FRESH & HEALTHY MORNING TREAT

 

Vaikka minulla ei sen erikoisempia raskausajan ruokahimotuksia ole ollutkaan on yleisesti mieleni tehnyt paljon raikkaita, jopa hieman kirpeitä ruokia. Olenkin suosinut ruokavaliossani paljon erilaisia salaatteja sekä kirpeitä hedelmiä ja marjoja, kuten esimerkiksi mansikoita, appelisiinejä ja verigreippejä.

Haluankin jakaa nyt kanssanne yhden amuherkun, joka on ihastuttanut minut maullaan ja raikkaudellaan. Kehittelen päivittäin erilaisia smoothie- ja rahkakulhoja, joihin laitan aina niitä raaka-aineita mitä meillä milloinkin sattuu kotona olemaan. Kuitenkin kuten sanottu, viimeaikoina olen pitänyt huolen siitä etteivät kirpeät hedelmät ja marjat pääse jääkaapistamme loppumaan. Ne kun ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus aamiaisessani. Aamiaskulhon viereen haluan aina pari lasillista jäävettä. Oletteko muuten koittaneet laittaa jääveden sekaan hieman makuja antavia hedelmiä tai yrttejä? Olen ihan hurahtanut tällaisiin ”makuvesiin” ja teen päivittäin erilaisia vesisekoituksia vesikannuun. Omia suosikkejani veden sekaan ovat tuore sitruuna, lime, minttu tai sitruunamelissa. Kannattaa kokeilla!

Raikas rahkaherkku:

Maustamatonta rahkaa

Pakastemustikoita

Kookoshiutaleita

Loraus luomuhunajaa

Loraus kevyt soijamaitoa

– Kaikki ylläolevat aineet sekoitetaan blenderissä

Päälle: Pinaattia, verigreippiä, mansikoita ja mustikoita. (Kuvassa myös sitruunamelissaa silpottuna ja ripoteltuna rahkan päälle)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. kiira 13.04.2016

  Nam! Mistä oot ostanu mansikoita? Onko suomalaisia? 😛

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Ihan tavallisesta ruokakaupasta, taitaa tosin olla vielä espanjalaisia…

   Vastaa
 2. vakkarilukija ninni 14.04.2016

  Oijoi! Ruokapostauksia lisää! Olis huikea päivä sun kanssa postaus ja joku tyyliin hyvän parisuhteen salat 🙂 oletteko muuten kuinka paljon miehesi kanssa yhteyksissä (viesteillä vai soitoilla) kun hän on työreissuilla? Kiinnostaa valtavasti kaikki suhdeasiat kun miehenikin on pelaaja ja usein matkoilla 🙂

  Vastaa
 3. vakkarilukija ninni 20.04.2016

  Oletko unohtanut vastata? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Kiitos kommentista. Joskus unohtuu vastata kaikkiin kommentteihin kiireen keskellä, joten kiitos muistutuksesta 🙂 Kiva, että pidit ruokapostauksesta, niitä varmasti tulee enemmän ja vähemmän säännöllisesti blogiinkin. Monet ovat myös toivoneet ”päivä minun kanssa” -postausta ja sellaisen varmasti toteutan 🙂 Parisuhde-asiat taidan kuitenkin jättää blogin ulkopuolelle… Mutta vastaus kysymykseesi on, että kyllä pidämme tiiviisti yhteyttä aina silloinkin kun mieheni on pelireissuilla 🙂

   Vastaa