PEACH

Photos: Hanna Väyrynen/ edited by me

Zara Dress and Leather Coat

Syster P Bracelets (gifted)

Chanel Bag

Adidas Shoes

Uusin ihana budgettilöytöni on mistäs muualtakaan kuin Zarasta. Kerroinkin aikaisemmin tässä postauksessa kuinka midi-mittaiset mekot ovat tällä hetkelläni itselleni se kaikista miellyttävin valinta. Tuntuu, että isomman vatsan kanssa lyhyt mekko ei vain toimi niin hyvin. Vaikka mekko olisi löysä ja a-linjainen haluan, että siinä olisi kuitenkin vähän enemmän pituutta. Ihastuinkin kertaheitolla tähän ihanaan persikanväriseen mekkoon kun näin sen roikkumassa rekillä. Tykkään todella paljon siitä kuinka voin yhdistää tuon supernaisellisen, vekkihelmaisen, hempeän värisen  hameen yhteen rokahtavan nahkatakin ja sporttisten lenkkareiden kanssa. Tavallaan kolme täysin erilaista tyyliä, mutta silti yhdessä ne toimivat erinomaisesti. Toki mekko on myös helppo pukea aivan toisellakin tavalla, esimerkiksi naisellisen juhlavasti yhdistämällä siihen kauniit korut, kengät sekä pikkulaukun.

Onko teillä jo paljon suunnitelmia viikonlopulle? Minulla on tänään vielä päivällä muutamia työhön liittyviä juttuja hoidettavana, mutta myöhemmin iltapäivällä menemme perheeni ja vanhempieni kanssa syömään ja juhlistamaan minun synttäreitäni! Huomenna on vasta oikea syntymäpäiväni, mutta mieheni on valitettavasti koko viikonlopun pelireissulla, joten päätimme juhlistaa vähän jo tänään. Huomenna lauantaina tulee blogiini synttäreiden kunniaksi ihana kauneuteen liittyvä arvonta, joten olekaahan kuulolla jos sellainen kiinnostaa 🙂

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Annika/ myharmonyhome 27.05.2016

  Todella kaunis mekko ja sopii sinulle niin hyvin! Hento persikan sävy on yksi lempiväreistäni. Täytyypä käydä sovittamassa tuota mekkoa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2016

   Kiitos paljon! Tuo mekko on kyllä aivan unelma, käy ihmeessä sovittamassa 🙂

   Vastaa
 2. Johanna 27.05.2016

  Oi miten ihana asu! Tykkään kovasti sporttisen ja naisellisen hameen yhdistelmästä! 🙂
  Luen blogiasi melkein päivittäin (tai aina kun uusi postaus tulee), mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta, kun sinulle kommentoin. Pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa kommentoimaan useammin 😀 Tykkään blogistasi meinaa hurjan paljon! Seuraan sinua myös instassa ja snapchatissa, ja aina innolla odotan mitä päiväsi tuovat tullessaan.
  Täällä ollaan, vaikka harvoin kommentoin!
  Ihanaa viikonloppua! Ja paljon onnea! 🙂 <3
  Johanna

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2016

   Voi kiitos, aivan ihanaa kuulla! Kiitos sinulle kun seuraat <3 Ymmärrän, etteivät monet halua tai jaksa kommentoida blogeihin, mutta se on aina yhtä mahtavaa saada kommentti postaukseen 🙂 On ihanaa huomata ja tietää, että siellä ruudun toisella puolella ihmiset lukevat juttujani. Eli enemmän kuin mielellään vastaanotan kommentteja/palautetta tulevaisuudessakin, kiitos tästä ensimmäisestä! Ihanaa kesää sinulle 🙂

   Vastaa
 3. rosa 27.05.2016

  Tosi nätti! En malta oottaa sitä sun meikkivideota, meikkisi on jotenkin niin raikas ja ei yhtään ns.tunkkainen.. Ite käytän samaa lumenen meikkivoidetta ku sinä ja love it! Niin kevyt ja luonnollinen<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2016

   Kiitos! Olen kuvannut jo yhden meikkivideon, mutta se valitettavasti valaistuksen puolesta epäonnistui… Varsinkin kun kuvaa meikkipohjan tekoa, on valaistus kaiken a ja o! Mutta se on tulossa pian, I promise! xx

   Vastaa
 4. Haidi 27.05.2016

  Oi miten upea mekko! Sopii sulle kyllä ihan todella hyvin 🙂 ja vitsi, että tykkään näistä sun ja Hannan yhdessä ottamista kuvista! Aina niin upeita :>

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2016

   Voi kiitos ihana! 🙂 Hannan kanssa on kiva ottaa kuvia, hän on niin huippu kameran takana <3 Ja on minunkin työ aika iisiä kun eihän siitä kaunottaresta huonoa kuvaa saa… 😉

   Vastaa
 5. Vanhemi rouva 27.05.2016

  Kaunis mekko. Nuoruudessani 70-luvulla minulla oli muutama hempeä, kesäinen vekkihame, tykkäsin.
  Paljon Onnea syntymäpäivänäsi !
  Kuopukseni, tyttäreni on syntynyt 28.5.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2016

   Kiitos. Vekkohameet ovat klassikoita vuodesta toiseen! 🙂 Myöhäiset synttärionnittelut tyttärellesi 🙂

   Vastaa
 6. Sanna 29.05.2016

  Paljon onnea synttäreidesi johdosta! Ja kiitos ihanasta blogista. Löysin blogisi vasta muutama kuukausi sitten, mutta nyt käyn täällä lähes päivittäin kurkkaamassa inspiraatiota kauniista asuistasi 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.05.2016

   Oi miten ihana kuulla <3 Kiitos kun seuraat 🙂 Aurinkoista kesää sinulle!

   Vastaa
 7. Salla 02.06.2016

  Ihana takki! Oiskohan noita vielä Zarassa, millon oot ostanut?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2016

   Tuo nahkatakki on noin 3-4 vuotta vanha ja lukeutuu ehdottomasti yksiin luottovaatteisiini <3 Zaran nahkatakeissa on kyllä erinomainen hintalaatusuhde!

   Vastaa