä monet sinunkin kokemat tuntemukset tuntuvat niin tutuilta..Toivon että loppu odotusaikasi sujuu hyvin <3 Olen huomannut, että sinulla on jonkin verran käytössä vaatteita ja kenkiä Asosilta, heillä onkin ihanat valikoimat ja mietin itsekin nyt yhden juhlamekon tilaamista heiltä. Tiedätkö tuleeko näihin tilauksiin tulli-yms. maksuja normaalien lähetyskulujen päälle? Oikein ihanaa elokuun jatkoa Sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2016

   Ihana kuulla, että tykkäät lukea blogiani. Kiitos sinulle kun seuraat <3 Asokselta löytyy kyllä tosi kivoja vaatteita ja asusteita eikä heiltä tilatessa tarvitse maksaa mitään tullimaksuja yms. Ainoastaan normaali lähetysmaksu tulee lopullisen summan päälle (muistaakseni n.10-15€) Ihanaa loppukesää sinullekin! 🙂

   Vastaa
 5. Aura 03.08.2016

  Hurjasti tsemppiä viimeisille viikoille <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2016

   Kiitos paljon! Toivotaan, että pikkuinen tulisi ennemmin kuin myöhemmin tähän maailmaan. Alan jo olemaan ihan kypsä tähän isoon masuun ja mielelläni siirtyisin jo seuraavaan vaiheeseen eli saamaan tuo maailman parhaimmalle tuoksuvan nyytin syliini <3

   Vastaa
 6. Tessa 03.08.2016

  Jotenkin itsellä ollut sama fiilis, että ihanaa kun on elokuu. Riippumatta siitä, että jatkuu sama arki, tosin toinen lapsi palaa kouluun kyllä pian.

  Minä täytän tänään 30! Ajattelin, että tämä ei tuntuisi missään mutta jotenkin sama olo kuin naimisiin mennessä – että mikään ei muutu, mutta jotenkin silti kaikki. 🙂

  Ihanaa elokuuta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.08.2016

   Voi miten ihanaa, myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! <3 Toivottavasti päiväsi oli ihana!

   Vastaa
 7. Sofia 05.08.2016

  Tsemppiä odotuksen viimeisiin viikkoihin <3 Ja muista, että lukijoina kyllä ymmärretään ettei vastasyntyneen kanssa ole välttämättä aikaa eikä jaksamista postailla. Lempeyttä ja kaikkea hyvää <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.08.2016

   Kiitos paljon! Ja joo tottakai, lapsen ehdoilla ja oman jaksamisen mukaan mennään 🙂

   Vastaa