SUMMER GREETINGS

Photos: Niki Strbian

Zara Top

Hallhuber Jeans

H&M Necklace

Saint Laurent Bag

Zara Heels

Viikot kuluvat hurjaa vauhtia ja tajusin juuri, että mullahan on enää viisi viikkoa laskettuun aikaan(!!) Kuten ennustin, kesällä aika tuntuu menevän vielä entistä nopeampaa vauhtia. Tuntuu, että vastahan taas alkoi uusi viikko mutta nyt ollaan jo kohta viikonlopussa. Heinäkuu on minulle ja tyttärelleni ”lomakuukasi” kun hän on ollut jo kesäkuun puolesta välistä pois dagiksesta. On ollut ihanaa viettää rentoja kesäpäiviä pikkuisen kanssa. Aina kun aurinko paistaa olemme ulkona leikkimässä, puistossa tai rannalla. Tyttärellämme riittää virtaa vaikka muille jakaa, joten ulkona leikkiminen on parasta hänelle. Vaikka laskettuun aikaani onkin enää reilu kuukausi, tuntuu ihan siltä kuin vauva voisi tulla ulos minä hetkenä hyvänsä. Olo on nimittäin ihan samanlainen kuin tyttäremme kanssa viimeisinä päivinä ennen laskettua aikaa. Toivotaan kuitenkin, että pikkuinen malttaisi olla masussa vielä ainakin muutaman viikon <3

Kuvissa päälläni on muuten kesäasu kaikessa yksinkertaisuudessaan: valkoista ja vaaleansinistä, joka on niin yksinkertaista ja raikasta! Tämä kokonaisuus onkin ollut viileämpien kesäpäivien luottoasuni, sillä leveä, telttamainen ylöosa on ihanan mukava päällä. Ruskeat mokka-asusteet ja kultakorut huutavat nimeäni ja täten kuuluvat tietysti myös vakiovarustukseeni 😉 Ensi viikolla ajattelin muuten postata tavaroista, joita olemme hankkineet tulevalle pikkuiselle. Tavaraa on tullut ostettua todella vähän (thank god!!) mutta muutamia söpöjä vaaleansinisiä vaatteita on tullut hankittua <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Sonvas 08.07.2016

  Vautsi miten mahtavia kuvia! 🙂 Hyvältä näyttää ruskeat asusteet, itsellä menikin juuri sopivasti ruskeat sandaalit ja laukku tilaukseen 😉

  http://sonvas.blogspot.fi

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.07.2016

   Kiitos! Minäkin ikuisena ”mustien asusteiden fanina” olen löytänyt beiget, nudet ja ruskeat ihan uudestaan 🙂

   Vastaa
 2. Laura 09.07.2016

  Täytyy sanoa että on ihana seurata blogiasi Uudesta-Seelannista asti! Klassinen ja upea tyylisi antaa ideoita asuvalintoihin. Inspiroivia kuvia! ✨ kiitos!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.07.2016

   Voi kiitos niin paljon! Mahtavaa kuulla, että seuraat blogiani sieltä asti, kiitos <3

   Vastaa
 3. Katariina 09.07.2016

  Ihana kesäinen postaus ? Ajattelitko muuten laittaa vielä yhtä odotusajan videopostausta ennen due datea? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.07.2016

   Kiitos! 🙂 Ajattelin päivittää vielä yhden raskausajan videoklipin ennen laskettua aikaa 🙂

   Vastaa
 4. Annika 09.07.2016

  Kauniita kuvia! Tsemppiä viimeisiin raskausviikkoihin:) Kohta pikkuinen on jo sylissäsi♡

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.07.2016

   Kiitos niin paljon! Sitä odotellessa.. <3

   Vastaa