DELICIOUS SMOOTHIE

 

Smoothie on loistava aamupala tai välipala aurinkoisina kesäpäivinä. Tykkään tehdä erilaisia smootheja aina sen mukaan mitä kaapissa sattuu olemaan. Tämä vaalenkeltainen herkku on kuitenkin tällä hetkellä ylitse muiden ja ehdoton suosikkimakuni! Itselläni jostain syystä jogurttipohjaiset smoothiet tökkivät nyt pahasti, joten olenkin keskittynyt tekemään erilaisia mehupohjaisia smootheja viime aikoina.

Tarvitset:

1 banaani

tuoretta ananasta

1/2 dl kookosvettä/maitoa

1dl jäitä

(hunajaa lisämakutusta tuomaan halutessasi)

Vinkki: Itse haluan juoda smoothieni aina kylmänä, joten säilytän kaikki raaka-aineet aina jääkaapissa. Banaanit pilkon yleensä pilkon vielä edellisenä iltana pakasteeseen valmiiksi.

Vinkki: Tähän smoothieen voit hyvin lisätä myös erilaisia superfoodjauheita oman mieltymyksen mukaan. Normaalisti itsekin lisäilen niitä aina smoothiesiin, mutta nyt raskauden ajaksi olen jättänyt niiden käytön lähes kokonaan.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.