UNDER A BRIDGE

 

Photos: Hanna Väyrynen

Allsaints Leather Jacket

Allsaints Dress

Aldo Necklace

Chloé Bag

Valentino Shoes

Sain viime viikolla julkaisemani Expectancy videopostauksen yhteydessä paljon kyselyitä päälläni olevasta vaaleanpunaisesta mekosta ja tässä tulisi nyt varsinaiset asukuvat sen päiväisestä asustani! Päälläni oli siis uusi Allsaintsin mekko, jonka ostin Lontoon reissultamme. En aluksi mekkoa edes kaupan rekissä huomannut, mutta ihanan avulias myyjä ehdotti minulle sitä vielä sen jälkeen kun olin jo sovituskoppiin kerennyt sujahtaa. Trikoomekot kun (ainakin itselläni) jäävät kaupoissa monesti huomaamatta, sillä rekissä roikkuen tai pöydillä viikattuna ne ei näytä oikein miltään. Kun kerroin olevani seitsemännellä kuulla raskaana kiikutti myyjä minulle sovituskoppiin vielä kasan erilaisia mekkoja, joita voisin hyvin käyttää sekä raskausaikana että sen jälkeenkin. Tässä kyseisessä mekossa ihastuin ensimmäiseksi sen kauniiseen, hailakkaan väriin. En tiedä mikä väri kuvailisi sitä parhaiten, vanha roosa, puuteri? Toiseksi, mekon keskiosassa olevat rypytykset tuovat kauniisti esille kasvavan vauvavatsan. Myöskin mekon pituus sekä ihanan ohut ja pehmeä puuvillamateriaali tekevät mekosta täydellisen.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Iina 14.06.2016

  Ihana asu ja olet vaan niin jumalaisen kaunis Metti!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.06.2016

   Voi kiitos ihana <3

   Vastaa
 2. Alla Sydämen 15.06.2016

  Täydellinen asu ja sinä olet täydellinen!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2016

   Kaunis kiitos <3

   Vastaa
 3. Katri 16.06.2016

  Hei. Onko sinulla mikä koko (UK) mekossa? Onko normaali kokoa? Kaunis, ajattelin jos saisi tilattua.

  Vastaa
 4. Metti Forssell 16.06.2016

  Mulla on tuosta UK 6. Vastaa mielestäni hyvin kokoa. Mekko on kyllä tosi kiva ja huomasin just nyt että All saintsilläkin oli alkanut ale ja tämä mekko oli heillä nyt alessa! 🙂

  Vastaa