EXPECTANCY – VIDEO 2

 

Hello!

Vuorossa olisi nyt toinen raskaudenajan videopostaus. Aika menee niin hurjaa vauhtia ja tosiaan raskauden puoliväli on jo ylitetty. Olen edelleen voinut ihan superhyvin ja olen siitä niin kiitollinen. Uskomatonta kuinka erilaisia raskaudet voivatkaan olla!

Videolla:

 • Kuulumisia ja vointeja
 • Sukupuolipohdintaa
 • Raskausajan syömisestä ja liikunnasta (tulossa myös erikseen postausta vielä myöhemmin!)
 • Omia mietteitä raskausvatsa instagram-kuvasta

Huom! Jouduin kuvaamaan videoni kahdessa osassa, sillä pikku-Lilia tuli hieman keskeyttämään mamman kuvaushommat… Aikamoista sähläystä oli kuvaaminen tällä kertaa, mutta ajattelin silti julkaista videon teille, koska tällaistähan tämä arki yleensä on… 😀 Toivottavasti sähläykset videolla ei kuitenkaan haittaa teitä liikaa. Jostain kumman syystä en saanut ladattua valmiita youtube-videoita tähän postaukseen, mutta alla linkit videoihin!

video2 (ensimmäinen osa) = https://www.youtube.com/watch?v=wk8FPjF85QM

video2.2 (toinen osa) = https://www.youtube.com/watch?v=w8Hz-6pSpt4

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 kommenttia

 1. Riikka 31.03.2016

  Tosi kurjaa, että olet joutunut kokemaan tuon haloon mitä tuosta kuvasta on aiheutunut. Kuten sanoit, kaikki ovat yksilöitä eikä kaikkien kroppa reagoi asioihin samalla tavalla. Minusta on hienoa, että jatkat omaa aktiivista ja terveellistä elämäntyyliäsi myös raskauden aikana, kun siihen on oman olon puolesta niin hyvä mahdollisuuskin. Näytät aivan säteilevältä ja Lilia on tosi suloinen!:) Tavallisesti en oikein jaksa katsella videoita blogeista, mutta nämä sinun on kyllä jotenkin niin luonnollisia ja mielenkiintoisia, että tykkään niistä tosi paljon! Mukavaa loppuviikkoa koko teidän perheelle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Hei! Kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3 Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

   Vastaa
 2. petra 31.03.2016

  Vitsi oot kyllä pirtee! :)<3 minkälainen unirytmi sulla on ja onko Lilia siis nyt ihan kotona sun kanssa?
  Yks asia mikä kiinnostaa kovasti et oletko paljonkin yksin kotona? Siis et kuinka usein Mikael on reissuilla? 🙂 ja onko kauheakin ikävä? Oletteko päivisin paljonkin yhteyksissä? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Lilia on arkisin päivähoidossa, jotta minulla on aikaa keskittyä kouluun ja työjuttuihin. Mieheni on aika kiireinen työnsä puolesta ja matkustelua on jonkin verran. Tänään alkaa HJK.lla kausi joten tuleva kesä tulee olemaan fudiksen osalta haipakkaa… pelejä ja pelireissuja 🙂 Toki ikävöin, mutta onneksi Suomessa etäisyydet vieraspeleihin ei ole kauhean pitkiä, jolloin reissupäiviä ei tule yleensä maksimissaan kuin pari kolme 🙂

   Vastaa
 3. Eve 31.03.2016

  Hei Metti!
  Ihana paita videolla! Onko jotain vanhaa mallistoa, vai mistä olet sen löytänyt? 🙂
  T. Eve

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Hei! Kiitos, se on ihan uusi ostos Zarasta! 🙂

   Vastaa
   • E 02.04.2016

    Hei Metti, olisiko sinulla linkkiä Zaran nettikaupassa kyseiseen paitaan, itse en löytänyt sitä sieltä :/

    Vastaa
    • Metti Forssell 03.04.2016

     Hei! Voiko olla mahdollista, että se on niin uusi tuote ettei näy vielä nettikaupassa? Kannattaa käydä kurkkaamassa Zaran omat liikkeet. Ostin omani keskustan Zarasta 🙂

     Vastaa
 4. Emilia 31.03.2016

  Hei Metti, ja kiitos videopostauksesta, pidän videoistasi! Älähän turhaan mieti ilkeitä kommentteja koskien raskausvatsaasi. Sinusta näkee että voit hyvin ja pidät hyvää huolta itsestäsi. Niinkuin sanoit videolla niin kaikki raskausvatsat ovat erilaisia. Toimit hyvänä esimerkkinä muille raskaana oleville, raskausaikanahan hyvän ravinnon ja liikunnan merkitys korostuu entisestään. Hyvää kevättä Sinulle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiitos, mukava kuulla, että olet samoilla linjoilla kanssani 🙂 Aurinkoista viikonloppua sinulle! 🙂

