THINGS YOU DIDN`T KNOW ABOUT ME

 

 1. En osaa sukeltaa ilman, että pidän nenästäni kiinni.
 2. Kielet ovat aina olleet lempiaineeni koulussa ja sainkin saksankielestä stipendin lukion päätteeksi. Minulla oli myös lukiossa oma ruotsin tukiopetusryhmä, jossa opetin ruotsia niille, jotka eivät olleet päässeet yo-kirjoituksia tai muita kurssejaan läpi.
 3. Rakastan brunsseja. Voisin helposti elää pelkillä brunssin antimilla.
 4. Osaan laulaa ja soittaa kitaraa.
 5. Pelkään kissoja kuollakseni! Ja tällä en siis tarkoita kissaeläimiä ylipäätänsä vaan ihan tavallisia kotikissoja! True story.
 6. Olen kyltymätön romantikko. Uskon rakkauteen ensisilmäysellä ja sielunkumppanuuteen. Rakastan romanttisia hömppäelokuvia, niiden kliseisiä suutelukohtauksia (sateessa tietenkin!) sekä onnellisia loppuja. Minulle yksityiselämässä on tärkeää muistaa rakastani merkkipäivinä ja toivon myös, että minua muistetaan ja hemmotellaan.
 7. En ole koskaan pitänyt toisesta nimestäni. Nuorempana suorastaa häpesin sitä, nyttemmin se ei enää niin suuresti vaivaa – Metti Kukka Maria. Mom and Dad what were you thinking?!?
 8. Olen todella aamu-uninen. En tiedä parempaa kuin nukkua aamulla niin pitkään kuin haluan.
 9. Olen huolimaton tavaroideni suhteen. En yleensä hävitä mitään, mutta aina ne tärkeimmät eli avaimet, lompakko ja kännykkä ovat hukassa…
 10. Noloa myöntää mutta en muista milloin viimeksi olisin lukenut jonkin romaanin. Lukio aikana?

Photos: Niki Strbian

 1. I can`t dive without holding my nose with my other hand. 
 2. Foreign languages have always been my favourite school subjects. I even got a stipend in German when graduating from high school. I also taught Swedish to students who had failed their baccalaureate in Swedish.
 3. I love brunches. I would live happily for the rest of my life just by brunching in different places.
 4. I can sing and play the guitar.
 5. I`m afraid of cats. And I don`t mean lions, tigers and such. I mean normal pet cats. 
 6. I`m a hopeless romatic. I believe in soulmates and love at first sight <3 I love cheesy romantic comedies that are full of cliche scenes (like kissing in the rain) and have romantic, happy endings.
 7. I have never liked my middle name – Kukka Maria. Mom and Dad, what were you thinking?!?
 8. I`m very sleepy in the mornings. One of the biggest pleasures for me is when I can sleep as long as I want.
 9. I`m a bit sloppy and careless with my things. I don`t lose them but somehow I`m never able to find the three most important: keys, wallet and phone.
 10. It`s embarrassing to even say this, but I can`t remember the last time I red a novel. Maybe it was in high school?  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

23 kommenttia

 1. Nina 08.04.2016

  Ihana paita, saanko kysyä mistä olet bongannut sen? =)

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.04.2016

   Paita on Filippa K.n 🙂 Tosin valitettavasti jo vanhempaa mallistoa…

   Vastaa
 2. Emmi 08.04.2016

  Ois ihana kuulla joku lauluvideo (sydänsilmäemoji)

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.04.2016

   Haha, olen aika varma, että sellaista en tule blogissa näyttämään. En koskaan kuitenkaan sano ”ei koskaan” 😉

   Vastaa
 3. LS 08.04.2016

  Hihi, anteeks mutta numero 7. pisti hihittämään, et yhtään vaikuta Kukka Marialta ja näin silmissäni ilmeen millä esittelisit nimesi ”whatt?!” :’)

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.04.2016

   Niin… Tottakai oman nimen kanssa ”oppii elämään”, mutta ei Kukka Maria ole koskaan ollut mikään suosikkini 😀 Onneksi toisia nimiä harvemmin kerrotaan kenellekään/ne eivät tule esille.

