LIGHT LIKE A SPRING MORNING

Photos: Niki Strbian

Sand Trench Coat

Hallhuber Shirt

Zara Jeans

Zara Scarf

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Aquazzura Heels

Bombereiden ohella tämän kevään toinen trenditakki on ehdottomasti kevyt, liehuva trenssi. Onneksi aurinkokin alkaa jo kivasti lämmittämään, joten kaapista saa kaivaa esiin keväisempiä takkeja. Trenssitakki on klassikkojen klassikko, mutta itselleni kolahtaa nyt kovempaa tällainen astetta pidempi ja kevyempi trenssitakki. Se on mielestäni samalla naisellinen mutta rento. Toimii loistavasti niin korkojen kuin lenkkareidenkin kanssa. Takin voi solmia edestä kiinni, jolloin kokonaislookista tulee hieman skarpimpi. Kuitenkin vapaana ja liehuvana takki on mielestäni kaikista valloittavin. Vaalea väri on kauniin raikas ja helppo yhdistää moniin eri vaatteisiin ja väreihin. Täydellinen valinta kevääseen <3

Muistatteko muuten kun kerroin taannoissessa Weekly Wantie -postauksessa kaipaavani kapeaa mustaa huivia vaatekaappini sisältöön. Kaunis, ohut huivi löytyikin nopeasti ja on päässyt minulla heti käyttöön. Mielestäni ohut huivi tuo kauniin lisän klassiseen asukokonaisuuteen ja näyttää erityisen hyvältä esimerkiksi vain tavallisen valkoisen kauluspaidan kanssa. Mitä mieltä te olette?

We finally have some sunshine and warmth here in Finland. I could say that spring is officially here <3 Along with bomber jackets, lightweight trench coats are very much IN this spring. I like how these coats are feminine but also very casual at the same time. Doesn`t matter whether you wear it with sneakers or heels, you will look chic. For more businesslike appearance, you can tie the belt of the coat. However, I prefer when the trench can ”fly” free. The light beige color is the best choice for spring as it is so wonderfully fresh and easy to combine with other clothes and colours. 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jonna 11.04.2016

  Niin upea!!! Sulla on aivan fantastinen tyylitaju 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Voi kiitos paljon! <3

   Vastaa
 2. Kikka 11.04.2016

  Wau ? hyvältä näyttää! Kengät myös ehdoton suosikkini! Mistä mahtaa saada?

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Kiitos paljon 🙂 Nettikaupoista ainakin Mytheresalla sekä net-a-porterilla on hyvät valikoimat kyseisen merkin kenkiä. Suomessa myöskin Nina`s Bulevardilla myy Aquazzuran kenkiä!

   Vastaa
 3. MIlja 11.04.2016

  Koetko olevasi hyvin vaativa persoona, joka ei tyydy mihinkään tavalliseen? Voisitko ikinä pukeutua tavalliseen vaatteisiin, ei merkkivaatteisiin? Voisitko luopua ns. luksuselämästäsi?

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Mielestäni vaativa on väärä sana kuvaamaan minua liittyen tyyliini. Pikemminkin sanoisin olevani itsevarma pukeutuja, sillä tiedän yleensä hyvinkin nopeasti mistä jutuista tykkään ja mistä en. Muoti kyllä kiinnostaa minua paljon, joten sillä tavalla olen ”vaativa”/tarkka siitä mitä päälleni laitan. Minulla on ihan yhtä paljon ihan tavallisia ketjuliikkeiden vaatteita (esim. blogissahan esiintyy paljon mm. Zaran vaatteita) kuin merkkivaatteitakin. Pelkästään se, että pukeutuisi päästä varpaisiin ainoastaan merkkivaatteisiin ei missään nimessä takaa tyylikkyyttä! Mutta jos tarkoitat ”tavallisella” pukeutumisella perus farkkuja, t-paitaa ja consseja niin sitten vastaus on ei, en tyydy ainoastaan niin tavalliseen 😉

   Vastaa
 4. Erika 11.04.2016

  WAU WAU WAU! Olet upea ilmestys! Tykkään sun blogista tosi paljon ja saan sun tyylistä valtavasti inspiraatiota, kiitos siis siitä 🙂 Sua on myös tosi kiva seurata snäpissä kun höpöttelet siellä kaikkea ja videoit paljon myös perhearkeasi. Mielenkiintoista nähdä myös sitä puolta 🙂 Hyvää kevättä ja kaikkea hyvää sulle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Kiitos ihanasta kommentista! <3 Kiva myös kuulla, että snäpissä seuraat! Sinne tosiaan tulee päiviteltyä kaikenlaista… 😀

   Vastaa
 5. Jossu 11.04.2016

  Eikä miten kauniita kuvia! On kyllä kuvat, asu ja kuvattava näissä kohillaan 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2016

   Kiitos paljon 🙂

   Vastaa
 6. Aura 12.04.2016

  Wau, niin ihana keväinen asu! Ja kuvatkin on super kauniita 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2016

   Kiitos, kiva kuulla 🙂

   Vastaa