SUMMER TOES

1. Essie – Peachside Babe

2. O.P.I – Crawfishin` for a compliment

3. Isadora – Peach Club

4. Lumene – Rannalla

Tällä hetkellä suosikkisävyni kesävarpaissa on suloinen persikka! Persikka on pehmeän kaunis pastelliväri, joka sopii mainiosti kesään. Päivettynyttä ihoa vasten vaaleammat ja kevyemmät sävyt pääsevät mielestäni vielä kauniimmin esille. Välillä tykkään, varsinkin varpaankynsissä, käyttää räväkämpiäkin värejä, mutta nyt olen todella tykästynyt pastellisävyihin kirkkaiden värien sijaan. Seuraavaksi testaan viileän vaaleanpunaisen tai raikkaan vaaleansinisen. Mikä on sinun suosikkiväri kesävarpaissa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Anniina 10.07.2016

  Ihanat kesävarpaat! Itse suosin pinkkiä yleensä aina joten voisi räväyttää ja testata jotain uutta 🙂 . Mikä lakka/sävy varpaissasi on? Näyttää ihanalle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.07.2016

   Kesällä kyllä päivettynyttä ihoa vasten mikä tahansa väri näyttää hyvälle! Itselläni on varpaissa tuota lumenen kynsilakkaa 🙂

   Vastaa
 2. Elina 10.07.2016

  Mitä noista väreistä sulla on kynsissä?
  Mä pidän eniten O.P.In Call me Gwen-everistä. Se on kivan oranssi ja sopii mun huulipunaan. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.07.2016

   Mulla on tuota Lumenen kynsilakkaa näissä kuvissa, ”Rannalla”-sävy! 🙂 Näyttää kynsilakkapullossa hieman oranssisemmalle, mutta kynnellä on pehmeän persikan sävyinen!

   Vastaa
 3. Julia 11.07.2016

  Heippa Metti! Mitä sivustoja/palveluja käytit kun vaihdoit blogin blogspotista omille sivuille? Blogin aloitusta mietin ja halusin kysyä mitä sinä käytit? 🙂 Bloggerin rajalliset ulkoasut tökkii! Olen ihan avuton vielä näiden juttujen kanssa, kauheasti mietittävää!

  Vastaa
 4. Rosa 11.07.2016

  Tapaan aina käyttää varpaissa jotain tummaa lakkaa, viininpunaista Essiee useimmiten. Persikka on sävynä kyllä hurmaava! Tuosta Isadoran lakasta on toisessa sävyssä hyviä kokemuksia, joten voisinkin käydä ostamassa tuon hempeän värin myös.

  Vastaa