CHILLIN AT LÖYLY

Photos: Hanna Väyrynen / edited by me

Gina Tricot Dress

Zara Leather Jacket

H&M Necklace

Chanel Bag

Adidas Sneakers

On mahtavaa kun Etelä-Helsinkiin, parattipaikoille meren läheisyyteen, on avautunut viime vuosien aikana uusia ihania kahviloita ja ravintoloita. Ei varmasti monilta ole mennyt ohi uutinen, että noin kuukausi sitten avasi paljon hehkutettu Löyly ovensa Helsingin Hernesaareen. Paikka on kerrassaan hurmaava! Jo pelkästään paikan sijainti on mitä täydellisin, mutta myös Löylyn uniikki arkkitehtuuri ja viimeisen päälle mietitty skadinaavinen sisustus ihastuttavat. Löylyssä onkin tullut vietettyä viime viikkoina aikaa milloin lounastaen, milloin töitä tehden tai milloin vain uskomattomasta merimaisemasta nauttien. Suosittelen ehdottomasti testaamaan paikan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sini 22.06.2016

  Heippa, mulla olisi sulle postaustoive 🙂 sellanen esittelypostaus missä esittelet sen paikan/ laittautumispöydän missä laittaudut aina! Ja vaikka muutaman suosikki meikin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.06.2016

   Kiitos postausehdotuksesta! Minulta ei valitettavasti varsinaisesti löydy meikkipöytää vaan meikkaan aina vähän missä milloinkin… Nyt aurinkoisilla ilmoilla meikkaan yleensä ruokailuhuoneessa, jossa paras luonnonvalo!

   Vastaa
 2. Sandra 23.06.2016

  Ihana Metti! Mul olis kysymys että minkäväriset ne sun uudet raybanit on:)

  Vastaa
 3. Katriina 24.06.2016

  Moikka!

  Käytätkö itseruskettavia tai muita vastaavia voiteita päivettämään ihoasi?

  Hyvää Juhannusta! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2016

   Hei! Kyllä käytän aina välillä. Tällä hetkellä käytössä ovat Garnierin Ambre Solaire itseruskettava (spray) ja Jurliquen Sunless Tanner.

   Vastaa