MESSY HAIR AND BOMBER

 

Junkyard Bomber (gifted)

Gina Tricot Shirt

Hallhuber Jeans

Ray-Ban sunglasses

H&M Necklace

Zara Boots

Idea tähän asukokonaisuuteen lähti hiuksistani. Totta puhuen, eilen en vain yksinkertaisesti jaksanut laittaa hiuksia tuon enempää ja lopputulos näkyykin kuvista. Toisaalta ihan virkistävää välillä kokeilla jotain muutakin… Ja kokeilusta puheenollen, minä vannoutunut korkkarien käyttäjä huomaan valitsevani lenkkarit yhä useammin jalkaani ja trenssitakit ovat vaihtuneet bombereihin. Rennot vaatteet ja ”huolitellusti huolimaton” staili puhuttelee minua vahvasti tällä hetkellä. Toisaalta mikä onkaan sen parempaa kun voi vapaasti kokeilla erilaisia tyylejä!

Huomasitteko muuten asukuvissa minun uudet Ray-Banit? Taannoin kerroin tässä postauksessa himotuksestani pyöreisiin aurinkolaseihin. Satuin kävelemään Helsingissä erään silmälasiliikkeen ohi viime viikolla ja heillä huomasin sattumoisin heidän maaliskuun kamppiksen, jossa oli erikoistarjous kaikista Ray-Banin malleista. Kerrankin kävi tuuri, että juuri etsimäni aurinkolasit sattuivat kohdalleni ja vielä erikoishintaan!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Meeri 10.04.2016

  Ihana asu ja makeet noi lasit!
  Saanko kysyä onko sinulla meneillään oman hiusvärin kasvatus? Yleisilme on ihan erilainen kuin uusimman postauksen kuvissa…ja tämä ei siis ollut negatiivinen palaute vaan tuo tumma juuri vaaleassa tukassa näyttää ihanalle! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.04.2016

   Joo, olen jo pitkään halunnut vähän luonnollisempaa väriä hiuksiin 🙂 Kesäisin mulla yleensä hiukset vaalenee luonnostaankin aika paljon ja sen takia en ole nyt ottanut extravaalennusta hiuksiini..

   Vastaa