SIMPLE SUMMER OUTFIT

 

160607-Porvoo-1-17

Photos: Niki Strbian

Allsaints Leather Jacket

Allsaints Dress

Ray Ban Sunglasses

Valentino Bag

Adidas Shoes

Miten musta nahkatakki voi näyttää niin hyvältä ihan kaiken kanssa? Biker nahkarotsi onkin mielestäni ehdottomasti vaate, joka jokaiselta naiselta ”pitäisi” löytyä vaatekaapistaan. Jo pelkästään senkin vuoksi, etten heti nopeasti keksi mitään toista vaatetta joka olisi yhtä monikäyttöinen. Suomessa kun ei valitettavasti kesälläkään pärjää ilman jonkinlaista takkia, toimii nahkarotsi mahtavasti esimerkiksi erilaisten mekkojen kanssa. Mielestäni paras yhdistelmä onkin juuri hempeän valkoisen pitsin ja kovemman ”rokahtavan” nahkatakin kombo. Syksymmällä taas nahkatakin alle voi pukea muhkean neuleen tai päälle heittää esimerkiksi pörröisen liivin. Pitkään (itseasiassa vuosia!!) minua palveli Zarasta ostettu nahkatakki, jonka esittelinkin teille Closet confidential -videossa noin kuukausi takaperin. Olen kuitenkin niin vannoutunut nahkarotsi tyyppi, että halusin uuden mustan klassisen nahkatakin ja löysinkin juuri täydellisen yksilön Lontoosta. Uusi takki on ihanan pehmeää nahkaa ja istuu päälle kuin valettu. Useat vetoketjut sekä vyösolki ovat kivoja yksityiskohtia, joita ei aikaisemassa nahkatakissani ollut. Uskon, että tälle takille tulee todella paljon käyttöä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Veera 14.07.2016

  Aivan ihana asu! Ja nahkatakki sopii kyllä kaikkeen . Mua ei ole kyllä yhtään häirinnyt viileät aamut. Kiva laittaa nahkatakki kesäisten kevyiden vaatteiden päälle!
  -Veera

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2016

   No niimpä!! Nahkatakki käy kaiken kanssa <3

   Vastaa
 2. Tuulia 15.07.2016

  Oletko käynyt nyt monena päivänä Porvoossa vai kuvasitteko kerralla kuvaajan kanssa useita asuja? Hauska tunnistaa vanhoja, tuttuja kulmia entisestä kotikaupungistani 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2016

   Porvoossa on tullut käytyä useamman kerran tänä kesänä, aivan ihana kaupunki! <3

   Vastaa