WEEKLY WANTIE: BOMBER

Pictures from my Pinterst board

Takki, johon minulla on kummallinen suhde: Ihailen valtavasti muiden päällä, mutta sovittaessani takkia näyttää se päälläni kaikinpuolin ei-imartelevalta. Tai ehkä kyse on siitä, ettei oikea malli ole vielä osunut kohdalleni. Pilottitakki ei koskaan ole varsinaisesti kuulunut suosikkeihini, mutta nyt jostain syystä haluan sellaisen entistä enemmän!? Muutenkin kun sporttisuus vaatetuksessa ja tyyleissä on saanut valtavasti suosiota, en tosiaan ihmettele että tällainen 90-luvun suosikki pilottitakki on tullut taas uudelleen muotiin. Pilottitakkihan on tehnyt vahvaa nousua jo viimeisen parin vuoden ajan, mutta nyt viimeistään niitä näkyy JOKA PAIKASSA! Tämä on ehdottomasti kevään ja kesän hittitakki! Bomberissa itseäni viehättää se kuinka hyvältä se näyttää mekon tai hameen kanssa (ylärivissä kuvat vasemmalla ja keskellä ovat omat suosikkini). Toisaalta taas bomber on myös ihanan rento ja hip valinta pillifarkkujen ja collegepaitojen kanssa. Toivottavasti löydän vielä itsellenikin sen täydellisen mallin!

Mitä mieltä te olette bomber-takista? Hit or miss? Minä nimittäin aika vahvasti luulen, että bomber-takki on täällä jäädäkseen. Ennen kuin huomaammekaan saamme lehdestä lukea, että bomber kuuluu vaatekaapin kulmakiviin yhdessä biker-nahkatakin ja pillifarkkujen kanssa. I`m just saying…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Sabina 23.03.2016

  Ihana tuo alhaalla keskellä oleva takki! Oletko napannut kuvan vain netistä, vai osaisitko sanoa, mistä niitä löytää? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.03.2016

   Hei! Takki on Wood Wood-merkin. Netistä löytyy, mm. Asos ja Zalando myyvät merkkiä!

   Vastaa
 2. Nina 24.03.2016

  Tällä viikolla aina niin tyylikäs Leena Harkimo oli aamutelkussa ja hänellä oli piloottitakki.Etumuksessa kirjailu ja vaikka kuullostaa hassulta niin hihasuut oli turkiksista.Se oli super.Täytyy kysyä mistä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.03.2016

   Selvä, kiitos tiedosta! Täytyy käydä kurkkaamassa jos löytyisi kuva jostain, varmasti oli hieno takki 🙂

   Vastaa
 3. Johanna 28.03.2016

  Voitko kertoa, miksi pitää saada kaikki, mitä muillakin on tai mikä on olevinaan tällä hetkellä in tai must? Kun selaa muoti/lifestyle -bloggaajien julkaisuja, alkaa kaikki näyttää ihan samalta. Tällä hetkellä tuntuu, että kaikilla on ainakin Nike Freet tai vastaavat Adidakselta tai Addun Superstarit. Ja tietenkin ilman sukkia tai varrettomalla sukalla. Näin talvella hyvinkin kätevää. Myös tuota bomberia näkyy paljon ja talvella musta-harmaa-valkoinen tummansininen-väripalettia. Kaikilla samantyyliset villakangastakit, beanie pipot, revityt boyfriend tai girlfriend farkut. ym. Eikö omaperäisyys olisi parempi kuin se, että julkaisee itsestään (muka omaperäisiä) kuvia vaatteissa, jotka löytyvät lähes jokaisen bloggarin päältä? Jos et jo seuraa, niin kannattaisi varmaan alkaa seuraamaan muiden suomalaisten bloggaajien julkaisuja. Ja tämä siis ihan rakentavana kritiikkinä!

  Tuota aina vain uusien ja uusien tavaroiden ja vaatteiden haluamista minä vain jaksan ihmetellä…Ehkä olen vain niin tylsä tai vanha tai molempia.

  Vastaa