BELL SLEEVE OBSESSION

Oletko nähnyt viime aikoina yhä enemmän ja enemmän leveneviä hihoja? Viime kevään muotilavoilla levenevät hihat eli ”bell-sleeve” -siluettia näkyi paljon. Bell-sleeve on hauska, dramaattinen ja ehdottomasti eräänlainen statementvaate. Leveät hihat tuovat hauskan lisän ihan tavalliseen toppiin, neuleeseen tai mekkoon. Voit yhdistää tällaisen topin esimerkiksi vajaamittaisten culotteshousujen kanssa tai sitä vastoin sopii se hyvin myös kapeampien housujen kanssa. Illalliselle voit yhdistää leveähihaisen neuleen tai topin esimerkiksi tiukan kynähameen pariksi ja saat todella kauniin ja trendikkään asukokonaisuuden. Tässä varmasti yksi isoimmista trendeistä myös ensi syksynä!

1. Rosie Assoulin

2. The Row

3. Milly

4. Ellery

5. Co

6. Givenchy

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.