FLOWER DRESS

Photos: Hanna Väyrynen

Zara Dress and Heels

Ray Ban Sunglasses

Rolex Watch

Saint Laurent Bag

Seuraavaksi kehiin vähän juhlavampaa kesäasua. Tällainen asukokonaisuus oli nimittäin päälläni kun kävin muutama viikko takaperin eräässä blogitapahtumassa. Itselleni jo pieneksi vakiovaatteeksi muodostunut midi-mittainen kesämekko oli tälläkin kertaa päällä.  Mekko on ihanan monipuolinen, sillä se oli itselläni myöskin eilen päällä, mutta tällä kertaa yhdistettynä armytakin ja conversien kanssa. Toimi yhtä hyvin rennomminkin asustettuna. Asusteista puheenollen, tässä asussa mielestäni nuo nyörilliset mustat korot ja Saint Laurentin mokkalaukku ovat kuin täysin eri maailmoista, mutta tumma kukkamekko saa ne kuitenkin näyttämään yhdessä kokonaisuutena hyvältä. Vai mitä mieltä olette?

Haluaisin muuten vielä lopuksi tiedustella hieman teidän blogien lukutottumuksia näin kesä/loma-aikaan? Seuraatteko blogeja normaalia vähemmän kesällä, käyttekö harvemmin lukemassa postauksia vai onko tahti ihan sama kuin muinakin ajankohtina? Entäs mikä on teille mieluisin vuorokaudenaika että postaukset tulisivat ulos? Lueskeletteko juttuja mielummin aamukahvi- vaiko iltatee kädessä? 😉 Kiitos jo etukäteen jos jaatte mielipiteenne asiasta! 🙂

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

23 kommenttia

 1. Linda 11.07.2016

  Itselläni ei vuodenaika vaikuta blogien lukemiseen. Blogeja tulee luettua aina päikkäri aikaan, kun on hetken rauha maassa. Uudet postaukset piristää kotiäidin kahvihetkeä.;)

  Vastaa
  • Linda 11.07.2016

   Kommentoin ekaa kertaa sun blogiin. Pakko sanoa,että olet todella sievä,tykkään sun tyylistä.:)

   Vastaa
 2. Janem 11.07.2016

  Ihana, ihana ja jälleen kerran ihana asu! Ja mitä kysymykseen tulee, itse luen mieluiten postauksia aamuisin. Ei tosissaan mitään väliä, mutta jos joku vuorokaudenaika pitäisi valita niin aamu. Ja kuulostaa ehkä mielistelyltä, mutta valehtelematta sun blogin postaukset on ainoat kesän aikana mitkä käyn tarkistamassa joka päivä.. Lemppari mikä lemppari:)

  Vastaa
 3. Vmmm 11.07.2016

  Ehkä vähän harvemmin, kun lomaillen enkä ole töissä. Ja tykkään lukea iltaisin, kun lapset nukkuvat. 🙂

  Vastaa
 4. Eve 11.07.2016

  Luen viimeistään illalla, kun lapset nukkuu ja saa hetken viettää rauhasta omaa aikaa. Vuorotyötä tekevänä on kyllä kiva aamupäivisinkin katsastaa onko uusia päivityksiä. Tulee samalla tauko päivän askareisiin. Kesä ei vaikuta blogien seuraamiseen. Tietyt luen joka päivä, viimeistään illalla.

  Vastaa
 5. Cioccolato 11.07.2016

  Luen blogeja yhtä paljon niin kesällä kuin muinakin vuodenaikoina. Yleensä iltapäivällä minulla on aikaa lueskella blogitekstejä.

  Vastaa
 6. Sanela 11.07.2016

  Joka päivä luen blogeja. Yleensä illalla kun tyttö menee nukkumaan.

