SUMMER OUTFIT WITH STRAW DETAILS

 

Allsaints Dress

H&M Hat (on sale!)

Ray Ban Sunglasses

H&M Bag (on sale!)

Asos Shoes

Ai että miten ihanista ilmoista olemme saaneet nauttia tämän viikon. Ainakin täällä Helsingissä meitä on hemmoteltu aurinkoisilla ja helteisillä päivillä -vihdoinkin!! Viimeksi täällä taisi olla muutaman päivän helteet juuri silloin kesäkuun alussa kun olimme Lontoossa. Nyt kuitenkin tämä loppukesä näyttää lupaavalta <3

Hellepäivinä päälleni valikoituu löysää ja vaaleaa, ison vatsan kanssa yleensä mekko on se kaikista helpoin vaihtoehto. Olen niin onnellinen tuosta valkoisesta Allsaintsin pitsimekosta ja siitä, että päädyin lopulta ottamaan mekosta kuitenkin yhden koon normaalia isomman. Se on toiminut minulla loistavasti koko kesän raskausmekkona. Olenkin käyttänyt sitä valtavasti, muun muassa tässä ja tässä postauksessa. Kuuman hellepäivän asuun kuuluu myös ehdottomasti olkihattu. Olen todella huono itse käyttämään hattuja vaikka niitä aina suuresti muiden päällä ihailenkin. Satuin kuitenkin löytämään H&M alesta kuvissa näkyvän olkihatun ja nappasin sen mukaani. Samaisesta alesta löytyi myös olkikassi, jossa ihastuin sen söpöihin mustiin tupsuihin. Koko on myös tässä kassissa ihan täydellinen, ei liian pieni ei liian iso. Olkihattu ja kassi lähtivät mukaani yhteishintaan 12€, eli ei hinnalla pilattu! Aikamoinen alelöyty sanon mä 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Sanni 28.07.2016

  Hei Metti, aurinkoista kesäpäivää 🙂 Mistä teit tuon huiman alelöydön? Ihana olkihattu… Tiedäthän siihen liittyvän tarinan…vanha olkihattu…Isoisän olkihattu – Tapio Rautavaara… https://www.youtube.com/watch?v=NE-1WUu-Mf0

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.07.2016

   Kiitos! Olkihattu sekä laukku on ostettu H&M.stä 🙂

   Vastaa
 2. Heidi 28.07.2016

  Eikö sua koskaan harmita että teit lapset niin nuorena? Tai tuntuuko koskaan siltä että jotain olisi mennyt ohitse sen takia? Eikö äidinkin olis hyvä tehdä välillä vaikka lomia tyttökavereiden kanssa ja käydä joskus viihteellä? Voihan sen lapsen hoitoon laittaa joskus eikä siinä ole mitään väärää 🙂 tällä hetkellä ymmärrän toki kun nuorimmainen on syntymässä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.07.2016

   Lastenhankinta oli päätös, jota pohdimme pitkään ja hartaasti. En olisi koskaan tehnyt niin isoa päätöstä (lastenhankinta) jos en olisi ollut 110% varma, että haluan sitä! Toki nuorempana en olisi ehkä ajatellut, että tekisin lapset näinkin nuorena, mutta kun elämää ei kuitenkaan loppupeleissä täysin voi suunnittella. En voisi olla onnellisempi nykyisestä elämäntilanteestani ja olen niin ylpeä siitä, että saan olla äiti <3 Mutta olen kanssasi samaa mieltä, että sekä oma- että kahdenkeskinen aikuisten aika on todella tärkeää ja olemme aina mieheni kanssa panostaneet siihen. Lastensaannin jälkeen pitää luonnollisesti nähdä paljon enemmän vaivaa oman ajan eteen, mutta me ainakin saamme sitä aina kun haluamme – kiitos ihanien isovanhempien sekä lastenhoitajien. En blogissa tuo paljon esille ulosmenojani, juhlimista yms. sillä se ei mielestäni kuulu tänne. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö sitä tekisi 🙂

   Vastaa
 3. Nanna 29.07.2016

  Mitä ihanaa huulipunaa sinulla on näissä kuvissa?? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.07.2016

   Se on kuule ihan huulirasvaa 😀 Labellon Care&Colour! (minulla väri Rose)

   Vastaa
 4. Sonvas 29.07.2016

  Aivan täydellinen hellepäivän asu! Ja kuvia ei voi kuin ihastella 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.07.2016

   Voi kiitos niin paljon <3

   Vastaa
 5. Vmmm 29.07.2016

  Täydellinen kesäasu! Itselläni myös tuo sama olkihattu alesta. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.08.2016

   Kiitos! Tuo hattu on kyllä ihan täydellinen kesään <3

   Vastaa