   Vastaa
 4. Emilia 08.04.2016

  Pystyn niin samaistumaan tohon vitoskohtaan, eli kissapelkoon! Sitä saa aina olla selittelemässä ihmisille, monet kun tuntuvat asiaa kovasti kummastelevan. Kissat ovat kuulemma söpöjä, eikä niitä voi millään kukaan pelätä. Joskus pistää ihan ärsyttämään, kun tuntuu, että ainoastaan jotain hämähäkkejä/käärmeitä tms. olisi jotenkin ”lupa” pelätä. Itse en voi olla kissan kanssa edes samassa tilassa, meen muuten ihan paniikkiin. Aina uuteen paikkaan mentäessäkin varmistan, että ”eihän teillä muuten vaan satu olemaan kissaa?”. Onkin ironista, kun äitini on aina vitsaillut, että mieti nyt jos unelmiesi miehellä on kissa…no nykyinen poikaystäväni on maalta kotoisin ja heillä on lähemmäs kymmenen kissaa. Onneksi maalla oltaessa kissat viihtyvät enimmäkseen ulkosalla, joten hätä ei ole sen suurempi. Johan tuli nyt avautuminen kissa-aiheesta 😀 Tuntuu vaan lohduttavalta aina, jos löytää jonkun ”kohtalotoverin”, kun suurin osa ei tunnu ymmärtävän moista pelkoa ei sitten millään.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.04.2016

   Voin täysin samaistua fiiksiisi kissoista. En minäkään erityisemmin niistä välitä ja itselläni on todella epämukava olo aina jos olen esimerkiksi kylässä jollain, jolla on kissa. (Apua, saatika jos joutuisi sellaisessa paikassa yöpymään :D) Jotenkin kissat on niin ovelia, huomaamattomia eikä koskaan tiedä mistä ja milloin ne hyppää esiin.

   Vastaa
 5. Kaisa 08.04.2016

  Tämä oli hauska ja mielenkiintoinen. Kissaihmisenä on kyllä pakko kysyä tarkennusta, että miksi pelkäät kissoja? Onko jotain huonoja kokemuksia? Tai onko ne vaan pelottavia kun ne pälyilee eikä niistä tiedä mitä murhajuonia ne hautoo? 😀 Kyllähän kissatkin saattaa olla arvaamattomia, ja niillä on kyllä tosi terävät kynnet ja hampaat. Tiedän kyllä paljon ihmisiä jotka ei tykkää kissoista, mutta en ole kuullut että kukaan niitä kuitenkaan pelkäisi 🙂

  Vastaa
 6. Metti Forssell 08.04.2016

  Jotenkin kissat saavat tuntemaan itseni todella epämukavaksi. En tykkään tunteesta kun yhtäkkiä joku kulkee selän takaa, jalan vierestä tai hyppää eteen. Kissat ovat niin ovelia ja juuri niin kuin itse sanoit – en ikinä tiedä mitä murhajuonia ne hautoo 😀

  Vastaa
  • Kaisa 09.04.2016

   Haha, pitää tulla ihan kertomaan että koin tänään karmaisevan valaistumisen tuosta kissapelosta. Ihmettelin sitä ihan oikeasti, kun en ollut ikinä kuullut että joku pelkäisi kissoja, ja olihan tuossa joku muukin kommentoinut pelkäävänsä. Olen pienestä asti tykännyt kissoista, ja pitänyt niitä vain kiehtovina mysteereinä, kun niistä ei tosiaan oikein ota selvää toisinkuin koirista jotka ilmaisee tunteitaan hyvinkin ilmeikkäästi ja suoraan. Tuossa ne kisut arjessa pyörii mukana, ja välillä aina ohimennessäni pysähdyn niitä silittelemään pehmoisista turkeista. Nyt kuitenkin tänään tuo kissojen mystisyys sai ihan uuden vivahteen kun tulin jotenkin eri tavalla tietoiseksi niistä. Varsinkin toinen niistä seuraa minua joka paikkaan. Ennen pidin sitä kisua vaan seurallisena ja oli kivaa että se oli ”kaverina” mukana tekemisissä. Nyt jotenkin itsestäkin tuntuu epämukavalta kun se tosiaan seuraa joka paikkaan, istahtaa jonnekin ja vaan katselee mua. Aamulla lapsi sanoi että kissa tuli myös sänkyyn, ja kun käännyin katsomaan, niin kissa istui ihan mun tyynyn vieressä ja katseli meitä. En edes kuullut kun se tuli siihen viereen. Nyt se kieltämättä tuntuu hieman karmivalta. Ei ois pitänyt alkaa ajattelemaan asiaa sen kummemmin, nyt tuntuu hieman epämukavalta että tuollainen pokerinaamainen stalkkeri seuraa mua koko ajan 😀 Toivottavasti tää tunne menee ohi, mutta kyllä mä nyt ymmärrän että kissat voi tuntua oikeasti epämiellyttäviltä/pelottavilta.

