GOING OUT -OUTFIT

 

Photos: Niki Strbian

Zara Top

J Brand Jeans

SNÖ of Sweden Earrings

Rolex Watch

Chanel Bag

Christian Louboutin Shoes

Pidän laittaumisesta – varsinkin jos siihen on kunnolla aikaa. Tiukalla aikataululla ja kiireessä laittautuminen vie vain minulta hermot. Koska arkisin meikkaan vain harvoin, tykkään panostaa ulkonäkööni silloin kun menemme esimerkiksi ulos syömään. Harvemmin blogissani on nähty näitä illallis-outfittejäni, sillä talvella illat ovat jo sen verran pimeitä, ettei hyviä kuvia sisällä saa oikein otettua. Yleensä ainoana ”muistona” asuista on vain nopea räppäsy snapchattiin… Päätin kuitenkin ottaa Nikin kanssa parit asukuvat kokonaisuuksista, mitä olin pitänyt muutamina edellisinä viikonloppuina ulkona. Mikä sopikaan täydellisemmäksi paikaksi kuvata kuin ihana Lilla Roberts -hotelli. Hotellin moderni, musta-valkoinen sisustus on niin upea!

Ensi keväänä ja kesällä olkapäät paljastavat topit ja mekot ovat todella IN! Olettekin saattaneet huomata kauppojen lisääntyvän valikoiman tällaisten yläosien kohdalla. Oman täydellisen toppini löysin Zarasta. Minulla oli ostoslistalla itseasiassa tämä Proenza Schoulerin toppimutta se on valitettavasti omassa koossani joka puolelta loppuunmyyty. Mutta Zarasta löysin sattumalta kauniin, hyvin vastaavanlaisen budgettiversion! Halusin korostaa topin olkapäitä paljastavaa mallia kietomalla hiukseni löysälle nutturalle. Minulla on yleensä aina hiukset auki, joten on virkistävää joskus kokeilla jotain muuta. Yleensä minulla on myös aina mekko päällä kun menemme ulos, mutta tällä kertaa topin pariksi valitsin mielestäni siihen paremmin sopivat tiukat mustat housut. Mustavalkoisen asun pirsitykseksi halusin vielä klassisen rohkeat kirkkaanpunaiset huulet.

Olisi kiva kuulla kommenttejanne asusta ja koko lookista! Onko parempi pysytellä siinä tutussa ja turvallisessa mekko/hiukset auki/tummat silmät&vaaleat huulet -lookissa, vai virkistääkö tällainen vaihtelu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. cioccolato 16.03.2016

  Oi! Lookisi on aivan kertakaikkisen upea! (Niin kuin yleensäkin)

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 2. XX 16.03.2016

  Olet niin kaunis, Metti! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos! 🙂

   Vastaa
 3. xoxo 16.03.2016

  Asu käy sinulle erittäin hyvin! Tykkään!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiva kuulla, kiitos! 🙂

   Vastaa
 4. Anni 16.03.2016

  Todella kaunis kampaus, millä olet saanut sen pysymään koossa noin rennolla tavalla?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos! Nutturan kietaisin vain ponnarilla ja muutamalla pinnillä kiinni. Päälle vähän lakkaa 🙂

   Vastaa
 5. Laura 18.03.2016

  Mistä ostat yleensä hyviä pillifarkkuja? Minulla on pitkänä ja hoikkana usein vaikeuksia löytää tarpeeksi pitkiä farkkuja, joten olisi mukava kuulla mistä löydät omasi 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Itseasiassa mulla on tuo sama ongelma… Tarpeeksi pitkiä housuja on vaikea löytää ja normaalipituiset housut ovat minulle aina nilkkapituisia.

   Vastaa
 6. Anna 19.03.2016

  Hei osaatko sanoa mitkä J Brandit nuo ovat – olen etsinyt vähän samantyyppisiä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Hei! Nuo ovat jo vanhemmat housut enkä valitettavasti muista mallinnimeä 🙁

   Vastaa
 7. Maria 21.04.2016

  Moikka! Asusi on aivan ihana. Rakastuin varsinkin tuohon paitaan. Olen etsinyt juuri tuollaista kesällä tuleviin valmistujaisiini. Osaatko sanoa koska olet ostanut paidan Zarasta? Koitin katsoa Zaran nettisivuilta, mutta sieltä ei löytynyt…

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.04.2016

   Kiitos paljon! Paidan olen ostanut noin 2kk sitten. Heillä ei välttämättä ole kaikkia tuotteita esillä, joten kannattaa kysyä myyjiltä jos he voisivat sinulle tämän paidan jostain varastosta kaivaa 🙂

   Vastaa