  Vastaa
 7. Laura 11.07.2016

  Hei! Kiitos ihanasta blogistasi! Seuraan kesäisin lomalla ollessani blogeja useammin kuin muina vuodenaikoina. Käyn mielelläni uudet päivitykset läpi heti aamulla 🙂

  Vastaa
 8. Ella 11.07.2016

  Ei tule luettua yhtään harvemmin. Ei ole myöskään väliä, milloin postauksia tulee. Käyn lukemassa aamuin illoin. 🙂

  Vastaa
 9. Ilona 12.07.2016

  Tykkään nyt kesällä lukea jopa useammin blogeja, koska siihen on enemmän aikaa lomaillessa. Lisäksi kesäisin kaipaa ehkä enemmän inspiraatiota 🙂 Minulle mieluisin aika on aamulla julkaiseminen tai myöhään illalla julkaisu, jotta uuden postauksen voi lukea vaikkapa aamulla.

  Vastaa
 10. Alla Sydämen 12.07.2016

  Kaunis mekko ja kauniita kuvia! Kesällä blogeja tulee luettua epäsäännöllisemmin. Välillä kun on touhua monenmoista tai on kaukana kotoa. Minun blogi hetkeni on aamulla ennen muun perheen heräämistä. Ihanaa kesän jatkoa!

  Vastaa
 11. findianlife 12.07.2016

  Moikka! Luen joka aamu blogisi muiden joukossa. On ihanaa katsella Suomen kesäisiä maisemia täältä Intiasta käsin 🙂

  Vastaa
 12. PiaMarika 12.07.2016

  Luen mieluiten aamulla ja ihan päivittäin.

  Vastaa
 13. Pauliina 12.07.2016

  Ihana asu ja tosiaan kukkamekko sitoo asusteet kauniisti yhteen. 🙂

  Kesällä tulee lueattua blogeja ehkä vähän vähemmän kuin syksyllä-talvella arjessa. Aamukahvi tai bussimatkat käytän yleisesti blogien lukuun, ihana pieni visuaalinen piriste arjessa.

  Vastaa
 14. Sofia 12.07.2016

  Sulla on niin ihana blogi! Tyylisi ei ole kauhean lähellä omaani mutta saan siittä silti usein inspiraatiota 🙂 luen blogit yleensä aamukahvikuppi kädessä, toinen on illalla nukkumaan mennessä <3

  Vastaa
 15. -S- 12.07.2016

  Selaan lemppariblogit päivittäin, aamukahvin kanssa. Koska aamukahvin tarvitsee joka aamu, luen blogejakin aina samaan tahtiin. Kesä ei siis vaikuta lukutottumuksiini, mutta ”aamu” saattaa venyä vähän myöhempään! 🙂 Kiitos että pidät tätä blogia, sitä on ilo seurata!

  Vastaa
 16. Jonsbe 12.07.2016

  Luen ahkerammin kesällä ja mieluisin aamuisin 🙂

  Vastaa
 17. Maija 12.07.2016

  Mulla ehottomasti kiireisyys vaikuttaa, joten kesällä luen varmaankin jopa enemmän! Jos jotain postauksia jää viikoksi lukematta niin tutkin sitten vaan lemppariblogini postaukset kaikki kerralla. ?

  maijaviola.blogspot.fi

  Vastaa
 18. rosa 12.07.2016

  Vaikutat kyllä niin symppikseltä<3 ja arvostat lukijoitasi. Mä luen useimmiten iltaisin, joskus bussissa aamuisin 🙂 Kiitos loistavasta blogista ja siitä että teet sen omalla tavallasi!

  Vastaa
 19. Tuulia 13.07.2016

  Kaunis asu 🙂 olen itsekin hurahtanut pidempihelmaisiin kukkamekkoihin viime aikoina. Näin kesällä ne ovat nappivalinta! Olisiko sinulla ollut jotakin mallinimeä kuvissa oleville Raybanin aurinkolaseille, jotta voisin metsästää niitä netistä? 🙂

  Vastaa
 20. Pamela 13.07.2016

  Kesä ei vaikuta ellen satu olemaan reissussa mutta senkin jälkeen luen kyllä kaikki välistä jääneet postaukset. Luen mieluiten aamulla 🙂

  Vastaa
 21. Metti Forssell 20.07.2016

  Kaunis kiitos kaikille vastanneille <3

  Vastaa