   Vastaa
 7. Anniina 09.04.2016

  Mäkin pelkään kissoja… Saan aina melkein sydänkohtauksen kun ne yhtäkkiä syöksähtää huoneen läpi kauheeta vauhtia. Joskus istuin kaverin luona nojatuolissa kattomassa leffaa ja kissa hyökkäsi yhtäkkiä takaapäin nojatuolin selkänojan yli ja tarras kynsillä kiinni mun kasvoista ja vetäisi hirveät naarmut mun nenään ja otsaan. Niillä on muutenkin niin terävät kynnet ja ne on välillä tosi arvaamattomia… Ja niiden kiiluvat silmät näyttää niin viekkailta ja juonittelevilta !Pienenä sain ekat traumat kissoista kun tuttavan kissa takertui kynsillä mun jalkaan eikä lähtenyt millään pois. Kaiken lisäks oon kissoille vielä allerginen, jos oon samassa huoneessa niin alkaa heti kutittaa ja aivastuttaa. Huh mikä avautuminen tuli, mutta ärsyttää kun melkein kukaan ei tajua tätä mun kissapelkoa 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Voi harmi, että olet kokenut tuollaisia traumoja menneisyydessä.. Jos minulle olisi käynyt jotain vastaavaa olisi kissapelkoni varmasti vielä entistä suurempi! Kissat osaavat olla kyllä niin arveluttavia ja jotenkin tuntuu, että ne osaavat aistia jos joku ei tykkää niistä/pelon.

   Vastaa
 8. Maaret Manninen 09.04.2016

  Ihana Metti, olet kaunis ja hyvä juuri sellaisena kuin olet.
  Piristät kivasti päivää blogi
  postauksilla.
  Aurinkoista alkanutta kevättä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Kiitos! 🙂 Aurinkoista kevättä myös sinulle!

   Vastaa
 9. Haidi 10.04.2016

  Täälläkin yksi kissakammoinen lisää! Mullakin on kissojen lähellä tosi epämukava olo ja en tykkää olla paikoissa joissa on kissoja. Siedän elämässäni kahta kissaa, jotka ystäväni vanhemmilta löytyy ja niistä olen alkanut jo asteen pitämään. Niitäkun on nähnyt jo yli kymmenen vuotta 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Niin kai sitä kaikkeen tottuu! Minulla kun lähipiirissä ei (onneksi) kenelläkään ole kissaa, niin ei tarvitse olla niiden kanssa tekemisissä. Toisaalta varmaan juurikin paras keino päästä tästä pelosta eroon olisi nähdä kissoja… Noooh eihän sitä kaikkeen tarvitse tottua! 😀

   Vastaa
 10. Ä 10.04.2016

  Metti Kukka Maria – olit niin super suoloinen vauva, paksut tummat hiukset,pulleat posket… nimi oli oikein osuva 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   If you say so 😉 <3

   Vastaa
 11. Riikka 10.04.2016

  Moikka,

  Mikä koko sinulla on noissa uusissa Ray Ban aurinkolaseissa? Olen tilaamassa kyseisiä laseja, mutta arvon 47 ja 50 välillä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Moikka! Jos tarkoitat noita Ray Banin pyöreitä, niin mun mielestä niistä on vain yhtä kokoa. Korjatkaa joku jos olen väärässä!?

   Vastaa
 12. E 11.04.2016

  Moikka 🙂 Mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? Ihanan raikkaan näköinen meikki!

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Kiitos. Huulipuna on Maxfactorin Lipfinity, sävy 25 ”Ever Sumptuous”

   Vastaa