BLONDER HAIR

 

Zara Leather Jacket

Banana Republic Knit

Zara Jeans

Lindex Sunglasses

Chanel Bag

Chloé Boots

Blondi mikä blondi. Niinhän siinä sitten kävi, että (pitkähkön) hiustenkasvatusyrityksen jälkeen päätin kuitenkin go back to basics – eli takaisin blondiksi. Koko syksyn ja talven halusin hiusteni olevan entistä naturellimmat, joten annoin oman värini tulla kunnolla juuresta esiin enkä värjännyt hiuksiani ollenkaan moniin moniin kuukauksiin. Toki kampaajalla kävin ja ideana oli saada hiuksiin liukuvärifiilistä, mutta aika nopeasti huomasin, ettei se kuitenkaan ole mun juttu. Jotenkin tuntui, että oman värin ja värjätynhiuksen kontrasti oli liian suuri. Liukuvärjäys sopii ehkä paremmin sellaiselle, jolla alunperin hiukset ovat aavistuksen tummemmat. Nyt varsinkin näin keväällä halusin taas kunnon freesausta hiuksiin ja siksi koin tumman juuren tunkkaiseksi. Viihdyn paremmin näin ihan blondina! 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Iina 17.04.2016

  Hyvältä näyttää! Täällä sama pulma eli yrittäisikö selvitä tyvikasvun kanssa vai värjätä koko pää aina blondiksi. Tehtiinkö sulle nyt raitoja vaan vai värjättiinkö tyvikasvu kokonaan?:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.04.2016

   Kiitos 🙂 Minulla aina kesäisin aurinko vaalentaa hiuksia todella paljon, joten ajattelin aluksi, että odotan kesää ja sitä hiusteni luonnollisempaa vaalenemista. En kuitenkaan malttanut odottaa ja tumma tyvikasvu sopi mielestäni paremmin syksyyn ja talveen. Minulla värjätään hiukset aina raidoittamalla, näin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen 🙂

   Vastaa
 2. evelyn 17.04.2016

  Mä oon ihaillut sun hiuksia ja niiden sävyä jo kauan! Mun on varmaan pakko mennä samalle kampaajalle, joka laittaa sun hiukset 😀 Mä sanon aina kampaajalla, että haluun puhtaan ja kylmän vaalean sävyn hiuksiini ja joka kerta lähen pois sama väri päässä, kun sinne mennessä 😀 Mitä muuten maksaa, kun käyt kampaajalla freesaamassa hiuksesi? Mietin vain onko paikka, jossa käyt kallis vai ”normaalihintainen”. Vaikka Helsingissä taitaa maksaa kaikkialla hiusten värjäys 🙂 Käyn kurkkaamassa joka päivä blogiasi, joka olisi meikkivideo tullut heh 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.04.2016

   Kiitos paljon! Kyllä, juuri itsellenikin on tärkeää, että sävy on mahdollisimman viileä ja puhdas. Kampaamokäynnin hintahan toki vaihtelee riippuen siitä miten värjätään, kuinka pitkät hiukset, leikataanko hiuksia yms. Uskon kuitenkin, että omalla kampaajallani hintataso on Helsingissä keskitasoa.

   Vastaa
 3. Sini 17.04.2016

  Hei!
  Laitettiinko hiuksesi raidoittamalla? On niin luonnollisen näköinen blondi nimittäin. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.04.2016

   Moikka! Joo aina värjätään mun hiukset raidoittamalla. Vaikka hiukseni ovatkin tosi vaaleat haluan aina kuitenkin mahdollisimman luonnollisen ja ”puhtaan” värisen lopputuloksen, jonka juurikin saa parhiaten raidoittamalla 🙂

   Vastaa
 4. Jonna 17.04.2016

  Huulipunasi näyttää kivalta 🙂 Onko kyseessä mikä huulipuna?

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.04.2016

   Kiitos! Huulipuna on YSL.n (rouge volupté shine) sävy 8. Todella ihana ja pehmeä koostumus!

   Vastaa
 5. Nina 18.04.2016

  Samaa kokeilin koko syksyn ja aloin jo olemaan aika tumma(eli maantie)mutta viikko sitten palasin blondiksi(tosin ehkä liiankin)mutta nyt olen ikäänkuin itseni taas.

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.04.2016

   Tiedän tunteen! 🙂

   Vastaa
 6. Vanhempi blondi rouva 20.04.2016

  Miksi pitäisi olla muuta kuin blondi ? Onni syntyä blondiksi ja säilyttää se ! Miksi olla ”maantienvärinen”. Blondit ovat maailmassa vähemmistö.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.04.2016

   No ihan totta! Blondit rules 😉

   Vastaa
 7. Jasmin 22.04.2016

  Moikka, millä kampaajalla käyt? 🙂 Hyvät kampaajat on kiven alla, niin pakko kysyä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.04.2016

   Hei! Käyn Studio Bliss -nimisessä pienessä kampaamossa Töölössä 🙂 Siellä Marica tekee mun hiukset!

   Vastaa