MY TOP 3 PRODUCTS FOR FACE, BODY AND HAIR

 

Kolme luottotuotettani kesään: yksi kasvoille, yksi vartalolle ja yksi hiuksille. Näitä tuotteita käytän päivittäin ja pitkälti nämä kolme tuotetta riittäisivät itselläni läpi koko kesän. Kaikki tuotteet ovat huippulaadukkaita ja ihanan naisellisia koostumukseltaan ja tuoksuiltaan. Kesällä vaadin käyttämiltäni kosmetiikkatuotteilta ennen kaikkea helppoutta, raikkautta, ihania tuoksuja ja tottakai kuten aina – laatua!

KASVOILLE: Lancôme – Energie De Vie

Lancômen energisoivaa ja kosteuttavaa hoitonestettä käytän kasvoilla joka aamu kasvojenpesun jälkeen. Se luo kasvoille ihanan raikkaan energiaboostin ja vie ihon väsymyksen ja kuivuuden mennessään. Tämä tuote on todellinen monitoimituote, sillä  hoitonesteessä yhdistyy tiiviste, seerumi ja voide. Näin ollen tuotteen käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Lopputuloksena ihanan heleä iho <3

VARTALOLLE: Vichy – Ideal Body 3-Gold Oil

Pelkkää LOVEA tätä tuotetta kohtaan! Siitä päivästä lähtien kun sain tämän putelon käsiini olen käyttänyt sitä taukoamatta. Tämä ravitseva ja kaunistava kuivaöljy koostuu kullan, kuparin ja pronssin sävyisistä helmiäishiukkasista, jotka antavat iholle upeaa, hehkuvaa hohdetta. Samalla tuote kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Tuotetta voi käyttää kasvoihin ja hiuksiinkin, mutta itse olen käyttänyt sitä ainoastaan vartalolle kaunista hehkua tuomaan. Tuote jättää vartalolle kullanhohtoisen pinnan ilman rasvaista tai tahmeaa tunnetta, mikä on itselleni tärkeää. Tuoksu on mitä taivaallisin ja koostumus täydellinen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, sillä kyseessä on täydellinen tuote kesään.

HIUKSIIN: Wella – LuxeOil

Hiusöljy on tuote josta en luovu koskaan. Aina hiuksienpesun jälkeen levitän kosteisiin hiuksiin muutaman pumppauksen hiusöljyä. Kun suurin Moroccan Oil -mania päättyi olen testaillut muitakin hiusöljyjä ja suurimmaksi suosikikseni on noussut tämä Wellan LuxeOil -hiusöljy. Jo pieni määrä öljyä tekee hiuksistani ihanan pehmeät. Ja ah, mikä tuoksu tässä tuotteessa onkaan <3 Hempeän karkkisen ja vaniljan yhdistelmä, delicious!

Kesällä en tykkää käyttää voimakkaita hajuvesiä tai vartalotuoksuja ollenkaan. Mielummin haluan tuoksua raikkaalle, luonnolliselle ja aavistuksen esimerkiksi mantelille tai kookokselle. Näitä tuotteita käyttämällä saan juuri kaipaamani hennon, kesäisen tuoksun and I love it! <3

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Kiia 15.06.2016

  Moikka Metti! Kiitokset ihanasta blogistasi. Olen nuori 19-vuotias naisenalku ja olet ehdottomasti inspiraationi pukeutumisen ja kaineuden suhteen! Oon joskus aiemmassa postauksessa huomannut, että käytät Balmain Parisin Leave-in conditioning sprayta. Sain samaisen lahjaksi vähän aikaa sitten, enkä ole ihan ymmärränyt tuotteen käyttöä:’D laitatko sitä kosteaan vai kuivaan tukkaan? Latvoihin vai koko päähän? Kiitos jos jaksat vastata! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2016

   Hei! Ihanaa kuulla, että pidät blogista! Kiitos sinulle kun seuraat <3 Itse käytän tuota suihketta hiustenpesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Se toimii hiuksiinjätettävänä hoitoaineena ja yleensä suihkutan kaikkialle hiuksiin 🙂

   Vastaa
 2. Pauliina 15.06.2016

  Kiitos Metti vinkeistä!
  Lancomen kasvo hoitoneste, itse kutsun sitä taika seerumiksi! Herättää ihon aamuisin.
  Tuo Vichy öljy ja Lux oil ovat myös olleet ostoslistalla ja nyt on todellinen himo päästä niitä testaamaan.
  Postauksessa tykkäsin myös raikkaista kuvista!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2016

   Kiva kuulla, kiitos paljon! 🙂 Nämä kolme tuotetta ovat kyllä ihania ja suosittelen lämpimästi testailemaan. Itse olen jäänyt ainakin ihan koukkuun jokaiseen tuotteeseen!

   Vastaa
 3. Jade 15.06.2016

  Hei, olen myös käyttänyt muutaman kuukauden Wellan LuxeOil-hiusöljyä ja se todella on upea tuote ja ah miten ihana tuoksu!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2016

   No eikö! Loistava tuote ja taivaallinen tuoksu! 🙂

   Vastaa
 4. Selia 15.06.2016

  Hei, tiedätkö sopiiko tuo lancomen kasvoseerumi herkällekin iholle? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.06.2016

   En osaa ihan tarkasti sanoa, mutta itselläni on herkähkö iho ja minulla tuote on ainakin toiminut moitteettomasti 🙂

   Vastaa
 5. Chisu 20.06.2016

  Hei Metti ja kiitos sinulle tästä blogista…tämmöinen kaavoihin kangistunut saa täältä aina hyviä arkipäivän vinkkejä!! 🙂 Olisin kysäissyt, että mistä olet ostanut tuon hiusöljyn vai saako sitä yleisesti kampaamoista tms? Tai esim stokkalta? Mukavaa kesää ja loppuodotusta!! 🙂

  Vastaa
 6. Metti Forssell 20.06.2016

  Kiitos sinulle kun seuraat blogia! 🙂 Itseasiassa itse olen saanut öljyn blogin kautta, mutta pienen googletuksen jälkeen sain selville, että sitä pitäisi ainakin Sokokselta löytyä 🙂 Mukavaa kesää sinullekin!

  Vastaa