CASUAL BUT CLASSY

 

Photos: Niki Strbian

Sand Jacket

Chanel Brooch

Lindex T-Shirt

Zara Jeans

Chanel Bag

Adidas Sneakers

Jos minun pitäisi kuvailla mahdollisimman tarkasti, yhdellä lauseella nykyistä tyyliäni sanoisin sen olevan rennon tyylikäs. Olen aikaisemminkin kertonut teille, miten tyylini on muuttunut vuosien varrella astetta rennommaksi. Jalastani löytyy yhä useammin lenkkarit korkokenkien sijaan. Ehkä osaltaan olen muuttunut mukavuudenhaluisemmaksi (varmasti lastentulo myös vaikuttanut tähän asiaan…), mutta pikkuhiljaa olen huomannut, että asu ei aina vaadi niitä kaikista hienoimpia vaatteita tai kenkiä ollakseen huolitellun ja tyylikkään näköinen. Minulle tulee kuitenkin edelleen hirveän helposti ”alipuettu” olo, varsinkin jos olisin menossa vain tavallisessa farkut & t-paita yhdistelmässä esimerkiksi johonkin tilaisuuteen. Siksipä tykkäänkin lisätä perusasuun (t-paita, farkut ja lenkkarit) aina jotain piristävää elementtiä, joka saa asusta puetumman näköisen. Se on viime aikoina ollut esimerkiksi tämän hetken it-huivi, eli kapea (musta) huivi, rintakoru tai näissä kuvissa oleva klassinen tweed-takki. Valkoinen tweed-takki tuo  huimasti ryhdikkyyttä ja tyyliä asuun. Asu olisi kerrassaan aivan toisenlainen jos olisinkin valinnut esimerkiksi bomberin valkoisen tweed-takin sijaan.

Mielestäni on ihanaa leikitellä tyyleillä ja kokeilla erilaisia asukokonaisuuksia. Vielä vähän aikaa sitten olisin yhdistänyt tweed-takkini esimerkiksi kapeiden mustien housujen ja korkokenkien kanssa. Varmasti ihan kaunis ja klassinen asu sekin, mutta tämä rennompi lookki on mielestäni paljon mielenkiintoisempi. Mitä mieltä te olette? Pukisitteko itse tällaisen klassisen ja naisellisen tweed-takin Adidaksen lenkkareiden kanssa? 😀

Olisi myös tosi kiva kuulla hieman teidän tyyleistä siellä ruudun toisella puolella? Minkälaisia tyylejä löytyy minun lukijoiltani?

Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa teille kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Milla 25.04.2016

  Ihana asu! Itsekkin oon huomannut siirtyneeni tommoseen rennon tyylikkääseen pukeutumiseen ja tennareita on tullu käytettyä päivittäin nyt kevään tullen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.04.2016

   Kiitos! Tennareita on kyllä mukava käyttää taas pitkän talven jälkeen. Niin kevyet ja freesit! 🙂

   Vastaa
 2. Nea 25.04.2016

  Ihana asu! Just rento mutta samalla tyylikäs niin kuin sanoit 🙂 Mun tyyli on vielä paljon yksinkertaisempi ja hillitympi kuin sun…sen vuoksi saanki tosi paljon inspistä sun pukeutumisesta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.04.2016

   Kiitos, kiva kuulla 🙂 Asuun saa juttua pienilläkin lisäyksillä ja siksi onkin mukava selailla esim. instagramia ja muita some-kanavia, joista saa hurjasti inspiraatiota pukeutumiseen 🙂

   Vastaa
 3. cioccolato 25.04.2016

  Aivan upea asu! 🙂 Itse kuvailisin tyyliäni klassiseksi, mutta kuitenkin lisäilen siihen elementtejä sen hetkisistä trendeistä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.04.2016

   Kiitos paljon! Itsekin pyrin aina nappaamaan elementtejä pukeutumiseeni sen hetkisistä trendeistä. Mielestäni on todella virkistävää myös välillä ”astua mukavuusalueeni ulkopuolelle” ja kokeilla rohkeasti ehkä vähän vieraampiakin tyylejä!

   Vastaa
 4. m 25.04.2016

  Itselläni asut ovat tässä vuoden aikana muuttuneet astetta sporttisemmiksi. Kiva kun mukavuus ja sporttisuus ovatkin nyt muodissa 🙂 Pystytkö millään linkkaamaan tai kertomaan ton kellon nimen? Näyttää täydellisestä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.04.2016

   Minustakin on mahtavaa, että sporttisuus on vahvasti mukana tämän hetken trendeissä 🙂 Kelloni on Rolex ja malli Daytona.

   Vastaa
 5. Rosa 26.04.2016

  Täälläkin on usein tullut vedettyä Niket siistimmän takin kaveriksi ja toimii mun mielestä tosi hyvin! 🙂

  Mitä omaan tyyliin tulee, se on ollut kyllä jo pidemmän aikaa ihan hukassa. Nyt oon vihdoin ja viimein saanu herätettyä kiinnostuksen vaatteita kohtaan, jes! Tykkään aika rennoista vaatteista ja sellaisista joissa on mukava olla. Tykkään kuitenkin, että niissä on aina se joku juttu.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.04.2016

   Totta, lenkkareita on tullut käytettyä syksyisin esimerkiksi hyvin naisellisten ja siistien villakangastakkien kanssa ja yhdistelmä on mielestäni tosi trendikäs ja kiva 🙂 Itsellänikin tulee hetkiä kun tuntuu, että tyyli on vähän hukassa eikä oikein tiedä mistä tykkää… Mutta kyllä se siitä sitten taas pikkuhiljaa kehittyy. Mielestäni on todella virkistävää kokeilla uusia tyylejä tai ainakin poimia elementtejä erilaisista tyyleistä ja yhdistää niitä sitten omaan pukeutumiseen. Tällä tavoin saakin juuri sitä kaipaamaasi ”juttua” asuun. Ja onneksi meillä on instagram, joka on pullollaan fashionistoja, joita seuraamalla ainakin itse vaan valtavasi inspistä omaan pukeutumiseeni! 😉

   Vastaa
 6. Sanna/Beauty Box 26.04.2016

  Kaunis asu! 🙂 Tuo takki on aivan ihana. Käy hyvin keväiseen tyyliin. Itsekkin lenkkarit ovat kovassa käytössä arkena, mutta juhlamenoihin on ihana laittautua oikein naiselliseksi korkojen kera. 😉

  http://www.beautyboxblog.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.04.2016

   Kiitos! Itsekin pidän takista tosi paljon. Ihanan naisellinen, mutta voi yhdistää tällä tavoin myös rennompienkin vaatteiden kanssa. Saa vähän enemmän käyttöä vaatteelle, kun ei ainoastaan säästele sitä juhliin tai muihin hienompiin tilaisuuksiin. Ja aivan totta mitä sanoit, kyllä juhliin kuuluu korkokengät 😉 <3

   Vastaa
 7. Alla Sydämen 27.04.2016

  Ihana asu! Rento ja tyylikäs. Toivottavasti itsekin löydän kyseisen Sandin takin tai vastaavanlaisen takin. Tämä on täydellinen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.04.2016

   Kiitos paljon 🙂 Sandin nykyisessä kevätmallistosta löytyy kyllä noita takkeja, jos siis itsellesi samanlaisen haluat 🙂

   Vastaa