THE LAST LITTLE BIT OF EASTER

 

Moikka kaikki! Toivottavasti teillä on ollut ihana pääsiäinen. Me ollaan vaan oltu kotona ja rentouduttu perheen kesken, ihanaa vaihtelua sekin <3 Juuri nyt, kuten postauksen otsikkokin sen kertoo nautin kahvista, kirjoittelen tätä postausta sekä haukkailen viimeisiä pääsiäisherkkuja. Mitään kummempaa kun ei meidän pääsiäiseen tänä vuonna kuulunut, ei kamerankaan rullalle tallentunut yhtään kuvia. Moni teistäkin on varmasti ollut tämän pitkän viikonlopun täysin lomafiiliksissä ja koneella tullut vietettyä vähemmän aikaa. Huomenna kuitenkin ainakin itse palaan taas täysin normaaliin arkirytmiin ja myös blogi palaan normaaliin postausrytmiin.

Tällä viikolla blogissa ainakin: 

 • Huomenna blogissa asukuvat, jotka otimme yhdessä ihanan Nikin kanssa. Löysin kuin löysinkin sen ihanan bomber-takin (itseasiassa kaksi :D) ja niistä toinen siis huomenna blogikuvissa päälläni.
 • Toteutan myös tällä viikolla blogiin toisen raskausajan videon. Videossa päivittelen kuulumisia, vointia ja muuta yleistä höpinää raskaudestani. (kommentoikaa ihmeessä jos teillä on jokin tähän liittyvä aihe, josta toivotte minun kertovan) Otan videolla myös kantaa pieneen ”halooseen”, mikä lähti instagramiin postaamastani raskausajan puoliväli kuvasta.
 • Toteutan myös paljon toivotun arkimeikkivideon. Tosin sen jultaiseminen saattaa siirtyä ensi viikolle.
 • Kuvaan ja lisään vaatteita @mettif2hand -instagramtilille. Nyt tulossa jo paljon keväisiä ja kesäisiä juttuja myyntiin.

Palataan siis huomenna! Nauttikaa viimeisestä pääsiäispäivästä! xxx

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Minni 29.03.2016

  Ihanaa kun jaksat niin ahkeraan kiireistäsi huolimatta tehdä postauksia ja vielä panostaa niihin! 🙂 lukijana on kiva lukea postauksia kun sen huomaa kuinka myös sinä panostat postauksien tekoon. Sinä et todellakaan aliarvioi tai pidä lukijoita itsestäänselvyytenä ja se on hienoa 🙂 automaattisesti lukijat pysyvät mukana ja lisää tulee kun huomataan että sinä todellakin nautit blogista ja haluat että lukijat viihtyvät <3 hyvää kevään jatkoa ja ihanaa raskausaikaa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.03.2016

   Hei! Kiitos paljon aivan ihanasta kommentistasi <3 On aivan mahtavaa kuulla, että sinne ruudun toisellekin puolelle välittyy kiinnostukseni blogia kohtaan ja halukkuuteni tuottaa teille lukijoille mahdollisimman laadukasta materiaalia 🙂 Ihanaa kevään jatkoa sinullekin!

   Vastaa