SUEDE SANDALS

 

1. Gianvito Rossi

2. Asos

3. Jeffrey Campbell

4. Asos

5. Manolo Blahnik

Ostin Los Angelesin reissulta alkuvuodesta Steve Maddenin nutrianväriset, mokkanahkaiset sandaalit. Kengät pääsivät käyttöön jo silloin reissumme aikana ja nyt olen taas kaivanut ne kaapista esiin lämpöasteiden noustessa. Onneksi pienen harkinnan jälkeen päädyin kengät ostamaan, sillä tykkään niistä valtavasti. Sandaalit ovat kauniin yksinkertaiset ja sopivat yhteen monien erilaisten asukokonaisuuksien kanssa. Kengissä on pitkät solmittavat nyörit, joiden avulla saa halutessaan hieman rohkeampaa ”gladiaattorifiilistä” asuun. Pitkät nyörit näyttävät hyviltä esimerkiksi lyhyemmän mekon kanssa. Nyörit voi kuitenkin myös solmia ”siististi” nilkan ympärille tai piilottaa lahkeen alle, jolloin lopputulos on varsin yksinkertainen. Pidän erityisesti sandaalien harmaanruskeasta sävystä (itse käytän aina nutria-nimitystä tälle värille) ja se sopii täydellisesti yhteen Chloén, samansävysen Drew-laukkuni kanssa. Onneksi en päätynyt ostamaan mustia samanlaisia vaan valitsin tämän vaaleamman sävyn! Erikoismaininta vielä sandaalien paksusta korosta, joka takaa hyvän kävelymukavuuden.

Aina kun kyseiset kengät vilahtavat postauksissani tai instagram-kuvissani saan valtavasti kyselyitä sandaaleista. Suomessa Steve Maddenin kenkiä myyvät ainakin Zio ja Stockmann. Kannattaa siis kurkata heidän valikoimansa jos kyseiset sandaalit kiinnostavat. Keräsin teille myös muutamia samantyyppisiä kenkiä nettiliikkeiden valikoimasta. Varsinkin nuo ensimmäiset, Gianvito Rossin mokkasandaalit, ovat hyvin samanlaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Jonna 22.05.2016

  Drew ja sandaalit ovat kyllä ihan täydellinen kombo värin puolesta! Täällä toinen mokkaan ja nyöreihin hurahtanut, yhdet konjakinruskeat löytyy jo mutta tuollainen harmaaseen taittava nude olisi myös kesällä rusketuksen parina ihana 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.05.2016

   No eikö! <3 Konjakinruskeakin on kyllä ihana väri kesään! Nyt vaan sitä rusketusta odottamaan 😉

   Vastaa
 2. Maribel 23.05.2016

  Ihanan keväinen asu! Vaikka pidänkin blogistasi todella paljon, mielestäni se voisi olla persoonallisempi. Tyylisi sekä postausaiheesi ovat kuin kopio eräästä toisesta kotimaisesta tunnetusta muotiblogista…

  Vastaa
 3. Metti Forssell 23.05.2016

  Kaikki muotiblogit ovat varmaan jollain tasolla toistensa kopioita, sillä monet kirjoittavat niin paljon samoista aiheista… Olisko sinulla ehdotusta millä tavalla voisin olla persoonallisempi muotipostauksieni suhteen? Tai olisiko sinulla mahdolllisesti postaustoiveita?

  Vastaa