N.A.C LONDON

N.A.C London – 41 North Audley Street

Sateinen sunnuntai sai minut muistelemaan taannoista Lontoon reissuamme. Selailin ottamani kuvia koneelta ja huomasin, että en ole jakanut kanssanne mahtavaa ravintolavinkkiä. Jos satutte menemään Lontooseen, suosittelen testaamaan N.A.C -ravintolan Lontoon Mayfairissä. Kävimme pikku trippimme aikana tuossa ravintolassa parikin kertaa, kerran aamiaisella ja toisella kerralla lounaalla. Lista on täynnä herkkuja – aamiaiseksi esimerkiksi ihania granolakulhoja, suklaisia pannukakkuja tai suussa sulava eggs benedict. Aamiaisen kruunaa vastapuristetut tuoreet mehut, smoothiet sekä kuumat erikoiskahvit. Lounaalla puolestaan nautimme suolaisista tapaksista sekä maukkaista salaateista, nam! Lämmin suositus kaikille Lontooseen matkaaville.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.