   Vastaa
 5. maren 31.03.2016

  Kiitos Metti pirteästä ja aidosta videosta! Harvemmin jaksan videoita katsoa, mutta nämä ovat olleet kivoja, varsinkin kun olet niin luonnollinen ja iloinen. Ikävää, että moinen kohu nousi, tsemppiä raskauteen ja toivotaan että ihmiset miettisivät mitä kirjoittavat.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiva, että pidit videosta 🙂 Niimpä niin, toivottavasti ihmiset oppisivat hillitsemään negatiivisiä kommenttejaan. Anonyymina kun on vain liian helppo kirjoittaa kaiken maailman järjettömiä juttuja toisista…

   Vastaa
 6. Eliina 31.03.2016

  Loistava video ja todella kaunis look sinulla tässä! Toivottavasti loppupuoliskokin raskaudesta sujuu samaan malliin kuin tähän asti 🙂 Olet ihanan luonnollinen myös videoissa ja tämä oli onnistuneesti editoitu video, suloinen Liliakin pääsi mukaan. Pakko myös mainita ilmeestäsi aivan videon lopussa, joka oli niin hellyyttävän totinen 🙂 Tsemppiä teille raskaus juttuihin, innolla olen mukana seuraamassa ruudun takaa <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiva kuulla! Joo tosiaan toivon todella, että loppuraskauskin sujuisi yhtä vaivattomasti 🙂 Mukavaa viikonloppua!

   Vastaa
 7. S 31.03.2016

  Heips! Itselläni oli todella pieni vatsa raskauden aikana, vasta viimeisillä viikoilla vähän kasvoi ulopäin. Sain kuulla tosi usein kommeteja pienestä vatsastani tosi negatiivisessa mielessä. Terve tyttö kuitenki syntyi normaalisti. Sinä näytät upealta raskaana olevalta naiselta. Tsemppiä sinulle ja hyvää kevään jatkoa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiitos kommentista <3 Mukava kuulla, että siellä ruudun toisella puolella on joku toinenkin joka on kokenut samaa. Vatsan kokohan ei kerro millään tavalla lapsen terveydestä. Meillä lapsen koko vastaa ihan täysin nykyisiä viikkoja ja minun kohtuni koko menee keskikäyrää. Ihmiset vain tykkäävät kärjistää ja kauhistella asioita jos joku poikkeaa jollain tavalla "normista". (niin kuin minä tässä vatsan koossa) Ei anneta sen häiritä 😉 Aurinkoista kevättä sinne!

   Vastaa
 8. Pauliina 31.03.2016

  Hei! Ihanat videot olet tehnyt, videoilla olet aito ja ihanasti otat pienen blogi apulaisen mukaan videolle!
  Todella ikävää että, joudut tuollaisen vihan kohteeksi. Koska jokainen odottaja on kuitenkin yksilö.
  Tsemppiä loppu raskauteen ja ihanaa kevättä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiitos paljon <3 Blogiapulainen oli hieman haasteellinen, mutta saatiin kuin saatiinkin video valmiiksi 😀 Eipä tuo negatiivinen kommentointi minua niin haittaa.. Harmi vaan kun maailman iloinen ja onnellisin asia käännetään negatiiviseksi.

   Vastaa
 9. Maria 31.03.2016

  Hei! Kuinka pitkä muuten olet? 🙂 Ihanaa seurata näiden videoiden kautta raskauskuulumisiasi ja sitä mitä ajatuksia ja muutoksia se tuo arkeesi. Oma kaksois-raskauteni valitettavasti päättyi jonkin aikaa sitten keskenmenoon , mutta toivottavasti meillekkin siunaantuu vielä uusi raskaus! Iso kiitos kauniista ja hyvän tuulisesta blogista! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Hei! Olen todella pahoillani menetyksestänne. Toivottavasti teille siunutuu uusi tulokas tulevaisuudessa <3 Kiitos, että pidät blogistani. Se on ihan parasta kuultavaa, mitä voi lukijalta saada <3 Olen 176cm. Hyvää ja aurinkoista kevättä sinulle 🙂

