WEEKLY WANTIE: ROUND SUNGLASSES

 

Pictures from my Pinterst board

Beige Sunglasses: Chloé

Red Sunglasses: Alexander McQueen

Black Sunglasses: Miu Miu

Olen aurinkolasien suuri fani. Aurinkolasit ovat tärkeä asuste ja yksi osa huoliteltua lookia. Aurinkolasit viimeistelevät asukokonaisuuden, luoden yleisilmeestä esimerkiksi klassisen, hienostuneen, modernin, boheemin tai esimerkiksi rennon riippuen valitsemistasi aurinkolaseista. Tulevan kesän aurinkolasit saavat olla isot, miellään pyöreänmalliset. Omassa, Ray-Banin klassikkomalleista sekä muutamista kissamallisista laseista koostuvassa, aurokolasikokoelmassa olisikin juuri sopiva pyöreänmallinen kolo, joka pitäisi nyt täyttää. Pyöreät lasit tuovat asuun kivaa leikkisyyttä sekä rentoa särmää.

Kollaasin lisäksi alhaalla vielä muutamia muitakin omia suosikkeja, joita olen netistä silmäillyt. Mikä olisi mielestänne paras valinta?

Miu Miu

Chloé

Ray-Ban

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *