PERFECT CHOKER

 

Photos: Niki Strbian

Viimeksi 90-luvulla oli muodissa tiukasti kaulanympäriltä menevät kaulakorut. Muistan omistaneeni oman muovisen kalanruotomaisen choker-koruni ala-asteella. Minua niin harmitti kun äitini ei antanut minun laittaa sitä kouluun, vaikka mielestäni se olisi sopinut niin hyvin yhteen korkeapohjaisten Spice Girls lenkkareideni kanssa 😀 Uskomatonta, että nyt tämä samainen kaulakorutrendi tekee paluun. Toisaalta eihän se mikään ihme ole, että vanhat trendit tulevat uudelleen muotiin… Perinteisen kalanruotomaisen choker-kaulakorun lisäksi, ihastuin tähän H&M.ltä löytyneeseen mustaan samettiseen koruun, jota koristaa pieni valkoinen helmi. Mielestäni choker-koru on samalla ihanan siro, mutta tuo asuun valtavasti ilmettä. Se sopii hyvin yhteen erilaisten vaatteiden kanssa. Minulla on ollut koru käytössä niin bomberin kuin pikkumustankin parina. Erittäin helppo ja trendikäs tapa tuoda asuun sitä pientä ”jotain”.

Tässä muutamia muita omia suosikkejani:

From left:

Asos

LULU*S

Asos

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. E 14.04.2016

  Mistä tuo ihana kukka bombertakki on ostettu? 🙂

  Vastaa
 2. Lina 16.04.2016

  Pitää vielä hetki totutella näihin koruihin. Tulee kaikki ysärimuistot mieleen XD

  Vastaa
 3. Kenkäfriikki 16.04.2016

  Moikka Metti! Anteeksi kun kysymykseni ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta muistaakseni sinulla on Steve Maddenin sellaiset nyörikengät. Osaatko sanoa ovatko Maddenin kengät kokonsa puolesta normaalit vai esim hieman pienemmät tai isommat. Olisin tilaamassa netin kautta yhdet Maddenin korkosandaalit ja pohdin vastaako normaali kokoni heidän kokojaan.
  Suuret kiitokset mikäli vastaat. Blogisi on aivan ihana ja olet kaunein ihminen tällä planeetalla. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle 🙂

  Vastaa