   Vastaa
 10. SatuJii 31.03.2016

  Olipa ihanan pirteä videopostaus! Parasta, ettet välittänyt siitä, kun Lilia tuli välillä keskeyttämään. Juuri tuo luonnollisuus ja arkielämän näyttäminen tekee blogistasi mielenkiintoisen . Kurjaa, ettei toisen onnesta osata iloita – tsemppiä ja aurinkoisia päiviä teille <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiitos paljon! Ihanaa viikonloppua sinne 🙂

   Vastaa
 11. Haidi 31.03.2016

  Minulle tuli kuvasta nousseesta kohusta ekana mieleen norjalainen bloggaaja Caroline Berg-Eriksen, joka sai aikaan suomen iltapäivälehtiin asti nousseen kohun kuvalla joka oli otettu 3pv synnytyksen jälkeen. Harvapa vain vaivautui katsomaan kuvan Carolinesta 9kk raskaana, jossa hänen mahansa oli hyvin pieni, joten onko ihme että palautui nopeasti. Carolinekin sinun tapaasi vaalii terveellistä elämää ja liikuntaa ja pitää itseään hyvässä kunnosa ja heilläkin varsin terve tyttö 🙂 videosi olivat ihanan arjen tuntuiset ja sun höpinöitä jaksaa kuunnella, kun olet niin aidon oloinen :> kaikkea hyvää loppuraskauteen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiitos paljon kommentistasi <3 Olen kanssasi samaa mieltä. Ihmiset eivät vain tykkää siitä jos jollain on pienempi raskausvatsa. Se varmasti tuntuu monista epäreilulta. Vaikka kuten sanoin videolla, jokaisen täytyy muistaa, että jokainen raskaanaoleva nainen on yksilö ja jokainen raskausvatsa on yksilö 🙂 Se, että vaalii terveellisiä elämäntapoja ei välttämättä sekään liity yksistään pieneen vatsaan. Tiedän monia, mm. ammattiurheilijoita, joille raskausaikana on tullut suloisen iso raskausvatsa. Toki terveelliset elämäntavat kannattaa ja niitä suositellaan varsinkin raskausaikana, mutta uskon että geeneilläkin on vaikutusta asiaan. Olen aina ollut hoikka ja ensimmäisen raskaudenkin aikana minulle tuli vain pieni vatsa, joka sitten jäi synnytyslaitokselle. Me kun kaikki ollaan niin erilaisia 🙂 Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinne <3

   Vastaa
 12. M 01.04.2016

  Hei Metti 🙂 Kiitos tästä videopostauksesta ja tsemppiä sinulle!
  Liliahan on videossa vieraileva tähti – bonuksena meille katsojalle, ihastuttava tyttö 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Kiitos paljon! Vieraileva blogitähti oli hieman haastava kuvauskaveri, mutta varsin ihana 🙂 <3

   Vastaa
 13. Petra 01.04.2016

  Hei Metti! Videosi ovat ihania, jatka samaa mallia! Sympatia on sun puolella kohusta, ihmiset osaavat olla välillä niin inhottavia… Olet aivan upea ja ihana äiti Lilialle ja tulevalle pienokaiselle 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   Voi kiitos niin paljon kauniista sanoistasi <3 Ihanaa kevättä!

   Vastaa
 14. Satu 01.04.2016

  Toinen haluaa kertoa maailmalle kuinka onnellinen onkaan tulevasta lapsesta ja kommentoijat puuttuvat vatsan kokoon. Ohhoh. Me ollaan kaikki erilaisia – toisilla vauva on pieni, kohtu taaempana, alempana, you name it. Millään muulla ei ole väliä kuin sillä, että äiti ja lapsi ovat terveitä. Ulkonäköseikat on ihan toissijaisia.

  Tsemppiä ja onnea odotukseen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2016

   No sinäpä sen sanoit! En voisi olla kanssasi enempää samaa mieltä! Kiitos <3 Aurinkoista kevättä sinulle 🙂

   Vastaa
 15. Nina 02.04.2016

  Ihana video ja hienoa, että olet pitänyt itsesi kunnossa ja terveenä. Kuten mainitsitkin, tutkimukset osoittavat selkeää positiivista indikaatiota terveellisestä ja vähäsokerisesta ruokavaliosta raskauden aikana. Olet todella kaunis ja fiksun oloinen ja blogiasi on inspiroivaa lukea. Älä todellakaan anna mitään painoarvoa ikäville kommenteille, niitä riittää aina kun tekee jotain hyvin! Ihanaa kevättä ja nautinnollista raskauden loppumetrejä :)!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.04.2016

   Hei Nina! Kiitos kauniista kommentistasi 🙂 Mukavaa kuulla, että olet samoilla linjoilla kanssani. Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle 🙂

   Vastaa